Закопчаха младеж, пребил и ограбил старица

Нападнал жената в дома ѝ в Ръжево Конаре и откраднал 70 лева
Обновена: 9 ное 2011 14:57 | 9 ное 2011 14:52,
9
Закопчаха младеж, пребил и ограбил старица
Снимка: Архив, Булфото

Млад мъж, заподозрян в побой и грабеж на старица, е задържан от полицейски служители в Хисаря, съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

В понеделник 85-годишна жена бе нападната в дома ѝ в село Ръжево Конаре.

Около 22,30 часа непознат мъж се вмъкнал в къщата ѝ през незаключена врата на пристройка, заплашил с нож и нанесъл побой на старицата и така я принудил да му даде единствените пари, които имала – 70 лева.

В хода на разследването криминалистите са установили, че нападението е извършено от 23-годишен съселянин на възрастната жена.

Младежът е задържан в полицейския арест за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
veronika преди 12 години
kraino vreme e i v bulgariq da ima po sorovi nakazaniq za prestupnicite.sega po leko li 6te my e na tozi skapanqk,opraviha li my jivota tezi 70 lv? i ot gore na tova da prebie gorkata jeni4ka.jalko,mnogo jalko za na6ata strana 4e vseki den stavame svideteli na takiva ne6ta
8
0
 
9
 
! Отговори
Ganji преди 12 години
Да я ограбиш не много добре ама хайде *** да я пребиеш кому е нужно какво ще ти направи тази женица. ужас
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скоро ще се изнасям от града в някое село --- пьрвата ми работа ще е да минирам подстьпите, ще заема крьгова отбрана и ще браня имота си като в щатски филм---плюс наказателни акции в стил ,, зелена барета ,, да заповядат ,аз не сьм старец.
6
1
 
15
 
! Отговори
Трагедията на Бг преди 12 години
*** шетат като ордите на Чингис Хан. Властите се правят на луди, защото искат селата да се обезлюдят /тайна спогодба с ***/ , а евреите да дойдат и да изкупят земята и имотите за жълти стотинки за да се махнат от Палестина. Нормалните българи всеки ден са на терминалите, пенсионерите са на доизживяване в големите градове оставени да мизерстват с 56 евро на месец. Ако щете вярвайте, ако щете недейте, но когато фактите говорят...
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми как нещата са балансирани.....бедните старици ги ограбват разни кокошкари...а тия дето кътат повечко пари - телефонни измамници. Не моеш да мръднеш от крадци, измамници, ментарджии, диви селяни и т.н. и т.н. общо взето къмто 50-60 % от обществото ни, а като включим и главните крадци на държавата и ..... бе не остана читав Човек .... затва ще се скапем в мизерия
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
такова е "мъжеството" на ***(турците)
3
3
 
4
 
! Отговори
Отровено общество преди 12 години
Ако всички си мислите едно и също, моля не се самообвинявайте! Дори и да не се окаже истина.
2
0
 
23
 
! Отговори
ГОВОРИТ МОСКВА преди 12 години
Какой то изверг? Надо расстрелять !
1
0
 
29
 
! Отговори
Лелче преди 12 години
хубава работа, жената да има някой лев за до пенсията и някой друг за внуците като дайдат да им даде а той *** да отиде да й ги вземе... ръчичките да му струшат!!!

Спонсорирани публикации