Съботен бис

За бойките травестити и как Бичето ще засенчи фолкзвездите
Обновена: 14 яну 2012 11:00 | 14 яну 2012 11:00,
27
Съботен бис
Бичето е способен да засенчи всяка фолк звезда. Снимка: Строежа

Тази седмица премина под знака на новородената дъщеря на Бионсе и Джей Зи. Малката Блу Айви Картър проплака в болницата "Ленъкс хил" във вторник, а само 48 часа по-късно дебютира в новото парче на татко си "Glory".

Именно от текста стана ясно, че в звездното семейство е имало драма и предният им опит да се сдобият с дете, е завършил със спонтанен аборт на Бионсе.

Новините около Блу Айви обаче далеч не бяха само сълзливи и възторжени. В клюкарските издания продължават да излизат твърдения, че всъщност тя е родена от сурогатна майка, като масло в тази версия наля и факта, че тя певицата роди в пълна секретност. До родилното отделение дори не бяха допускани хора с мобилни телефони, за да не изтече някоя снимка. Американец пък обяви, че цялата дандания и мерките за сигурност са докарали на жена му стрес и преждевременно раждане.

Върхът на тъпотията по темата с новородената дъщеря на Бионсе и Джей Зи е дело на някаква сатанинска група. Те счупиха глупомера с твърдението, че прочетено обратно името на малката означавало "дете на сатаната".

У нас е далеч по-спокойно, все пак до раждането на Николета Лозанова има още няколко месеца. Със сигурност трябва да се отбележи завръщането на звездата на Краводер - Бичето. Най-известният ни рапър ще изнесе първия си концерт от две години насам утре, 15 януари, неделя. Той ще бъде специален гост в Строежа. Участието му обещава да засенчи и най-големите ексхибицонистки в попфолка, тъй като е обещал да разгърне феромонния си потенциал, като излезе на сцената без бельо. Неговите фенове ще имат възможност да замезят с тарелки със зимнина от трапезата на сцената.

Като споменахме попфолка нека не пропуснем една уникална игра. Почитателите на жанра могат до 17 януари да се включат със своите отговори на въпроса “Кой актьор от хитовия сериал „Столичани в повече” ще вземе участие в новия клип на Джина Стоева?”. Наградата не е албум, плакат или автограф, а нещо повече. Победителят, ако не е получил предварително сърцебиене, ще може да изрече по телефона "Ало, Джина ли е?".

Не си мислете, че това е някакъв прецедент, но ни се стори уникално да имаш възможността да си побеседваш с фолкзвезда. Лично на нас Джина ни е симпатична, тъй като е една от малкото недеформирани кукли в жанра, включва се редовно в социални каузи, дори посвети песен на пострадалите от труса в Япония. За наше съжаление тя едва ли знае нещо повече за най-често задавания въпрос сред фолкзвездите. А именно - от какво се породи голямата криза и липсата на внос на екстеншъни. Ето защо няма да се включваме в играта, ще чакаме някое барби...

И докато сме на тема попфолк, да не забравим продължението на една новина от миналата седмица. Както ви информирахме певицата Антонина направи парче с трима травестити в подкрепа на гей правата. Явно рекламната й кампания не е била толкова мащабна колкото й се е искало, тъй като последва нова PR акция. А именно, че пловдивски травестити ще я пребият от бой ако я видят в Пловдив. "Новината" била съобщена от някой си в интернет. Колко правдоподобно...

Победителят в "X Factor" също влезе в новинарския поток. След края на шоуто неговото име избледнява все повече, както на всички предходни таланти, които са станали част от телевизионните музикални мелачки. Рафи обаче проби информационното затъмнение не с новина, че е готов с нова песен, а с това че нямало да прави дует с Николета Лозанова. Ура!!! Какво облекчение, това че двамата се харесват няма да прерастне в някоя музикална мъка на сцената.

В рубриката ни дебютира и фолк певицата Емилия, която направо изби рибата с признанието, че като малка много обичала да имитира Бритни Спиърс пред огледалото. Хубаво е, когато се поднасят някакви заучени фрази все пак да имат някаква фактологична стойност.

Бързо направихме една справка и се оказа, че когато Емилия е била малка и Бритни е била малка. Разликата между двете е едва три месеца (за по-придирчивите -  Емилия е родена на 21 март 1982 година, а Спиърс на 2 декември 1981-ва). Може би пък Емито я е имитирала в по-зряла възраст?

Съботният ни бис тази седмица е за Кристина Агилера. Тя е подложена на непрестанни критики, че е наддала доста килца. Много хора останаха потресени от кадри, на които тя е сложила клин очертаващ едни доста сочни задни части. Напук на всичко и всички обаче, Кристина се присмя над злъчните коментари.

"Чувствам се щастлива в кожата си. Приятелят ми обича тялото ми. И аз обичам тялото си. Синът ми е щастлив и здрав. Това е всичко, което има значение", сподели Агилера на пресконференция за американското музикално шоу "The Voice", в което тя ще бъде ментор. Браво, Кристина, ти си пример за жените, които са щастливи и без да изглеждат като манекенките от кориците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това си е чист УЖАСТ! С Т накрая, защото такова отвратително нещо изобщо не е за да бъде четено от деца или хора със слаби сърца! МНОГО МЕ РАЗОЧАРОВАХТЕ ВЧЕРА.БГ!
11
0
 
5
 
! Отговори
до днес.бг преди 12 години
.........направо избихте рибата....
10
6
 
6
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 12 години
Много добра статия.Свежарска и няма накланяне на преде.Точно така трябва да се пише.На тия под мене - дгд
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не издържам, местя го!
8
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I BI4ETO E SU6TIA *** KATO FOLK ZVEZDITE.. A I FENOVETE MU SA SU6TITE *** KATO TEZI NA SILIKONITE... JALKA RABOTA
7
1
 
3
 
! Отговори
лятна гума преди 12 години
ооо, имам конкуренция
6
2
 
14
 
! Отговори
Rainbow преди 12 години
Ало Джина ли е ? Да ти *** майката проста
5
0
 
37
 
! Отговори
... преди 12 години
От тия само Юлиан Бичето си заслужава вниманието. Прави ги на салата смешните типове. Лошо, че много хора приемат буквално образа му.
4
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
честито ,спечелихте наградата за най *** статия на деня
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1 2 3 MESTI
2
0
 
45
 
! Отговори
big mama преди 12 години
Дреме ми. Ей сега ще преместя дясната си ц*ца в лявата чашка на сутиена!
1
3
 
39
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Свобода за Тибет!

Спонсорирани публикации