Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав

Арестуваният признал, след като се провалил на полиграфа
Обновена: 25 яну 2012 15:48 | 25 яну 2012 12:01,
108
Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има задържан за убийството на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Арестуваният е признал за извършеното престъпление, след като е бил разпитан чрез детектор на лъжата, уточни вицепремиерът.

Още по темата

Все още обаче текат процесуално-следствени действия, каза Цветанов и отказа повече подробности.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Видин.

Само преди ден експертизата на съдебните лекари доказа, че момчето е било удушено. Установени са и данни за извършени блудствени действия с детето.

Тялото на детето бе открито на 21 януари в гориста местност около селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни.

Станислав има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
34
 
! Отговори
! преди 12 години
Може и да е малко крайно, но според мен всички педофили трябва да бъдат ********, дам точно така. Разбирайте ме както искате, но това е моето мнение, вари го печи го педофилът си остава педофил!Лично аз не мога да си представя как някой може да посегне на дете - било то насилване или убийство - що за *** трябва да си, кажете ми! Това са ненужни на обществото и на земята, хора - те трябва да се елиминират!Съжалявам за прекалено крайния коментар, но така мисля аз...PS: Гледайте Little Children
85
0
 
24
 
! Отговори
ринго преди 12 години
докато посланника на Кралството се готви да ходи на чалга клуб щото чистачката му обичала чалга поданиците на кралицата изнасилват и убиват деца в България .Скопете дъртия ***!
84
0
 
25
 
! Отговори
осиновител преди 12 години
думи нямам за този изверг ..! Колко много чужденци посещават България заради секстуризма с деца! Отвратителна история!Интересно този *** колко пъти се е гаврил с деца от социално слаби семейства?Дълбоко съм уверен, че този тип е пристигнал в България да прекара своите старини отдавайки се на педофилията ..!А колко много чужденци, уж невинни пребивават в България, но доколко и те са невинни ..?Желая най-строгота присъда за този ***!А къде са западните медии сега, Н.В. Посланика на Кралст
83
0
 
17
 
! Отговори
ми преди 12 години
Флашките които са ви дали какви са -на убийци или на жертви?На доказали се като нормални индивиди или като на нещастници попадали неведнъж на измама и гавра от платени убийци?
82
0
 
21
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Шотландец-педофил е убиеца, току що съобщиха по новините.
81
0
 
24
 
! Отговори
вв преди 12 години
седемдесет и две годишен шотландец!
80
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СМЪРТ ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ!!!!!
79
1
 
25
 
! Отговори
bolka преди 12 години
малко инфо - в друг сайт пише, че е шотландец, живеещ от няколко години в селото.
78
1
 
44
 
! Отговори
гад преди 12 години
дайте ми го този ***, нека му покажа, какво е изтърпяло детето..лека полека около врата, после си поема въздух..отпускам и започвам да режа бавно от него без упойка. Какво значи тук затвор? Ще диша, ще го храня, ще го издържам, а той е отнел живот. Айсиктир законите скапани на тази страна. На оня *** Киро колкото му дадоха за отнет живот, толкова и на този *** ***.
77
3
 
29
 
! Отговори
а преди 12 години
Евала!Тоя път действаха светкавично,кой знае за каква селска мишка става въпрос.Сега ще чакаме да му изнесат снимката,а него самия на площада!Мотивът-убил от злоба-той българинът все с това е известен.Почивай в мир,ангелче!
76
0
 
51
 
! Отговори
родопа преди 12 години
Доживотен без право на замяна. Смъртното е леко отърваване от стореното престъпление.
75
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ МИ СЕ МИСЛИ АКО ТОЯ *** ГО ИЗКАРАТ ПОРЕДНИЯТ "ПСИХОПАТ" , ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ОСОБЕНО ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ... ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИЯТ ДЕТСКИ ЖИВОТ...
74
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така ми се иска всички подобни изверги, които се гаврят с деца и убиват деца да *** в най-тежки мъки! Децата са най-невинните и чисти създания на тая земя. Те имат нужда от нашата обич и закрила! Сърцето ми се къса като чета подобни ужасии, свързани най-вече с дечица. Господи, пази децата ни!
73
1
 
23
 
! Отговори
ЗА 73ти преди 12 години
Седемдесет и трети,а знаеш ли,че не можеш да си купиш оръжие.Дже от 17 септември миналата година всички газови и въздушни оръжия трябва да се уведомят в МВР.За прашките не знам.За детските пистолети дето гърмят с кабси също не знам.Страх братко,голям страх от тези оръжия а ти казваш да си ги купуваме.
72
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората в Лагошевци се страхуват от бащата на убитото момче и описват 55-годишния Веселин като затворен и агресивен. Мъжът не излизал много и не говорел със съселяните си, но почти всички твърдят, че бил деребей в семейството. Когато се готвело, първо той се хранел, а жена му и децата ядели каквото остане.Често пращал Станко и по-малкия Роберто да просят от съседка цигари и фасове за него. Семейството живее мизерно, а преди седмица, когато телевизия беше у тях, други хора им дали покривки за леглата.Преди 2-3 г. Веселин беше пазач на имота на италианец, който им е съсед. Веднъж се ядоса, преби италианеца и тогава той го изгони. После им спря тока, защото преди им беше разрешил да се вържат към него, разказа жена, която помоли да остане анонимна.В първите дни на издирването на Станко имало и италианска версия. Бащата споделил пред разследващите опасение, че съседът им може да е взел сина им и да го е извел зад граница. Тази следа била проверена веднага, но бързо била опровергана.В селото е публична тайна, че Веселин не е биологичен баща на тримата по-малки - Станко, Роберто и Николай. Майката Христина сама дава основания за хорските приказки, защото за Станко разказвала, че е син на бивш пощаджия, и затова прякорът на детето е Пощаджийчето. Тя била бременна с Николай, който сега е на 7 месеца, когато се върнала от работа в чужбина.Веселин я търпи, защото децата му носят пари от майчинството и детските. Христина взема пенсията на Димо, затова тя му праща храна, а той обича жените, намекват баби.Психолог е разговарял вчера сутринта със съучениците на Станко в V а клас на основното училище в Димово, които са в стрес след новината за смъртта. Въпреки това част от най-добрите му приятели искали да отидат на погребението, но директорката Йорданка Димитрова забранила. Отделът за закрила на детето в Димово е започнал процедура за оценка на риска за другите деца - Николай и Роберто, и ако се прецени, че не е подходящо да останат в семейната среда, ще бъде приложена подходяща мярка за закрила. (24часа)
71
17
 
25
 
! Отговори
до 555 преди 12 години
Стига лицемерие и фалшив патос!Жал му било!Що не отиде един хляб или дреха да занесеш в тази къща?И ако някой ти поиска хляб ще му купиш ли,лицемерецо???Съмнявам се!!!Седи си на топло и сито и пише лицемерни слова!Жалостивец фалшив!!!От това лицемерие сме на това положение!!!
70
1
 
81
 
! Отговори
555 преди 12 години
Не ги познавам хората, но просто като видя тези очи, и това чисто и невинно детско лице, ми става невероятно мъчно. Искрени съболезнования на родителите.
69
2
 
68
 
! Отговори
Justice преди 12 години
Е да кажат и да покажат кой е ***, кво го крият! Вече става наложително да се върне смъртното наказание!
68
0
 
28
 
! Отговори
аз преди 12 години
до 70 Защото още нема кои да нагласят,чакай първо да го измислят ,като в Перник и после сигурно ще обесят някой да не се повтарят с разстрелите!
67
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мама му поганска на удушвача - дгд

Спонсорирани публикации