М-Тел отбеляза 139% ръст в потреблението на мобилен нет

Растеж има и при продажбите на таблети в магазините на оператора
Обновена: 18 яну 2012 15:07 | 18 яну 2012 12:40, Бойчо Попов
97
 М-Тел отбеляза 139% ръст в потреблението на мобилен нет
Снимка: HTC

С 270% се е увеличил броят на продадените таблети в магазините на М-Тел само за една година. Това показват данните за изминалата 2011 г., сравнени с 2010 г.

Под номер две и три в класацията за най-продаваните телеком продукти се нареждат съответно устройствата за мобилен интернет и смартфоните.

Най-предпочитаните от клиентите модели устройства са тези с операционни системи Android, Symbian и iOS, съобщават от оператора.

Ръстът в потреблението на мобилен интернет в мрежата на М-Тел за една година е 139%, а броят на клиентите, възползвали се от услугата, се е увеличил със 136%.

Дни преди Коледа компанията „отвори” вратите на още един свой магазин, този път в онлайн пространството. Така операторът даде началото на мащабен проект, с който цели да разшири портфолиото си от различни начини за обслужване на клиенти, както и да отговори на тенденциите за все по-голям интерес към мобилните продукти и услуги.

Oще технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Mobiltelпазар на таблети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
БАБА ВАНГА преди 12 години
Таблетчетата и нета си вървят ръка за ръка. Явно има търсене от клиентите на М-тел, това е добре развива се икономиката.
75
0
 
1
 
! Отговори
woodoo преди 12 години
prosto neta e dobur na mtel, nqma nujda da hate-vate.
74
0
 
1
 
! Отговори
Cookie Jar преди 12 години
Така си е. Те принципно от М-тел се първи ги въвеждат технологиите от много време. Те даже вкараха и самите мобилни телефони в БГ.
73
0
 
1
 
! Отговори
Чунев преди 12 години
To realno m-tel sa nalojili monopl pri mobilniq internet no ne narochno. Prosto kachestvoto na uslugata pri drugite operatori e tolkova skapano, che nqmash izbor osven da otidesh pri m-tel.
72
0
 
1
 
! Отговори
Йоаким преди 12 години
Ми нормално, тфа е най-добрия нет в БГ.
71
0
 
2
 
! Отговори
сс преди 12 години
Никога повече нищо от мтел. Това е закон за мен!
70
0
 
3
 
! Отговори
Сия преди 12 години
Явно доверието в М-тел расте. Което е учудващо предвид факта колко тона против тях се изписаха.
69
1
 
1
 
! Отговори
Емил преди 12 години
Наистина М-тел дават добри оферти. Доста по-изгодни от Виваком, например.
68
1
 
1
 
! Отговори
Цветан преди 12 години
Не мисля, че всички са еднакви. М-тел предлагат доста добри услуги. Но това е само мое мнение.
67
3
 
3
 
! Отговори
rosenbosen преди 12 години
Ако някой си въобразява, че едните са по-добри от другите е в жестока заблуда. Всички са еднакви....
66
1
 
9
 
! Отговори
До 83 преди 12 години
Отиваш в офис на Виваком или Глобул и казваш че искаш да минеш от Мтел при тях,попълваш 1 молба и това е.До 3 дни двата оператора се разбират за прехвърлянето на номера ти , но понеже договорът ти не е изтекъл Мтел искат неустойка - плащаш я и готово.Аз имах още 2 месеца и платих неустойка 11 лева.Преди сметките ми при Мтел бяха 25 - 40 лева а сега на Виваком плащам 10 - 15
65
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 12 години
Такива са и за това купуват Виваком за да си разчистят пътя. Моля се да не бутнат глобъл, че ще остана без гсм.
64
0
 
14
 
! Отговори
Потърпевш преди 12 години
Вчера ходих в един от офисите им за да се заинтересувам как мога си прекратя договора с тях, и ми направи впечатление, че не бях единствения с такова желание.Казаха ми, че след 1.03 ще имат окончателна яснота как ще става това.Едвам чакам да дойде Март...щото дойде ми до гуша от тея ЛЪЖЦИ.Хора, не се лъжете ...БЯГАЙТЕ и забравете, че съществуват.Кради и мошеници са, от мен да го знаете.
63
1
 
15
 
! Отговори
Смешници преди 12 години
Поръчкова статия. Тези проценти са като тези на ГЕРБ за последните избори. С колкото човека съм говорила, всеки ги плюва и се отказва от тях, а те отчитат ръст. Глупости на търкалета.
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато има балами, ще има и тарикати като ментел. - От теб зависи!
61
0
 
15
 
! Отговори
Един Бастун преди 12 години
Писна ми на плащам и да не говоря смених картата на валчер при смяната ми казаха недейте господите ще говорите по 39 ст с всички мрежи по скъпо ви излиза викам не ме *** за вас сложих си картата и след 1 дена на екрана ми почна сметка ви е .... сметката ви е без да съм говорил ми земат от парите бах ги в наглиовците !
60
0
 
1
 
! Отговори
Shto e to 666 ? преди 12 години
--- Прикрепено писмо (до бнт) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: office***bnt.bg, sales***bnt.bg, news***bnt.bg, sport***bnt.bg, webmaster***bnt.bg, director***bnt.bgОтносно: до бнтДата: Събота, 2012, Януари 21 12:20:18 ЕЕТЗдравейте БНТ.много големи усилия хвърляте да защитите нещо,което е лъжа ,пошлост и най-вече вредната православна религия.Първо,тя не се основава на истина,защото не може да се аргументира и обоснове на Божията истина,нито на библията,но на попско-папски догми,канони обряди,ритуали,всичко това наречено от Словото-"звяра".Не е актуално кои са били поповете на кое ДС са служили ,но какви са сега и какво проповядват.Във вчерашното си предаване дядо поп по БНТ,обясняваше как мерил някакъв си камък и той растял,но не давал на други да го мерят,а само той се наслаждавал на "чудото" и казвайки: "Който вярва да вярва..." Чуйте БНТ,вие които излъчвате каквото и да е, стига да е угодно на управляващите и заблудителите наречени "отци".Господ прави чудеса с хора,но не с камъни ,дъски и най малко с попове,които служат на лукавия,защото се опитват да променят променят Божието Слово и истина в подходящ за заблуждение и ограбване на народите чрез двете религии-"православна" и "католическа".Ако Въртоломей и Бенедикт 16-ти кажат коя е Първа и Втора заповед на Господа и обяснят какво Бог е казал с тях,тогава и аз ще се поклоня на вашите "чудотворни" боядисани дъски,на "чудесата" на камъните и ще повярвам във "великденския" ви православен огън,който се поднася като един световен цирк-карнавал на МЕРЗОСТТА чрез държене в зависимост и заблуда на народите .Засрамете се.
59
0
 
19
 
! Отговори
!? преди 12 години
С нетърпение чакам да ми изтече договора със тях и повече не искам да имам нищо общо със тях.Супер надписват сметките.
58
1
 
6
 
! Отговори
ААААААХХХ преди 12 години
И ДВЕТЕ ЛИ ДЯДО ПОПЕ ? И ДВЕТЕ ИВАНЧО
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО КОЙТО НЕ СЕ Е ДОКОСВАЛ ДО ТЯХ, НЕ Е БИЛ ИЗМАМЕН.Гаврата която си позволяват с "пациентите" си е недопустима.А народът ги е именувал неслучайно МЕНТЕл!!!!Защо ли?

Спонсорирани публикации