Почерпен помете пет паркирани коли

Карал бързо колата на познат и изгубил контрол
Обновена: 25 авг 2011 14:32 | 25 авг 2011 11:07,
54
Почерпен помете пет паркирани коли
Снимка: архив Булфото

31-годишен силно почерпен мъж помете с колата си пет паркирани автомобила, съобщиха от полицията.
Инцидентът е станал вчера около 23,20 ч. във Велико Търново.

Мъжът цял следобед се черпил в близка кръчма. Вечерта взел колата “Опел Астра” на свой познат, която била паркирана наблизо, и я подкарал с бърза скорост.

Той карал на прав участък и изгубил контрол над автомобила. След което започнал да блъска последователно паркираните товарен автомобил “Форд Транзит”, лек автомобил “ВАЗ” и лек автомобил “Фолксваген Поло”.

Вследствие на удара колата на 31-годишния се отместила и последвали удари в паркирания до него лек автомобил “Фолксваген Голф” и лек автомобил “Опел Астра”.

От пътния инцидент са причинени значителни материални щети по автомобилите, като два от тях са почти изцяло унищожени.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Той е криминално проявен и осъждан за същите деяния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега собствениците на колите трябва да заведат дело срещу държавата защо този *** е на свобода и пак извършва същото деяние.
48
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
...shtom ne sa kato kolite Lamborgini,Bentli,Ferari,Porshe i Aston Martin,koito gi zabursa pocherpenata macka v Monako ne mi e interesnooooo-v otrezvitelnoto i niama smisul da gubite vremeto na horata sus podobni statii-DEISTVAITE!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** ако беше в арабските страни-да го бяха екзекутирали до сега!За това и там няма такива новини за пияни *** качили се на коли и тръгвали да убиват!Толкова много са жертвите по пътищата все едно сме във война.А дали пък не е по добре да има такава,поне да се изметат тия *** в парламента.
46
0
 
3
 
! Отговори
Емил преди 12 години
до 46: глупчо, ти пиян състезател виждал ли си? Чевека се е почерпил и е искал да се повози, а почерпен човек не натиска леко газта :)
45
1
 
12
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Пич, няма да кажат нищо за мотористите, ще мълчат и ще събират злоба до следващия инцидент с моторист. тогава пак ще си покажат агресията, комплексите, тъпотията и пълната липса на здрав разум... Българска му работа - да плюем, да обвиняваме и да мразим - дъ бест сме това!
44
3
 
15
 
! Отговори
Д преди 12 години
Видяхте ли, не са само младите шофьори опасни - масово българина не става за шофьор! Пълна скръб! Смешници с мераци за състезатели - ха! Ха!
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Законите в България са такива, че буквално те стимулират да станеш престъпник, ако си примерен данъкоплатец ядеш тоягата ежедневно, а за престъниците рай и свобода, ами няма да се оправиме никога, поне не и в този живот...
42
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А НА БАС , ЧЕ Е БИЛ НАДУЛ ЯКО ЧАЛГА В КОЛАТА
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какъв ти почерпен, направо насвяткан като казак
40
0
 
8
 
! Отговори
ехо преди 12 години
И питам Чичо дали си виждал как карат депутатските кортежи и не само те?
39
1
 
4
 
! Отговори
ехо преди 12 години
Кой да го напише и кой да го прилага той закон Чичо Данчо като полицаите и тези във влвста са същите пияници?
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи станах свидетел как пияница се навърли върху майка с дете, защото е платил 25 сметка в кръчмата и тя си тръгнала! Издърпа и чантата и запраши към заведението. Не се намесих, няма и да се намеся, защото преди няколко години ме АРЕСТУВАХА като свидетел и престоях 12 часа с белезници до започването на делото. Отделно бях глобен с 30 лева. А престъпника се яви на делото с адвоката си добре облечен, наспал се, цъфтящ...и в крайна сметка ОПРАВДАН! Е, ако умира някой оттук нататък, да умира...
37
1
 
4
 
! Отговори
Кон преди 12 години
Е, като един пиян рецидивист е седнал зад волана, ти откъде реши че това е общо правило за възрастните българи? По-глупав извод, не съм чел. Със сигурност може да се твърди, че такова поведение е изключение. Може би, ти да караш в такова състояние, и по себе си да съдиш? Но, понеже не те познавам, забележи - питам, а не твърдя.
36
0
 
15
 
! Отговори
Goshko преди 12 години
Ами от хора, които висят по кръчмите само такива неща може да се очаква... всички ревът, че няма пари пък кръчмите, механите и дискотеките са пълни!?!?! Как става това? И после като се почерпят ето какво става!
35
0
 
26
 
! Отговори
Chicho Dancho преди 12 години
Наистина не разбирам ЗАЩО никой нищо не прави по въпроса и не вземе да се гласува един тежък закон за пияните шофьори, като по пътищата е война?!!!!
34
7
 
16
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Ще ми забраните пиенето, ама друг път. Имам си 80 литров първокачествен бакърен казан със серпентина и всеки месец си варя зърнена ракийка. Като се сложи дъбов чипс и есенция си е по - добра от уиски. Тъй че ако щете направете пиенето 100 лв литъра, мен ме боли дръжката. Правя си ракийка / а може и водка/, колкото си искам и когато си искам.
33
1
 
25
 
! Отговори
адвокаата преди 12 години
Вече го пуснаха-имал главоболие от смесването на напитките. Пуснаха го срещу гаранция от 78.00 лв
32
0
 
0
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
че нали толко се старахте ама няма да за дълго:))
31
2
 
20
 
! Отговори
? преди 12 години
Възрастните се качват пияни а после що младите нямали възпитание? Е кой да ги възпита? За радост няма убити. :)
30
6
 
14
 
! Отговори
frugo преди 12 години
Мотористите, ... нека си карат, както искат, нали те ще ***. Аз като съм си в колата, боли ме фара, че ми се мота някакъв бързо каращ моторист.

Спонсорирани публикации