Твенте отнесе Зенит, отличен за Ники Михайлов

В друг интересен мач Виляреал сломи Байер Леверкузен като гост
Обновена: 11 мар 2011 15:13 | 11 мар 2011 08:36, Красимир Ангелов
14
Твенте отнесе Зенит, отличен за Ники Михайлов

Холандският шампион Твенте направи голяма крачка към класирането за 1/4-финалите в Лига Европа.

Тимът от Еншеде успя да постигне домакинска победа над руския колос Зенит с 3:0 и по този начин си осигури комфортна преднина преди реванша.

Българският национален страж Николай Михайлов игра цял мач за домакините и се представи на високо ниво, запазвайки мрежата си суха.

Иначе головете бяха дело на Де Йонг на два пъти и Ландзаат в 25-ата, 56-ата и 92-ата минути.

Изненадата на вечерта дойде от Киев, където местния Динамо победи Манчестър Сити  с 2:0 на стадион "Валерий Лобановски" в първия осминафинален мач между двата отбора от турнира Лига Европа.

Андрий Шевченко през първото полувреме и Олег Гусев през втората част вкараха головете за украинците, които доминираха през целия двубой срещу английските си гости.

Двубоят ще се запомни не само с териториалното превъзходство на киевчани, но и със 67-мия гол в европейските клубни турнири за Андрий Шевченко.

В друг интересен мач от вечерта Байер Леверкузен загуби от Виляреал с 2:3. Германците бяха по-добрия отбор, но с висок процент на успеваемост гостите вкараха три гола и си осигуриха благоприятен резултат за реванша.

Победата за "жълтата подводница" донесе Нилмар, който влезе в средата на второто полувреме и с две попадения, включително победното в последната минута, свърши отлична работа за Виляреал.

Вижте всички резултати и реакция след мачовете в Лига Европа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
КНК преди 13 години
Малката "перука"ако беше останал в Левски щеше да е поредната издънка на този отбор и само роднините му щяха да знаят,че е футболист.Неговия случай за пореден път доказва,че Левски могат да провалят футболист,но не и да спомогнат за неговото развитие.Като се мине през Искренов и Сираков,през Гонзо и Домовчийски,та до Сърмов и Ники Димитров - все провалени футболисти с големи възможности.Затова всеки престой в този отбор повече от 2 години винаги води до провал в развитието на футболистите.
12
1
 
5
 
! Отговори
yaro преди 13 години
e не мога да си кривя душата -Малката Перука добре пази снощи.а тия Зенит са пълни ***-цял мач те нападат а накрая падат с 3 гола...
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алисия довре се е представила.
10
2
 
2
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
7Аз знам къде ги дават мачовете, исках да кажа, че БНТ купува права за излъчването на мачове с нашите данъци и аз не искам да купуват мачове на някой си отбор само защото тетевото е вратарче там, а да не могат да закупят правата за националния отбор и засрещите му независимо приятелски или редовни.
9
2
 
8
 
! Отговори
ee преди 13 години
Бай Марине заради тези братушки ,ще ядеш боб и чушки !*** ни майката те и българските комунисти с горивата/Лукойл/ .Другаря Златев е гл.действащо лице !
8
2
 
2
 
! Отговори
марин преди 13 години
как ме е яд, бях за братушките, но нищо, надявам се динамо да спечели турнира
7
1
 
8
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 13 години
до 4 . Госпожа , мачовете на националния ни отбор по футбол одавна се излъчват в национален ефир , само че по Би Ти Ви Комеди . Това е причината , а съвсем скоро маже да са и обект на разследване и от полицията за уговорени мачове - пример приятелската среща с Естония 2-2 . Тока че понаглеждай и ФОКС КРИМИ и там може да ги пускат , така че че можеш да спиш спокойно , мачове ще има
6
1
 
4
 
! Отговори
Зенит бяха слаби преди 13 години
Гледах мача Твенте - Зенит. Добре пази момчето. Но Зенит ме изненадоха с безплодната си игра. Малко удари към вратата на Твенте. Като че ли искаха да влязат с топката. Пред вратата се суетяха, бягаха, бързи са, ама безплодни. Добре са технически. Струва ми се, че основен виновник е треньорът. Стремеж головете да ги вкарват определени играчи, които бяха пълна немощ.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тая Алисия действа много стимулиращо на футболистите ...що не я вземат за треньор на националния та да ни върне националната гордост..
4
6
 
16
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
Възмутена съм! Как може такова нещо, да дават футболна среща по БНТ и то не на наши български отбори, на националният ни отбор не дадоха срещата, а на тези двата! Може ли такава наглост! Националната телевизия не излачва срещата на НАЦИОНАЛНИЯТ отбор, а някаква си среща на чужди отбори само защото татевото играе там! Нямам думи! Това е подигравка!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еййй, на тати плешивото кретенче!
2
3
 
22
 
! Отговори
! преди 13 години
Саааамо НИ-КИ! Ииииии Алисия! Ииии гроздова!
1
7
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Туйй Твенте,се прочу с Ники Михайлов-Малката Перука.След един - два сезона,да очакват опашка от...емисари,с оффферти за него.