Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън

Възрастният мъж си признал всичко пред разследващите
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 11:12,
158
Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР.

Издирването на момчето продължи цели 18 дни, а тялото му бе открито на 21 януари в землището на село Лагошевци в стръмен дол.

Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.

Още по темата

Брансън, който живее в селото от пет години, е бил подложен на разпит с полиграф, след което е направил самопризнания пред окръжен съдия във Видин, обяви днес комисар Марчо Марков, директор на видинската полиция.

Мъжът е направил пълна възстановка на извършеното от него. Той е запазил пред разследващите пълно самообладание и държанието му е било хладнокръвно.

Установено е, че убийството на момчето е извършено още в деня на изчезването му. Около 16.30 часа на 4 януари детето отивало да занесе храна на възрастен мъж от селото, а пътят му минавал покрай имота на британеца.

Дейвид Брансън излязъл на улицата, провокиран от скимтенето на  кучето си, видял момчето, за което имал съмнение, че тормози домашния му любимец и го хванал за врата, за да го души.

Влачил момчето, душейки го, към полето, където изхвърлил трупа в дола и се прибрал в дома си, обясни зловещата картина комисар Марчев.

Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят.

Предстои извършването на съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза за установяване вменяемостта на британския гражданин.

Тази сутрин е внесено искане за налагане на постоянна марка "задържане под стража" на обвиняемия Дейвид Брансън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
21
 
! Отговори
ЦАР КИРО преди 12 години
ВСЕКИ ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ ТАМ Е ПЪЛНО С *** И ВСЯКАКВИ ОТКАЧАЛКИ ТОВА Е НАЙ ГРОЗНАТА НАЦИЯ НА СВЕТА БЕЗ ЛИЦА БЕЗ ФИЗИОНОМИИ.Я ГИ СРАВНЕТЕ С СЛАВЯНИТЕ ЕМИ КОРЕННА РАЗЛИКА КРАСИВИ ВИСОКИ СТРОИНИ С ЯСНИ И ХУБАВИ ЧЕРТИ
67
5
 
30
 
! Отговори
ЦАР КИРО преди 12 години
КАКВА ЗАПАДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КАКВА ЗАПАДНА КУЛТУРА КВИ ПЕТ ЛЕВА.ТИЯ СА ПО ЗЛЕ И ОТ НАС КАТО МАНТАЛИТЕТ.СПАСЯВА ГИ ТОВА ЧЕ СИ ИМАТ ЗАКОНИ КОИТО ОТГОВОРНИТЕ ОРГАНИ СТРИКНО СПАЗВАТ И КОЙТО НАПРАВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВЕДНАГА ВЛИЗА ПОД УДАРИТЕ ИМ.АКО ГИ ОСТАВИТЕ СЪЩИТЕ ЧУЖДЕНЦИ САМО ЗА 3 МЕСЕЦА В *** ТЕ ВЕДНАГА СЕ ОВЪЛЧВАТ И ПРИДОБИВАТ ЕСТЕСТВЕНИЯТ СИ ОБЛИК.КЛИМАТА В АНГЛИЯ Е МНОГО СУРОВ И ПРЕДРАЗПОЛАГА ТАМ ДА СЕ РАЖДАТ *** НЕ ИМ ЛИ ВИЖДАТЕ ФИЗИОНОМИИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ ЧЕРВЕНО-РИЖАВИ ГРОЗНИ ***
66
19
 
3
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Нагласена е всичко според мен. Как разбраха че е имало следи от блудство? Да не са му вземали , на шотландеца отпечатъци от оная работа?
65
1
 
21
 
! Отговори
. преди 12 години
*** се държи хладнокръвно, защото всичко е изпедерастено вече , аман от тая демокрация !!! Ако му бяха смлели миришещата на гроб мутра нямаше да е толкова хладнокръвен ! Не разбрах този ли е предлагал пари на семейството за да купи детето ? Защото ако е бил този , случая с блудството май е решен !
64
7
 
36
 
! Отговори
М преди 12 години
Да, братя българи - това са западняците. Огромен проблем с психопатия, насилие, сексуални посегателства. Ама ако ги питате - ние сме ***, а те са свръхчовеци. *** и английските социопати, ***..... Гадни розови зомбирани ***!
63
1
 
28
 
! Отговори
m преди 12 години
Преди години имаше подобрен случай с едно момиченце на 6 години, което беше изнасилено от британски гражданин. За щастие детето е живо. Сега нов случай този път завършил със смърт а като гледам има и съмнение за блудство с детето. И се питам как толкова лесно даваме българско гражданство на чужденци, а собствената ни държава не може да защити децата ни :((((.....................
62
5
 
9
 
! Отговори
АНГЕЛ МАРИН преди 12 години
ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗАВАЛИЯТА АЗ ЩЕ ГО ПОМИЛВАМ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН НАЛИ ЗАТОВА СЪМ ВИЦЕ МАМА МУ СТАРА АЗ ВИЦЕ ЛИ СЪМ ИЛИ ЛУКОВА ГЛАВА ААААААА ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вие въобще гледате ли какво пишете? Има събрани доказателства, че шотландеца е предполагаемия убиец? Той е предполагаем докато се предполага, с доказателства не се предполага
60
0
 
16
 
! Отговори
. преди 12 години
Да бе !!! Този е долен педофил и убиец , кой се връзва на тия глупости , че го удушил заради някъв *** *** , никой не го интересува дали е вменяем , този *** го искам на въжето , дайте го на съселяните му !
59
0
 
5
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
До#68 Марине,по твоя начин намислене е трябвало и теб като малък да те...,за да няма такива отвратителни и аморални хора. :)
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писах преди време, че няма никаква западна култура. Още ли вярвате? Поне намерете сили да се извините, когато от заблуда правите неправлни избори. Трудно е, но си струва, прошката освобождава човека.Милото детенце, дано скоро се свърши с тези неща, дано!
57
0
 
29
 
! Отговори
мдаааа преди 12 години
За повечето западняци, хората от изтока са втора, трета ръка, а те са черешката на тортата - високообразовани и морални до един. Прекрасен пример ни дават, няма що. И това не е изолиран случай, веднага си спомних за онзи англичанин дето беше изнасилил и обезобразил едно момиченце от едно село до Велико Търново и то при положение, че е гостувал на семейството и са му помагали много пъти, на нашето гостоприемство английска отплата - изнасилване. Тоест и при тях има ***, да не се правят на вели
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако дядката си е признал убийството, той би следвало да получи присъда под минималната.Колко е наказанието за убийство под афект?
55
1
 
18
 
! Отговори
Morena преди 12 години
***. Дано гори в Ада.И качете снимка защо го криете?За българи може, а за чужденци-не?
54
1
 
12
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Защо не качат снимка на вече обвинения?Какво е това!?Искат да го задържат под стража,но ако го направят след ден,или два,или както попринцип сме свикнали да става-след повече?Нали трябва да се знае лицето на изверга!?Все ме гложди някакво чувство,макар и съвсем бегло,че работата е по-голяма от представеното.Ами ако има още някой,който е блудствал,ако има втори?Не искам да се вкарвам във филма,но и това е вариант.Но какво и да гадаем,няма да върнем момчето.Твърде младо и зелено си е отишло... :|
53
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ако знаете каква защита му хвърлят сънародниците му, живеещи в БГ във форума на MyBulgaria, съвсем ще се отвратите!!! В момента чета коментарите им и ми иде да хвана една картечница! Безсрамници, дошли тук на евтинко, а плюят, че сме *** държава, че полицията ни за нищо не ставала освен да тероризира "горкия старец", който побеснял заради отровеното си куче и т.н. Да му занесяли дрехи и бира в ареста... Гадовееееее!!!
52
0
 
10
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
Шотландия е държава в Обединено Кралство Великобритания. Уличеният е и шотландски и британски гражданин.
51
4
 
7
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Осъзнаваш ли, че за всички от "4 лапи" и други помиярозащитни организации, за повече от 50% от народните ни избраници и всички общинари, животът и правото на *** да се разхождат свободно по улиците са ПО-ВАЖНИ от живота и здравето на всяко дете.Само в Бургас може да се разходиш свободно по улиците без да се страхуваш, че ще ти изскочи някоя глутница. Излизаш от Бургас и в първото селище извън община Бургас ще видиш огромни *** да се разхождат пред кметството.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако трябва да помислим по глобално, ще видим, че всяка нормална държава гледа да се отърве от определен контингент хора- луди, болни от СПИН и подобни случай. Ако се проучат всички идващи да живеят в Бг, ще се види, че далеч не всички са downshifter- и ("предавка назад" - по-спокоен живот), а често са хора, на които собствената им държава предпочита да не са в нея...
49
1
 
14
 
! Отговори
гневна преди 12 години
смърт за този ***..цял живот е живял като *** и като такъв ще умре...почивай в мир, малък ангел

Спонсорирани публикации