Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
2
 
8
 
! Отговори
До 229 от Созопол преди 12 години
Ако караш като баща ми през зимата - само когато няма заледявания, нищо лошо. При сняг и поледица ме вика да го возя. Зависи също от кой регион си. В цяла България затрупа сняг, при нас още няма. Но ако шофираш на заледено с летни гуми, ти си отенциален убиец.
226
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинявай обаче за катастрофата единствената вина е на майката..Като не може да кара , да не кара!Наистина България си има проблеми с пътищата , и не само , но един шофьор трябва да се съобразява с пътната обстановка..Аз пък как и през зимата карам с летни гуми , защото нямам пари за зимни , но карам внимателно и до сега проблеми не съм имал ?Действително пътя трябва да е опесъчен , но да обвинявате Бойко за катастрофата е абсурдно....Като виждаш че е заледен пътя намаляш , толкова е просто!
225
2
 
27
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Бог да го прости горкото детенце и да даде сили на близките да преодолеят мъката ! А на държавата бих казал : майка ви в г..... да е..... българска да е....... ! Абе тук в Германия само леко да завали или застуди всичко се опесачава ,хвърля се луга и пр. , аз по 16-17 часа сняг съм чистил за да им е хубаво на гражданите на Германия ! Еееейййй майка ви българска да е...., защо ги събирате тези данъци ,такси ,глоби и др.?!
224
1
 
18
 
! Отговори
от 226-продължение преди 12 години
Понеже често попадам в рискови ситуации, имам навици да намалям и зорко да се оглеждам на всяко кръстовище дори и да съм с предимство. Още повече, че зная как се взимат книжки през последните 20 години. Аз си платих за двоен курс преди да се явя на изпит. Но повечето плащат да си вземат книжка с миълта "После ще се науча" или си мислят, че вече са научени.
223
0
 
14
 
! Отговори
до 224 преди 12 години
Жестоко се лъжеш, че като се изъсиш за скъпо столче, то ще спаси детето ти при евентуална катастрофа. От два месеца съм със скъпо столче, подари ми го моя прителка, нашето го подарихме на друго дете. Не разчитам на столчето да спаси детето ми при катастрофа. Моля се никога да не ми се случва, защото аз пазя, но другите не пазят. Наскоро една "шофьорка" ми изскочи от една уличка, въобще не отрази СТОПА и, ако не бях набила спирачки, щеше да ни остъргват от ламарините.
222
17
 
4
 
! Отговори
Britax Fan преди 12 години
Бе начин на мислене просто... Количка за 500-600 лева (щото нали е за пред хората), а столчето от най-евтините. Като стане беля: "ми така му било писано". Било писано, глупости! Едно скъпо столче излиза по-евтино от детски ковчег, нали?
221
5
 
6
 
! Отговори
до 222 преди 12 години
209 е мноого права!!!КАЧЕСТВЕНО СТОЛЧЕ Е 1000 пъти НАДЕЖДНО от такова за 90лв.За друсаните и пияните си прав.НО,твойто'' мислене'' е,с GSM за 1000лв, но с АдиБАС за 30лв от женския пазар!!!
220
0
 
2
 
! Отговори
заледено преди 12 години
Всеки път е така !
219
2
 
10
 
! Отговори
до 209 преди 12 години
Вземи си опаковай купето с ролбари. По-сигурни са от някакво пластмасово столче. И се моли да е ти излизат на пътя друсани мутри с огромни джипове, пияни спортисти с Хамър или недоспал турски тираджия с износени гуми.
218
1
 
14
 
! Отговори
ОКОБАЗРУК преди 12 години
Съболезнования на семейството! А относно пътната обстановка оня бидон Боко и оная каца Лиляна ще се надвикват как пътната обстановка в България е перфектна! Дано се почувстват виновни.
217
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.------------------------Защо ние винаги разбираме след а не преди ?!! Да пази Бог !
216
6
 
8
 
! Отговори
do 209 преди 12 години
Да, съгласна съм напълно с теб! Затова и ние купихме столче, което на тестовете по сигурност е на първо място за 2009 година.Това, което исках да кажа на хората тук е - замислете се! Как може да има хора, които прекарват часове в четене на ревюта, коментари и мнения, когато си купуват лаптоп и/или смартфон, а за стол за кола отиват в магазина и купуват първото най-евтино или го избират по външен вид!От това може да зависи здравето и живота на дете, проучвайте внимателно преди да купите!
215
0
 
8
 
! Отговори
страшни пьтища преди 12 години
Изказвам се по принцип :шофиране в такава поледица си е риск ,знаещият ще се опази незнаещият ще влезе в капана , а междуселските пьтеща са пьлни с изненади -- има и много мьгли и проблеми с маркировката ,дупки и каквото ви доиде на ум .Много народ се изнесе по селата метнаха се по на една кола и газ кьм града ,но влизат в капан,за сьжаление много народ от пьтуващите всекидневно ще берат подобни ядове ,а зимно-нощно време риска се утроява и за да не питате кьде са опесьчиталите ,не пьтуваите !
214
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой крив, кой прав трудно ще се каже. Опесъчителните фирми не могат да огреят на всеки път, не всеки шофьор има достатъчно практика за подобни пътища ( макар всеки втори *** с книжка да си мисли, че е бог на улицата, защото пропуска да влиза в дупки ) и куп други фактори. Много лош инцидент и за жалост не поправим. Дано жената се оправи бързо и дано да има хора до нея, за да и помогнат да премине през това, което и предстои. Искрени съболезнования!
213
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до "215 tihomir" : научи се да четеш преди да пишеш "На завой колата й се завърта ". *** и необразованото племе, дори и на български ти е трудно да пишеш а коментираш. Като вземеш книжка, *** такъв, ще си говорим пак кой е пиян и кой не.
212
30
 
0
 
! Отговори
tihomir преди 12 години
tq e bila na 100 procenta piqna na prav pat da se blasne6
211
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 213Ти стоЙ, тя е стояла.Пише се стоИ !
210
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми като линейката е дошла след 20 минути, тя колко време да стой там ?
209
2
 
5
 
! Отговори
До аз 206 преди 12 години
След дъжд, качулка, каква полза, ако поеме отговорност , като детето не може да се върне вече!
208
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете!?!?!?И не се е обадила на 112....

Спонсорирани публикации