Двама задържани след масов бой в новозагорско

Роми с вили и ножове "посрещнаха" жандармеристи
Обновена: 6 юни 2011 15:07 | 6 юни 2011 14:20,
164
Двама задържани след масов бой в новозагорско
Снимка: архив Булфото

Истински екшън се разигра край новозагорското село Ценино. След скандал заради коне се стигна до бой и се наложи жандармеристи да разгонват с изстрели във въздуха група роми.

Разправията избухнала в събота привечер между собственик на имот в землището на Ценино и жители на селото, чиито коне пасяли в неговата земя.

При инцидента е пострадал 36-годишен мъж – служител в охранителна фирма, който е придружавал собственика на земята.

Човекът е със счупен череп, след като е бил замерен с камък.

След сигнала за побоя на мястото са изпратени жандармеристи от Бургас. При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове, заплашвайки полицаите със саморазправа.

След като устните предупреждения не помогнали, служителите на реда произвели два изстрела във въздуха със стоп-патрони. Хората от групата се разпръснали в различни посоки, укривайки се в близка гора.

34 души са разпитани след инцидента. Задържани са двамата подстрекатели на инцидента – криминално проявените А. П. (28 г.) и 16-годишен младеж от с. Ценино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
2
 
! Отговори
смърт на циганите преди 12 години
Бой по *** *** докато е време,че станем ли малцинство,...жална ни майка!
156
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Събуди се БЪЛГАРИНО СЪБУДИ! Следващия път когато пак ревете от набези си спомнете че не излязохте заедно и да прогоним *** далеч от домовете си ! Спомнете си го като изнасилят майките и дъщерите ви ! Спомнете си го като си плащате "данък ***!"
155
1
 
7
 
! Отговори
ринго преди 12 години
редно е да ходят с огнепръскачки в такива случаи и да не остане и един от въоръжените *** ....на пепел мамка им долно племе само с обири и измами се занимават по вредни са и от *** и плъховете.А са нагли защото държавата ги домбурка и гали с перце .Кога *** е вадил нож на милицията едно време ? Ще извади ама веднага е пътник ...А сега нямат страх от никой мръсни ***
154
0
 
13
 
! Отговори
batko преди 12 години
как може *** да удря униформен?
153
0
 
15
 
! Отговори
EmO преди 12 години
Да *** и мръсните *** ! Много си позволяват тия *** долни ! Време е да се прокара закон като в Китай, да не раждат повече от 2 деца !
152
1
 
11
 
! Отговори
fro преди 12 години
Тия от кое древно племе са били- на циганоидите, ромиидите, хъхряцоидите или мангустоидите.
151
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече съм почти сигурен, че има ***, които могат да четат и ползват интернет - има една ***, която слага минус на коментарите!
150
0
 
1
 
! Отговори
do 151 преди 12 години
Za6toto masiranija protest v edna darzava moze da e v polza poglednete gi ispanci,italianci francuzi i garci protestirat i pe4elat.
149
0
 
4
 
! Отговори
do150 преди 12 години
Emi xaide da se organizirame ama da znaete otkazvane njama .AZ sam za daite da vidim v facebook tam mozem da se organizirame da vdignem vsi4ki koito sa za BG.
148
0
 
9
 
! Отговори
аз_скелета преди 12 години
ква интеграция бе брат. *** не му пука щото го пази властта. Нали на избори трябва да гласува после изруда
147
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо трябва да протрестираме срещу нещо което освен с бой не може да се поправи с друго? Някой каза, че не сме помогнали на *** да се интегрират. Преди време гледах един филм за един човек испанец - хуманист не му помня името който повече от 15 години се опитвал да интегрира една група *** и накрая заяви, че това не е възможно. *** са си един дол дренки но "нашите" вече отидоха твърде далеч. Но пък от бой много добре разбират знам го от опит.
146
0
 
15
 
! Отговори
аз_скелета преди 12 години
лошото е 4е само си говорим по форумите. Всеки вика кво трябва да се направи ама няма кой да действа. и аз съм в това 4исло!!!
145
1
 
18
 
! Отговори
РОМ преди 12 години
Абе докога ще се съобразяваме с тея РОМИ :)
144
1
 
4
 
! Отговори
BG orel преди 12 години
Gospozi i gospoda smjata6ti se za ziteli naBG predlagam da sazdadem GRUPA ZA PRO4ISTVANE NA NACIJATA nezavisimi ot partii da vdignem protest sre6tu CIGANIZACIJATA na rodinata ni sta4ka protiv ciganizacijata 6ire6ta se v BG togava ste vleznem v polezrenieto na politicite ni.PROTEST V CELA BG sta4kuvame kato garcite.
143
0
 
23
 
! Отговори
jitan преди 12 години
И мене ме нападнаха преди 3 години двама ***-роми.....Бог да ги прости!
142
2
 
2
 
! Отговори
asdf преди 12 години
ostavete gi tiq *** da se biqt aman ot tqh ve4e divaci
141
2
 
6
 
! Отговори
BG orel преди 12 години
Za6to ne vazvarnem BRANNICITE v BG ste e mnogo polezno GRUPA ZA PRO4ISTVANE na NACIJATA i ste gi vidim tija *** kak ste zivejat s zakonite za vsi4ki.
140
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се организира Гражданска гвардия, записването в нея да е на доброволен принцип, при сегашното положение точно за една седмица ще се попълни с кадри. При това положение не ни е нужна полиция и армия защото те и без това нищо не правят. Ако се завардят подстъпите към гетата само за една седмица *** ще си седнат на миризливите ***. Да се въведе полицейски час след който прехвръкне ли нещо от към гетото да се стреля по гада миризлив.
139
1
 
27
 
! Отговори
LOL преди 12 години
"При пристигането им те били посрещнати от група роми с вили, коси и ножове, заплашвайки полицаите със саморазправа." - просто не е за вярване , никога до сега власта (полицията) не е била толкова слаба и безпомощна , кво ни чака след време може само да се гадае но *** престъпност не могат и не искат да я овладеят.
138
3
 
9
 
! Отговори
;) преди 12 години
И едните и другите за нищо не стават

Спонсорирани публикации