Сашо Диков: Взривът бе зверски!

"Не знам какво трябва да спра да говоря. Поне да ми бяха казали"
Обновена: 14 окт 2011 14:56 | 14 окт 2011 08:37, Елка Василева
353
Сашо Диков: Взривът бе зверски!
Снимка: Булфото

„Взривът е бил зверски. Ако е имало човек вътре, е щял да бъде убит. По-страшното е, че ако е имало случайно минаващи хора в радиус от 2-3 метра, те едва ли са щели да останат живи”.

Така журналистът Сашо Диков коментира пред bTV експлозията, която снощи отнесе предната част на колата му, паркирана пред блока, в който живее.

Сутринта автомобила е карала дъщеря му Петя. По-късно той го взел и се прибрал около 18,00-18,30 часа.

Още по темата

Малко преди 22,00 часа се чул адски тътен. Погледнал през прозореца и видял огромно кълбо дим около колата си. Експлозията счупила прозорците на съседни къщи и на апартаментите до 2-3 етаж на жилищния блок.

Полицията предполага, че не са използвани модерни начини за взривяването като дистанционни и мобилни телефони. Извършителят вероятно е запалил фитила и е избягал. В района няма камери.

Диков заяви, че не е получавал заплахи и няма никаква представа кой би извлякъл полза от случилото се.

„Управляващите очевидно нямат интерес. Не искам в такъв момент да спекулирам със ситуацията – 10 дни преди изборите. Проблемът е, че от този случай са минали около 8-9 часа, само че от случая с бомбата пред офиса на вестник „Галерия” минаха 8-9 месеца и там няма открит извършител”.

Журналистът изложи още една версия: „Би трябвало да са доволни тези, които са противници на сегашната власт. Цели се и друг заек с един куршум – моето сплашване и на всеки, който говори неправилно. Не знам какво трябва да спра да говоря. Поне да ми бяха казали”.

Той отправи и призив към зрителите: „Хора, дайте да гласуваме. Не можем да продължаваме да оставяме съдбата на държава в ръцете на далавераджии. Тези избори може би са най-важните от 20 години насам”.

Телевизионният водещ каза още, че не изключва нито един вариант за случилото се:

„Всякакви провокации очаквам. Дивотията, диващината и тъпата милиционерщина така са обсебили държавата, че няма да има спирка пред нищо”.

Временният вътрешен министър Веселин Вучков пък обяви, че около килограм взривно вещество е предизвикало експлозията до колата на Диков.

„Взривът е достатъчно силен, но дали е поставен с цел сплашване, или с друга цел, е рано да се каже. Каквито и да са мотивите обаче, трябва решително да осъдим подобни актове”, заяви той.

Вучков допълни, че са задействани всички методи за разкриване на престъплението и неговия извършител. На този етап обаче няма задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още по темата: сашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
1
 
1
 
! Отговори
бре,бре! преди 12 години
Някакъв кьорчо,назовал се stoian79 ,направо яде ***-да му е сладко!Показва си културата,нищо повече!Но е прав този,който е писал:"Искам в нощта на изборите хората да седнат пред телевизорите и да си кажат: Нещо се случи. Игото на БСП падна. Връщаме си свободата. Натискът, страхът, купуването на гласове, контролираният вот могат да бъдат преодолени."Евалла за коментара!!!И аз мисля така,а и компанията край мене-също!
318
0
 
4
 
! Отговори
MKS преди 12 години
То е ясно!Сашко откраднал снарядите от Челопечене за да ги продава за скраб.Но те са се взривили после и ето ти на сензация!
317
3
 
1
 
! Отговори
трошко трошев преди 12 години
Сашо Диков е такъв цирков артист, че нищо чудно сам да си е взривил колата.
316
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако управляващите са мафиоти и им идват на проверка, как си представяте точно в момента на проверката да се разправят с опонентите си?
315
2
 
0
 
! Отговори
evropa преди 12 години
cuda sa dali po glupav narod ima nakide napravo stanahme za smah na evropeisite kide sme trigna li samo sabe si si odolnavame dirjavata kasete v koa dirjava v parlamenta ima 450 dusi i zasto sa tam nerazbiram v takava malka dirjava samo s izvinenenie lainicim na dirjavata si tova za izborite a nie naroda sme glupavi tezi golemsi pomejdu si bodat boinata nisto ne opravat tesa cudat koi se zalovi ribata mola novi kadri a nie samo teglim
314
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТЕНАТА НА ПОЗОРААНДРЕЙ ЛУКАНОВ, КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ, НИКОЛАЙ ДОБРЕВ, ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ, ИВАН КОСТОВ, НИКОЛА ФИЛЧЕВ, РУМЕН ОВЧАРОВ, РУМЕН ПЕТКОВ, ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА, ИВАЙЛО КАЛФИН, АХМЕД ДОГАН, НИХАТ КАБИЛ, МЕГЛЕНА КУНЕВА..... И МН. ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ "ВОЙНИ" ОТ РЕДИЦИТЕ НА ДС И БСП ???ОТ ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, НО ТЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ !!!
313
6
 
2
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-KURVBOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.O!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!..BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OBOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.STAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.BOIKO-***!.BOIKO-OSTAVKA!.
312
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам в нощта на изборите хората да седнат пред телевизорите и да си кажат: Нещо се случи. Игото на БСП падна. Връщаме си свободата. Натискът, страхът, купуването на гласове, контролираният вот могат да бъдат преодолени.
311
15
 
3
 
! Отговори
исмет преди 12 години
ДА ИДВАТ ТУРЦИТЕ ДА НИ ОПРАВЯТ!!!
310
3
 
8
 
! Отговори
бай Ганю преди 12 години
няма премиер. нямя съд. нямя прявителство - НЯМА И БЪЛГАРИЯ!!!
309
0
 
5
 
! Отговори
БГ ИЗБОРЕН ЦИРК преди 12 години
Представете си за какви пари става въпрос за разпределяне, след като гърмят коли на журналисти без тях в тях? И толкова шум, коментари, ями, стъкла...Политическо-журналистическа парлама.
308
5
 
13
 
! Отговори
.... преди 12 години
то бива нагласена работа ама прекаляват тея,всичко е с някакъв смисъл,чуите го какво казва дайте да гласуваме,гърмят му смешната кола за 2 хил лева,на отдалечено място в тъмното абе ей мушмороци,бабите от село не се хващат вече,а децата в детската градина се превиват от смях.
307
1
 
8
 
! Отговори
Шофер преди 12 години
Споко Диков ще си купиш друга колица ти имаш пари.
306
8
 
13
 
! Отговори
някой преди 12 години
абе някой случайно така лекинко да се е замислил таа кола аджеба ко прай чак там под дърветата навряна в тъмното,така като гледам бая надалеч му е входа на милия журналист диков,не вярвам да си спира колата на 100 метра от тях,сега малко на *** ли ще ни правят що ли,тея *** милиционерчета ли,наемници ли ,мутри ли,ама ако четат това са "ПЪЛНИ АМАТЬОРИИИИИИИИИИИИИИИИ",поне да му бяха казали да я сложи пред блока,ще платят някоя друга трошка,ама поне щеше да изглежда мънинко истинко.
305
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
314,какво предлагаш-кола полицай,кола полицай...Ама загубен човек...
304
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алкохолика Сашко е толкова изтрещял,че е абсолютно безинтересен,лексикален фъфлек,логорейно изпражнение,което много отдавна не слушам и не гледам.Там нещата са много зле и обикновенно се чува-а а ,ъ ъ ъ ,а,а,а. ъ ,погледа е страшен-и скандал,скандал,дори някой да пр.дне, Сашето е съзрял скандал,скандал,скандал ъ,ъ,а,а,Повтаряйки едно и също хиляди пъти се надява да стане истина по примера на великия Гьюбелс ъ ъ ъ,а а а Щом Алексейчо хвърли мантра,Диковия я поема и а,а,а,ъ,ъ,ъ,скандал,скандал..
303
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Диковия иска нова кола!
302
2
 
28
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 12 години
Братя и Сестри, идва седмицата на изборите! Ще е яката работа - бомби, разстрели, наркоатаци и компромати. Забавлявайте се с нашето представление - цирк България!
301
10
 
16
 
! Отговори
TNT преди 12 години
Ако взривът е бил ,, зверски ,, дори хора не на 2-3 метра , а на 20-30 метра щяха да имат поражения .Сашо , пак бръмчиш глупости .Знам ти лексиката !От слона правиш муха , от мухата слон , от педераста политик , а от политика *** !
300
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...296...сори...коментара ми... 323...е за...305...Още веднаж, ИЗВИНЯВАЙ 296 ! Ако се срещнем някога някъде,ще те черпя...

Спонсорирани публикации