Разпознаха двама от US войниците, гаврили се с мъртви талибани

Поделението им служило в Афганистан от март до септември 2011 г.
Обновена: 13 яну 2012 15:00 | 13 яну 2012 07:44,
109
Разпознаха двама от US войниците, гаврили се с мъртви талибани
Снимка: архив, Reuters

Двама от четиримата морски пехотинци, които бяха показани във видеоклип да уринират върху телата на убити талибани, са идентифицирани. Това заяви пожелал анонимност представител на Американския морски пехотен корпус, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Корпусът приема видеото за автентично. Двамата разпознати морски пехотинци продължават да служат в Трети батальон на Втори полк на морската пехота, разположен в Кемп Льожьон, щата Северна Каролина.

Тяхното поделение е служило в афганистанската провинция Хелманд от март до септември 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
7
 
24
 
! Отговори
зико преди 12 години
Че тези янки надминаха и " SS " бригадите на Хитлер.
79
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много са им малки карабините на тези.
78
3
 
22
 
! Отговори
Хъм до 81 преди 12 години
Стига сте се позовавали на измислени букви и числа. Нещата се виждат с просто око. Българите са нещастни, озлобени, живеят зле, изпитват страх, нямат сигурност, не са стабилни, управляват ги некомпетентни,алчни и не-човеци, въздуха ни е мръсен, водата не става за пиене, престъпността е висока, безработицата също, нямаме производство и т.н. и т.н. Изобщо не ме интересува някаква си скала на някаква си борса и мнението на някого си живеещ на 10 хил. км. оттук! Ние сме зле и това е!
77
12
 
5
 
! Отговори
До 78 преди 12 години
Пълни глупости пишеш първо БВП на РБ сега е 2.5 пъти по голям от този НРБ, външния държавен дълг от 120% от БВП е паднал на 16% , а колкото до сел.стопанство вярно е че там процесите най-бавно се развиват но се развиват , погледни зърнопроизводството,лозарството , ще дойде време и за зеленчукопроизводството и овощарството и ще бъде в пъти по ефективно от ТКЗС защото сега има реални собственици на земите.
76
9
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Много болни мозъци има тука , вонстващия радикален ислям е плод на студената война и на развитието на арабските страни след ВСВ и разработването на залежите с петрол и този процес особено се радикализира с идването на аятоласите в Иран , което стана не без участието на СССР, естествено непрекъснат източник на напрежение е и нерешаването на палестинския проблем.
75
2
 
20
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Ако има някой от вас, който да харесва, подкрепя или приветства това което вижда на снимката, то на него със сигурност мястото му не е на този свят при човеците. Тези войници там, не се бият за родината си, а за пари.Тези (пикаещите),не защитават жените и децата си, нито дома си, а са отвартителни човеко-подобни и не бива да бъдат оправдавани.Много е лесно да унижиш някого, когато си в ролята на по-силния, но от друга страна на никой не му се иска да е унижаван,когато се окаже в ролята на слабия
74
0
 
6
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
Е, сега държавата е супер - при същия БВП е утроила външния дълг, ама това не е проблем - дългът ни е най-малък от на другите капиталисти! Само селяните-роби дето фалираха и изчезнаха, та чакаме китайци и араби да ни обработват земята!
73
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато е имало робство, Щатите са били една десета от сегашната територия, всичко, което са Съединените щати сега е построено след това. С робство капитали не се правят, а с капитализъм. Българите също бяха роби в ТКЗС и затова държавата фалира.
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как изведнъж радикалният ислям, след като 10 години трови живота на руснаците в Афганистан, изведнъж се обърна срещу създателя си? Колко удобно, точно, когато комунистическата заплаха изчезна и НАТО и огромната военна машина на САЩ трябваше да започнат да се разоръжават, адекватно на страшния Варшавски договор!Страните от соцлагера, вкл. и Русия драстично редуцираха армиите си, а американците само увеличават военния си бюджет - заради кого? Заради терористичната заплаха, която си създадоха!
71
1
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Сигурно капиталите натрупани благодарение на робите са се изпарили след като са ги освободили
70
2
 
0
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
Какъв израелски *** е лъснал в Грузия? :)
69
0
 
3
 
! Отговори
Боцко преди 12 години
Аъздаваш си противник, за който знаеш всичко. С нищо не може да те изненада. Колкото по-страшен го направиш, толкова повече пари ще получиш, за да се бориш с него. Ако отделяш от всеки милиард 10% за да храниш врага си, винаги ще имаш повод да го искаш и ще го получаваш този милиард. Колкото повече милиарди получаваш, толкова повече х10% ще харчиш за неунищожимия си и коварен враг. Нещо повече - той ще заплашва и съюзниците ти, които ще започнат да ти плащат да ги пазиш и тях... хахаха!
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Робство в Щатите няма от 150 години, и точно тогава са станали най-силните, така че не говори глупости. Робство е имало в няколко Южни щата и не забравяй, че са го премахнали с гражданска война самите граждани, а някои други са чакали бащицата да благоволи да издаде декрет и да ги освободи от крепостничеството.
67
0
 
2
 
! Отговори
до С. преди 12 години
Ехеее полека малко с хронологията. От коя година съществуват USA само можеш ли да ми кажеш? Този университет като е основан през 1636 е бил по-скоро английски след като държавицата им е основана 140 години по-късно. А къде са били американците 681 год. имаш ли идея!?
66
1
 
3
 
! Отговори
do 66 преди 12 години
всичко това при положение, че крайният, терористичен ислям не е творение на американските служби. За схемите на финансиране в Кавказ няма никакво съмнение за пръста на янките, при конфликта в Грузия лъсна и израелският ***, за атентатите на 11.09. в СТЦ остана една голяма питанка, за "бунтовниците" с уахабитски брадички в Либия и Сирия видя цял свят кой ги храни и въоръжава.... Остана да светне и схемата с афганистанските талибани - защо си ги отглеждат? Ами чудесен мотив е за разни войнички!
65
0
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
66 - не се ли замисляш, че тази "***" се превръща в *** именно заради това, че е "мачкана"...
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са водили войни на собствена територия а винаги са се вживявали като полицаите на света---------------- Руснаците понеже са много умни, винаги водят войни на собствени територии и винаги са изненадани и неподготвени и дават 5 пъти повече жертви в сравнение с противника.
63
5
 
3
 
! Отговори
Бо преди 12 години
На тези които толкова величаят великата Америка и плуят собствената си държава мога да им кажа само едно : недейте да забравяте как е натрупала богатството си тази "велика" държава и благодарение на какво е толкова развита и богата, както и всички "развити" държави, а именно търговията с хора и безплатния им труд - робството.
62
3
 
10
 
! Отговори
с. преди 12 години
И за последно да ви налея акъл в *** кратуни преди да пия кафе!Ако не са американците и израелците да мачкат тая фанатизирана *** много скоро могат да почукат и на вашата врата ***!Руснаците също доста добре ги лекуват в Кавказ и слава Богу!Искате ли да си припомним атентатите в Беслан,театъра и Домодедово за да ви стоплят *** *** на какво са способни тия и колко не им пука за жертви и разрушения в името на идиотската им религия!*** сте и *** ще си ***!
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
четите на ГоцеДелчев, Даме Груев и Яворов на времето са се борили за същото.------------ Не са се борили за същото, а против същото.

Спонсорирани публикации