Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 173. това че излиза извън контрол не значи, че почва да ускорява. Въпреки всичко има някакви сили на *** и се забавя скоростта.
186
1
 
6
 
! Отговори
. . . преди 12 години
Много ми е интересно дали наистина въпросния "чичо" от 185 ти коментар седи пред компютъра и си няма друга работа... ако е така просто нямам думи ..
185
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей жени писна ми от вас гледайте къде карате и не ни засичайте, онзи ден точно 3-една след друга жени ми се бутат пред мен ей така щото не знаят че трябва да отида в другата лента въпреки че съм и дясностоящ, и ви моля не си купувайте книжките вредно е!
184
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Кога ще се оправят пътищата ни?Когато след такъв случай държавата (разбирайте Агенция пътна инфраструктура) заведе дело спрямо фирмата, поддържаща отсечката, а съда да вземе да я осъди така, че собственика да не може да помисли дори отново да се реди на държавната ясла.Също и началника на Пътното управление - да си подава отставката, нали той контролира изпълнението на договорите.Ей това аз разбирам демокрация.
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко жалко! Но майката няма вина! Виновна е държавата за неподдържаните пътища! И сега както винаги след дъжд качулка ще тръгнат да опесъчават!
182
8
 
30
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Много жалко сега майката хем ще тъжи за детето си хем ще лежи в затвора :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
181
3
 
23
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе така като гледам колата не е ударена с бясна скорост!Айде стига сте говорили простотии!Това е малшанс!Заледен участък и колата е поднесла!Страничните удари са отвратителни!Дори при последен модел кола оборудвана с завесни еърбеци пак няма гаранция,че самият еърбег няма да убие детето!Коментари от типа убийца са смешни!Никой не е застрахован от инцидент на пътя!Стига простотии!Лека му пръст на детето!Страхотна трагедия!Живота на тези хора е необратимо разбит!
180
1
 
37
 
! Отговори
MyDarling преди 12 години
Глупави сте. Разсъждавате наляво-надясно какво е трябвала да направи. Я се скрийте някъде, аре да ви видя вас в такава ситуация (не дай си БОЖЕ!) да ви видя как ще действате, като сега раздавате безмисленото си правосъдие. Била убиийца, леле къде ви е морала бе хора?! Като е убийца ще се грижи ли така за детето си..било е в детско столче и с колан. Акъл-море , глава - шамандура е вашата работа :) . Дано почива в мир детенцето! Моите съболезнования на семейството...
179
2
 
42
 
! Отговори
чичото преди 12 години
Не ругайте майката. Познавам я най добре от всички вас. Детето винаги се е возило на задната седалка в столче. Никой не обвиняваме, пътя беше много лош. Скоростта също не е била 40-50км, но за лед всяка скорост е голяма.Не пожелавам на никой такова нещо.ПОЧИВАЙ В МИР, ВИКИ !!!!Никога няма да забравим лъчезарната ти усмивка.
178
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 12 години
В голяма грешка и!
177
1
 
39
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Нещастници, ***, ***!!! Какво обвинявате жената *** ***? Какво лаете "анонимчовци"? Свити сте само в малката си черупка. Сигурен съм, че тия от вас, които плюете срещу жената, не знаете какво е това да имаш дете до теб и как се шофира в такива момента. Ставаш по внимателен от всякога. Съболезнования !!
176
46
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УБИЙЦА !!!!!
175
9
 
25
 
! Отговори
mitko преди 12 години
в никоя нормална държава няма дървета покрай пътищата.....
174
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
177 ти да не си този кадето винаги минава пешиходната пътека на червено та белким нещо се случи
173
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
177 а мен ме е страх най-много от такива самонадеяни експерти като теб.
172
2
 
37
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
Не говорете глупости!Мой познат загина при идентична ситуация.Колата му се завъртя с 50 км/ч и се удари в дърво...Само пълен *** може да нарече майката убийца, но в България за съжаление е пълно с капацитети и съдници.
171
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите сте пълни шматки, честно! Тая убийца се е изшила с бясна скорост, убила е собственото си дете от глупостта и самонадеяността си, те тръгнали да я защитават и поощряват! Направо съм потресен! Утре някое такова гъзоръко *** и вас ще отнесе от пътя, не защитавайте некадърниците зад волана, без значение мъже или жени, те са потенциални убийци! Заради такива патки с купени книжки ме е страх вече да карам в града!
170
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само жена може да напише такава глупост!!! НЯМА ЛИ ДИ ТИ Е ПО-ЛЕСНО ЛЕКО ДА СЕ ЗАВЪРТИШ И ДА СТИГНЕШ С РЪКА ДЕТЕТО СИ? А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА, ЧЕ ИМАШ ОГЛЕДАЛО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ, В КОЕТО МОЖЕ ДА ВИДИШ С ЛЕКОТА КАКВО ПРАВИ ДЕТЕТО СЕДНАЛО НЕ ЗАД ТЕБ...
169
0
 
16
 
! Отговори
до 167 преди 12 години
Пази боже,пожелавам ти да не ти се случва,защото човек колкото и да внимава има независещи от него причини,които са валидни в случая
168
28
 
3
 
! Отговори
до 171 преди 12 години
Никаква прошка за убийцата.

Спонсорирани публикации