Закопчаха насилник, пребивал 5-годишното си дете

Момиченцето е в болница с множество травми
Обновена: 7 фев 2011 15:52 | 7 фев 2011 13:33,
33
Закопчаха насилник, пребивал 5-годишното си дете
Снимка: Булфото

Баща е задържан в ареста в Ботевград за побой на 5-годишното си дете, съобщиха от МВР. Момиченцето с множество травми и наранявания е настанено в реанимацията на „Пирогов”. Насилникът е задържан за 24 часа.

Сигналът за инцидента е получен в местното районно управление в неделя следобед на тел. 112. Анонимен жител от с. Скравена съобщил за дете, жертва на побой. Пристигналите на мястото полицаи заварили възрастни и няколко деца в къщата, но по нито едно от тях нямало следи от наранявания.

Около 21 часа обаче криминалисти научили, че на същия адрес действително има пребито дете. Когато влезли в къщата, майката – Д. Г. (29 г.) се опитала да скрие едно от децата, като го покрила с одеяло.

Петгодишното дете било неадекватно, цялото в синини. Заедно с майката то е откарано в ботевградската болница, а впоследствие – в “Пирогов”. Лекари установили, че детето е с оток на мозъка, счупване на кост, множество хематоми. Констатирани са и стари травми.

Според първоначалната информация детето е пребито от биологичния си баща – Т. Н., на 31 г.

До декември миналата година момиченцето било настанено от социалните служби в Дом за деца, лишени от родителски грижи в с. Гурково, тъй като родителите не можели да се грижат за него.

Тогава майката и бащата декларирали, че материалното им положение е по-добро и искат да си го вземат от дома. За случая са уведомени служителите от Отдела за закрила на детето в Ботевград.

Насилникът е криминално проявен, известен за множество кражби и грабеж, осъждан. В момента полицаи разпитват съседи и роднини на семейството.  Случаят е докладван на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Силвия преди 13 години
Ей тая гад вече е за електрическия стол!!!Какъв изверг трябва да си да пребиеш до смърт собственото си 5 годишно момиченце?!?Аз също имам дъщеря на 5,но никога не съм я "БИЛА",има по цивилизовани методи за възпитание.А ако не дай Боже някой и посегне...Бога ми-ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯМ!!!И като няма да си гледате децата-ПРОСТО НЕ ГИ ПРАВЕТЕ!!!Един презерватив струва 0.20 стотинки....Живота на детето-безценен!
30
0
 
2
 
! Отговори
da преди 13 години
*** RABOTA ... DREBNI PRESTAPLENIQ ... MIZERIQ .... MNOGO *** ... i seloto e cigansko daje koito e minaval ot tam znae !
29
0
 
1
 
! Отговори
ами ....може преди 13 години
Може ако е от *** там е ежедневие даже и по тежки неща им правят ама питай хелзинския комитет нали са им адвокати
28
0
 
6
 
! Отговори
яро преди 13 години
как може да дадеш живот на едно малко същество и после да му го съсипваш ,не мога да разбера.... *** :(
27
0
 
25
 
! Отговори
hahah преди 13 години
ТОВА Е ИЗРОЩИНА ДА ПРЕБИЕШ ДЕТЕТО СИ, А И МАЙКАТА ГО Е ПРИКРИВА ,ЗА ДА НЕГО ВИДИ ПОЛИЦИЯТА. ТОЗИ ЧОВЕК НАЙ МАЛКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН.
26
2
 
3
 
! Отговори
anonimna ot chujbina преди 13 години
tova sa sledstviya na psihicheskite otkloneniya koito v balgariya sa neizbejni. I veche v zavisimost ot mantaliteta koy otkadeto mu izbie. Ribata se umirisva ot glavata, a balgariya ot parlamennta
25
0
 
32
 
! Отговори
Спасете детето! преди 13 години
Който върне детето на тези изверги е убиец. Спасете детето!
24
1
 
32
 
! Отговори
ЦИГАНИЗАЦИЯ преди 13 години
Такива шокиращи новини станаха ежедневие и за пореден път пак ще пишат в чуждите вестници как българина пребива собственото си дете.Никаде не пише че този гадняр е ***.Кога най-после ще им отнемат правата като РОДИТЕЛИ на такива родители,ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА.Това тук вече не е България ,а ***.
23
1
 
14
 
! Отговори
В преди 13 години
И майката зле и бащата зле, а пък лапето най-зле .... БГ реалност
22
16
 
4
 
! Отговори
Андрей преди 13 години
От къде па разбрахте че са ***?
21
1
 
23
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Бащата в затвора,където се надявам ще го научат как да се държи с едно дете.Това си е чиста жестокост,която трябва да бъде наказана.Ако едно дете се провини,можеш да го накажеш по много начини,но без да го увреждаш физически и психически.Майката също трябва да бъде наказана.Щом се е опитала да прикрие побоя,тя е съучастник.
20
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам откъде взехте че този *** е от ромски произход, хо разбирам че докато сте малки ви бият бащите ви, а като пораснете октоподите, наглите, и разни други ***, ситуацията не е добра!от много коментари няма да се оправи работата.
19
4
 
19
 
! Отговори
alice_in_wonderland преди 13 години
*** работа
18
2
 
23
 
! Отговори
11 преди 13 години
*** са най-страшната чума за България! Придошли са с османските нашественици и ще трябва нова освободителна война, за да се махнат от иначе хубавата ни, но оглозгана от тях страна. Всичко зависи от нас.
17
1
 
7
 
! Отговори
Мето преди 13 години
Абе защо не работи функцията отговори? Предишният ми пост беше отговор на 8.
16
4
 
18
 
! Отговори
до нервна преди 13 години
Успокой се - докато ги има *** - ще ги има тези новини. Свиквай.И ще стават повече, защото и ние се превръщаме в ***.Това е мечтата на Б.Б. ....
15
0
 
25
 
! Отговори
Мето преди 13 години
Аз разбрах, че не са им го взели, а те са го изоставили. И мръсните *** ходят да се мазнят на детето...отвратителна работа. Направо ми се повръщаше, като ги гледах. Според мен е наложително изоставянето на деца да се обяви за тежко престъпление. Насилието над деца също. Никой не може да ме убеди, че насилниците родители и тези, които изоставят бебета на по няколко дни не са престъпници. И тук умствената ограниченост и беднотията (мързела) не трябва да са оправдание и да се толерират.
14
0
 
23
 
! Отговори
нервна преди 13 години
Е не,дотук от сутринта няколко новини с главни герои ***.Админите,що верно не си откриете една рубрика "Акция - ***",и да ги сортирате там,че да не ги четем всичките.Нема смисъл,щото се повтарят - кражби,побоища,изнасилвания, пиянски запой,малолетни родилки,изоставени бебета, и пак отново,и отново.Все едно и също.
13
1
 
28
 
! Отговори
baceto преди 13 години
Да му се не види днес *** истории нямат край,май наистина станахме малцинство далеч преди 2050г.
12
0
 
17
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Тея с пищовите от Столипиново нямат ли път натам....?

Спонсорирани публикации