Соцкласика: Масларова сравни процеса си с Лайпцигския

Щяла да даде 11-те млн. лв. на хасковлии, ако я осъдят
Обновена: 15 ное 2010 16:18 | 15 ное 2010 13:51,
306
Соцкласика: Масларова сравни процеса си с Лайпцигския
Снимка: БГНЕС

"Колкото аз съм присвоила 11 млн. лв., толкова и Георги Димитров е запалил Райхстага".

Така червената екссоциална министърка Емилия Масларова коментира в Хасково повдигнатото й обвинение – присвояване на 11 млн. лв. от строителството на социалния център в Стара Загора.

"Ако обвинението докаже в съда, че съм присвоила пари, готова съм всичките да ги дам на хората в Хасковски регион, като ще се подпиша под тези си думи с нотариална заверка", заяви още Масларова.

За пореден път тя определи процеса срещу нея като политически.

"Все още не съм се запознала с обвинителния акт. Това ще стане до дни", каза Масларова.

Тя пожела час по-скоро делото да влезе в съда, за да се види лице в лице със защитения свидетел.

"Дано този защитен свидетел не се окаже криминално проявено лице, което има да изкупува стари грехове", каза тя.

Настоящата БСП депутатка заяви, че когато е викана на разпит в следствието, са й показани свидетелски показания на 30-годишен мъж, който твърдял, че давал на Масларова пачките си пари, пък тя му връщала разписки.

Още по темата

"Аз това лице не го познавам. Проверихме и се оказа, че срещу него се води разследване за криминални прояви. Не знам дали това е защитеният свидетел, но предполагам, че може и да е той", каза Емилия Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да,ама Георги Димитров е истински подпалвач!Нима комунистите си вярват все още ,че е невинен?Жалко,много жалко ,другарко Масларова,че се сравняваш с него,това признание не ти прави чест!
297
0
 
4
 
! Отговори
Боже, Господи.... преди 12 години
...тая дърта червена генералска *** ,....се има за Генсек...!БОЖЕ ,ПРОСТОТИЯ ,БОЖЕ.....МРЪСНО ЧЕРВЕНА И ТО,....!!!!!!!
296
0
 
3
 
! Отговори
въй преди 12 години
Другарката Масларова-българската Жана Д.Арк,новата Райна Княгиня.Абе нещо средно между двете демек!!!Предлагам вече вместо да казваме-света вода ненапита-да заменим този израз със-Невинна като другарката Масларова!Тя е светица,тя е почтенна,тя е сълзица! Въобще има ли някой в тая държава,който да се съмнява в нейната девственна невинност.Аз подозирам зад всичко това да стои американския империализъм и загниващ капитализъм,идващ да смути нашия достоен социалистически сън!Масларова-Президент!
295
0
 
3
 
! Отговори
Дона преди 13 години
Каква наглост да се сръвнява с Лайципския процес,дето вече се знае цялата истина и другаря Димитров е бил касиер на коминтерна,та харчел парици,за веселие.Тя милата и невинна,изглежда има от някъде тези парициа и в повече,щом толкова бодро обяви че ще ги подари.Пари изкарани с честен труд не се подаряват за щяло и нещяло.Разбира се нищо няма да се получи както до сега,но да видимепоне колко е криминално проявен свидетеля,тя не го познава(но предполага) как честен човек ще свидетелства???
294
0
 
2
 
! Отговори
ь1 преди 13 години
гнюс .....червена
293
0
 
4
 
! Отговори
MAKIAVELI преди 13 години
takova ne6to deto go ima v bg,v sveta go nema.tazi kradliva svraka,se stavnjva s go6o tarabata,i s pravo ot edin dol drenki sa.kato e socialna 6to ne kaje kak dokaraha finansite na stranata do polojenie da sne polovinata emigranti,drugata polo vina rabote6ti bedni.TOVA E NE4UVANO.DA RABOTI6 I DA NE MOJE6 DA SVARJE6 DVATA KRAJ OT AVANS DO ZAPLATA.
292
0
 
7
 
! Отговори
КЕГЕБЕТА И БЛЯДКИ преди 13 години
ВИЖТЕ Я САМО В КАКВИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ Е ДЪРТАТА ,,Н Е В И Н Н А,, *** , АМА ДОБРЕ ЩЕ Я ПОСРЕЩНАТ В СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР , НО ЩЕ ПОМИНЕ ТАМ , ОТКРЕХНАТА Е ;)
291
0
 
5
 
! Отговори
tarikatcki преди 13 години
Abe tiq komunqgi nqmat sram be.
290
2
 
11
 
! Отговори
g преди 13 години
Георги Димитров е един от най-големите български предатели, работел за каузата да станем част от Югославката федрация! И тая *** крадлива *** ще ми се сравнява с *** най-нагло!
289
0
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 13 години
тази защо се прави на света вода ненапита, може да не са 11 млн., но със сируност са няколко милиона
288
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако и аз бях *** колкото си ти, щях още да съм с основно образование....
287
2
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Ако Б'ат Жоро Димитров беше смел, колкото Масларова е крадлива, Кристо Явашев сега щеше да забива чадъри на мястото където е бил Райхстага!
286
1
 
16
 
! Отговори
%$$% преди 13 години
Масларова е натрупала милиони с помощта на втория си съпруг Антон Масларов, бивш кадър на Държавна сигурност, и на неговия стар добър приятел Венци Драганов. Старозагорци отдавна плачат от наглостта на семейството, което за няма и десет години чрез подставени лица успя да направи обръч от семейни фирми и чрез нескончаем низ от далавери да приватизира национални обекти, както и да си присвои благи обществени поръчки без никакъв конкурс. Съвсем неслучайно Масларова не се кандидатира от този регион, ами се премести към хасковските избиратели, разчитайки на дисциплинирания железен червен електорат. Последният успех на Еми е домът за стари хора. Тя преместила бедняците, за да не стряска богаташите, които отмарят срещу солидно количество финикийски знаци в Старозагорските минерални бани. А освен това работниците от централата на ТЕЦ Марица-Изток били принуждавани да карат годишния си отпуск в нейния хотел край Баните, както и в двата хотела на Пампорово и на морето. Хората се водели на рехабилитационни процедури, но в банковите сметки на министърката били превеждани прилежно тлъсти суми от теца. Пакетите за почивка били в порядъка на 700 лв. и обхващали срок от 4-5 дни, като работниците въобще нямали право да си избират процедурите за здраве.Освен Павел баня и Старозагорски минерални бани Масларова притежава и прословутия хотел Армира, чийто управител, а вече и собственик е Венци Драганов, приближен на ДАНС. За безбройните далавери на социалната министърка Над 55 неведнъж е писал, а в специално интервю с депутатката Антонела Понева от ДСБ изясни проблема точка по точка. Прокуратурата щеше уж да се самосезира, но до момента нищо не е излязло наяве.
285
0
 
18
 
! Отговори
детектив преди 13 години
Забележете какво казва:"Аз това лице не го познавам.". Никъде не казва, че няма такова нещо за даване на пари на ръка. Т.е., те сигурно казва истината, че не го познава, но това не пречи да е бил някой посредник, който е бил връзка между далавераджиите :)Голям лисугер е тая ***. Дано някой ден има справедливост и за нея!
284
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тая почва да ме кефи ,ако вярваше в господ не ми се мисли кво и се пише на оня свят.Да крадеш от бедните си е голям грях!
283
2
 
13
 
! Отговори
до 279 преди 13 години
Малко ще ти допълня уравнението:Крадлив = комунист = кaдесар = депесар = *** = Масларова
282
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като се сравняваш с Г.Димитров, значи и ти си за панделата, впредвид, че той стои зад атентата в църквата Св. Неделя. Така че - марш в Сливенската пандела!
281
0
 
10
 
! Отговори
обективен преди 13 години
А *** в сайта да си я изберат тая.... Опс грешка - тя още е депутат от ТЯХНАТА партия...
280
0
 
13
 
! Отговори
ROSI преди 13 години
MNOGO NAGLA MASTIQ E TAZI, EIIIIIIIIII...............
279
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как плитък гроб, бе? Дълбоко заравяне, за да не мирише!

Спонсорирани публикации