Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера защо всички мислите, че е с поне 100 км/ч. Представете си на лед със 100 км/ч, след като колата почва и да ускорява при въртене... нямаше да е жива майката дори!!! Това е най-големият ужас... детето ти да си отиде преди теб... Горкото.. Да почива в мир!
166
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бси трагедията .. искрени съболезнования на семейството
165
2
 
22
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
Българи, не може ли вместо да обяснявате колко вие сте велики и безгрешни, просто да наведете глава и да кажете "Бог да прости!"
164
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** които считат че е виновна майката , са абсолютни ***.. ние също сме катастрофирвали при подобна ситуация 2 пъти, един път извън града, а втория в града . пътищата не ги почистват добре, защото до едно място е чист и в следващия попадаш на заледен участък и колата поднася започва да се върти на леда и става неуправляема . абсолютно нищо не може да направиш. ние така се завъртяхме че пресякохме острова,отидохме в насрещното и после пак се върнахме в нашта лента и стпряхме в 1 гараж
163
4
 
0
 
! Отговори
до 163 преди 12 години
Кое не му е смисленото? за тебе е нормално да си закопчаваш и разкопчаваш детето, докато покрай теб профучават коли ли? Аз лично предпочитам моето да го качвам отдясно, от тротоара. За съжаление нашата кола има isofix само отляво и отдясно, иначе наистина бих го возила по средата.
162
2
 
12
 
! Отговори
asa преди 12 години
Всички обвиняват майката но никой не казва защо не е оресачен пътя каде са пътните служби вината е тяхна това ли са спецялните разтвори за почистване на пътя
161
15
 
6
 
! Отговори
до 164 преди 12 години
Ако баба беше мъжка.....и имаше дръжка...*** и гъзоръка ***, кола, зимни пътни условия= неочаквано лоша комбинация.
160
0
 
2
 
! Отговори
Arven преди 12 години
160 ти си сигурно имаш две места, които не са зад шофьора, че задаваш такива *** въпроси? А хората с VAN и повече места зад водача те къде ли си ги слагат? Сигурно на последната седалка по тъпата ти логика. Мястото зад водача е най-безопасно.
159
0
 
2
 
! Отговори
bash maistora преди 12 години
ами ако столчетата са две какво правим тогава,ако сте забелязали в колата от снимката столчетата са две,просто това е било мястото на детенцето защото от другата страна седи другото дете което за късмет го е нямало
158
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уви, 161 е най-прав...А най-*** е,че това ще остане безнаказано, както обикновенно
157
1
 
4
 
! Отговори
Аrven преди 12 години
157...като започне България да произвежда автомобили сигурно в тестването ще залегне сценария с Ботев и синята зона! Егати тъпитя аргумент, дай нещо по-смислено
156
0
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Най-безопасно е средното място на задната седалка...Но не за това е темата...Проявете поне малко почит...
155
3
 
25
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
Ако пътната служба си бяха свършили работата, сега нямаше 150 души да коментираме тази трагична история
154
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 12 години
А какво правиш, ако имаш две деца? Кое столче да бъде зад шофьора? Преди да се роди второто ми дете столчето на първото седеше зад шофьорското място...ама сега има столчета и на двете места...
153
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чичото пък казал да не тръгват като че ли отиват на курорт. МИ нали трябва да работи тая жена, кой ше и гледа детето!
152
2
 
12
 
! Отговори
1 преди 12 години
и като го сложиш отляво, умници такива, се сетете как си сваляш и качваш детето ако си паркирал в синя зона на оживен булевард като Ботев - това не е възрастен човек, който сяда и сам си щрака колана. Аман от хора, които нямат деца, да дават акъл за всичко свързано с отглеждането на детето!
151
3
 
5
 
! Отговори
Arven преди 12 години
ЗАД ШОФЬОРА!!!!!
150
0
 
9
 
! Отговори
до 141 преди 12 години
до 141 ако ти поднесе предната част на колата можеш да използваш ръчха спирачка за момент и така да я увладееш . ако пук ти поднесат задните колелета убираш с волана, никога не използваш спирачките вътре в завоя а преди него, при влизане в завой тежеста трчбва да е прехварлена 70-30% на предните гуми........как няма кво да се направи като ти поднесе, но тя не е знаела...
149
2
 
27
 
! Отговори
Blondy преди 12 години
Горката жена! Мъчно ми е за нея, защото нещастия се случват, но чувството за вина остава. Не е сигурно, че е била виновна, но със сигурност се чувства така! Никой не може да каже дали е нейна грешката - подхлъзнала се е на лед! Мойте съболезнования за детенцето, но майката трябва да продължи да живее, колкото и да е трудно! Моля, спрете с тези злобни коментари, много сте силни пред компютрите, нямате ли жени и деца или сестри? Все едно не ви е раждала жена?
148
4
 
8
 
! Отговори
PES преди 12 години
Az go slagam otpred na kapaka da si go gledam.

Спонсорирани публикации