Разпознаха двама от US войниците, гаврили се с мъртви талибани

Поделението им служило в Афганистан от март до септември 2011 г.
Обновена: 13 яну 2012 15:00 | 13 яну 2012 07:44,
109
Разпознаха двама от US войниците, гаврили се с мъртви талибани
Снимка: архив, Reuters

Двама от четиримата морски пехотинци, които бяха показани във видеоклип да уринират върху телата на убити талибани, са идентифицирани. Това заяви пожелал анонимност представител на Американския морски пехотен корпус, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Корпусът приема видеото за автентично. Двамата разпознати морски пехотинци продължават да служат в Трети батальон на Втори полк на морската пехота, разположен в Кемп Льожьон, щата Северна Каролина.

Тяхното поделение е служило в афганистанската провинция Хелманд от март до септември 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едните са си в държавата, другите са агресор.-------- Това са глупости, талибаните са интернационална сбирщина от фанатични ислямисти и се борят за ислямска република. Огромна част от афганистанците иска да живее нормално модерен живот.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@59Евала. трябва по-често да се използва младостта на САЩ в сравнение с постиженията на "по-възрастните и интелигентни народи и наций". Това е наистина добър аргумент който със сигурност ядосва интелектуалците измъчвани от махмурлук след снощния чалга запой.
58
0
 
6
 
! Отговори
с. преди 12 години
И понеже го ударихме на патриотизъм да ви кажа честно на 4 юли навсякъде се веят американските флагове и хората наистина са горди със страната си!На 3 март в България развято знаме има само на президентството и парламента!И всеки се радва на почивния ден с много малки изключения!А понеже си говорим за традиции ние понеже сме голяма работа от 1300 години история имаме 5 века турско робство и близо 2 византийско!И по селата масово е пълно с *** с дупка!Защото сме много напреднали!Аре..
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно защо пишете тук , а не в съседната новина за новия успешен въздушен удар срещу талибаните, май нещо не ви отърва тя, *** не разбрахте ли че те там пазят и вас , защото граници за тероризма няма .
56
2
 
4
 
! Отговори
с. преди 12 години
Кой няма нация и традиции бе!?Или пък образование!Само Харвард е достатъчно да спомена!Наскоро празнуваха 375 години!Преди 375 години да ви кажа ли къде сме били ние!?Относно войната на собствена територия-успяват да победят най-могъщата тогава в света английска армия и да извоюват независимост!Бият се и с мексиканците за територии!И така като се сетя няма област да не са водещи!Супер смешни сте с тая омраза!
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а кой построи Америка бе *** , за 230 години са постигнали в пъти повече отколкото ти за 1330 , да не са слезли марсианци да строят , не това са били всики тези хора които по някакви причини са си напуснали домовете и са се заселили там от цял свят за да създадат една нова нация и гордо да носят знамето със звездите
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@55И защо им е на тези индийски преподаватели да ходят в тая прогнила Америка, след като е толкова пропаднала, нали си имат Индия, чиито народ, според тези като теб е къде-къде по-интелектуален в сравнение с тъпия американски?Кой е пропадналия в случая, питам Аз?Бедняка и неграмотника няма какво да прави, освен да плюе по този който е по-добър от него, като по този начин защити своето мизерно съществуване пред самия себе си.
53
0
 
1
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
това какви са по поризход докторантите и преподавателите в САЩ няма значение - така или иначе те ги интегрират. Това, че нямали традиции също не е проблем - това ги прави по-гъвкави и адаптивни. Проблемът не е, че американците са грабители - проблемът в световен мащаб е, че системата е такав, че винаги ще има някой, който да граби. Ако не са американците, ще са китайците или някой друг.Изводът е, че трябва да се промени глобалната система, за да бъде по-справедлива
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 54 така смятаха и японците и Хитлер и ядоха бой , заблудата ти е тотална
51
1
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Това, че американците наливат маса пари (откраднати от цял свят) в научни разработки (обикновенно правени също от чужденци в университетите им) не означава, че интелектуалното ниво на средния американец е особенно високо. Спри да си напъваш чутирата и погледни преподавателския и докторантския състав на най-добрите им университети (Станфорд, МИТ, Харвард) 90% са европейци и индийци ...
50
3
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
*** са. Тези хора напрактика нямат нация и традиции - за това постоянно ги надъхват и им промиват мозъците, че са велики. Не са водили войни на собствена територия а винаги са се вживявали като полицаите на света, които ходят където искат и правят каквото искат. Такива хора не разбират истински ужасите на войната и не притежават чест, достойнство и уважение към никого, камо ли към враговете си. Банда селяни със скъпи играчки, които са свикнали да натискат бутона без мисъл за последствията...
49
3
 
4
 
! Отговори
Do 49 преди 12 години
И аз не прекъснато се чудя , как с нашия български всепризнат интелект сме спряли в развитието си някъде около откриването на чушкопека ,а видите ли янките с тяхната детска наивност и доверчивост и гнила образователна система създават почти всичко в съвременния ни живот, напъвам си чутурата като Жоро Бекъма но отговор не намирам .
48
0
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
до 45 - става дума за сблъсък между високоразвитите общества и тези от по-консервативен тип. Това е вечен сблъсък, но сега е особено изострен, заради глобализацията. В този сблъсък по-слабия търси опора, чрез която да защити идентичността си - и я намира в исляма. И колкото по-силен е натиска на силноразвитите държави върху по-слабите, толкова повече консервативният ислям ще печели влияние над страните от Третия свят и конфликтите в планетарен мащаб ще се засилват...
47
0
 
8
 
! Отговори
OTAN преди 12 години
Това е морала на нашите съюзници от НАТО. Затова толкова горещо ги подкрепяме в Афганистан. Те *** рано или късно ще ни го върнат.Познайте ако на местото на американците бяха ирански войници които уринират върху американци. Дали великата демокрация наречена САЩ нямаше да обяви веднага войа на ИРАН.
46
5
 
3
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Средният американец може и да е ***, но са изградили много силен интелектуален елит от изключително подготвени хора.
45
1
 
11
 
! Отговори
до Марк преди 12 години
За това те подкрепям напълно което си писал , хамериканците са изключително *** и прости. Имал съм много пъти контакти с американци докато работех зад граница и съм недоумявал как е възможно тая сбирщина от *** и *** да е такава световна сила.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47Няма чест в избиването на хора, независимо под какъв флаг се биеш.
43
3
 
14
 
! Отговори
Party of God преди 12 години
Нямат капка воинска чест, ето затова каузата им е загубена вече 11-та година.
42
1
 
6
 
! Отговори
с. преди 12 години
Да организирали атентати срещу американците!А защо организират атентати и срещу руснаците!??Кажете бе,*** мръсни!Радвахте ли се като гръмнаха Домодедово!?Тероризмът е оръжието на слабите и след като 20 годишни момичета и момчета се самовзривяват сметнете докъде са ги докарали и колко трябва да мразят за да го направят!И в такива се впиват разни *** и ги използват за целите си!И задължително загиват невинни хора!Задължително!Абсолютно сте ненормални!
41
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** американска ***!!! Нещастни болни мозъци!

Спонсорирани публикации