Официално: Допингираните в ЦСКА аут от терените за три месеца

Коце Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов се връщат в игра през март
Обновена: 31 яну 2012 15:03 | 31 яну 2012 12:21, Георги Пешев
50
Официално: Допингираните в ЦСКА аут от терените за три месеца

Тримата допингирани играчи на ЦСКА - Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов ще са аут от терените за три месеца.

Това обяви официално днес Дисциплинарната комисия към Българския олимпийски комитет.

В съобщението обаче се казва "от този срок се приспада срокът на временното спиране на състезателните им права".

Състезателните права на играчите бяха спрени на 23 декември 2011 г. Така от трите месеца наказание се приспадат тези 27 дни до 20 януари, което означава, че играчите ще са на линия на 13 март.

Така те ще могат да се включат за четвъртия пролетен кръг срещу Монтана, който е на 17-ти същия месец. Това наказание е минималното, което можеха да получат Стоянов, Янчев и Трифонов.

Ето официалното съобщение на БОК:

Решенията на Дисциплинарната комисия по случаите с Румен Трифонов, Тодор Янчев и Костадин Стоянов са изготвени и подписани на 30 януари 2012 г. С днешна дата решенията ще бъдат изпратени освен на състезателите и на останалите заинтересовани страни – Антидопинговия център и БФС.

И за тримата състезатели наложените наказания са лишаване от състезателни права за 3 месеца, считано от 20 януари 2012 г., като от този срок се приспадне срокът на временното спиране на състезателните им права.

Съобразно практиката в сходни международни структури, Дисциплинарната комисия на БОК спазва принципа да не коментира решенията си по отделните казуси.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Някой преди 12 години
А не трябва ли да се присъдят служебни загуби на ЦСКА за мачовете,в които са учавствали НАРКОМАНИТЕ?
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е правилно.По свински а после се чудите защо българин по света е синоноим на *** и престъпник.Бих искал да попитам пишещите тук малки лайнарчета прависти дали знаят колко титли и рекорди останаха на Бен Джонсън след като го хванаха назобен като българско прасе
40
2
 
9
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
На провинциалните отборчета им разкатават майката, помня че Пирин го пратиха във В група за закъснели плащания. Но за ЦСКА няма проблем. Фалшива коса, фалшив футбол !
39
2
 
4
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Жалка и подкупна държавица пълна с ***,това сме ние и хората там ни гледат и ни се смеят..Значи ще сменяме лекари като носни кърпички и ще си взимаме допинга,това е...Просто е позор..Нито съм ***,нито ме *** за скапания ни футбол,но хората продължават да показват,накъде отиваме,там доже и най смешната ация няма да ни подаде ръка,защото ни знае,що за стока сме..Евала за това решение,че Тошко Янчев големия футболист,трябваше да се пенсионира,ако имаше съвестни хора.А иначе цска неуморим..
38
4
 
10
 
! Отговори
сс преди 12 години
Ах, колко жалко е да си чорбар!
37
1
 
9
 
! Отговори
не стм Лвескар преди 12 години
Значи бягането,щангите и другите спортовев ги наказват най малко от 1 година нагоре,тука в тая кретенска и подкупна държава,няма грижи..Е добре бе,доктора си признал,а на ония спортисти дет им дават по 2,3 години,някой даже им казват че не могат повече да практикуват дадения спорт,защо и те не казват че лекарите им поемат вината и лекаря да е наказан..Просто толкова жалка история..Всеки клуб ще се стимулира да взима допинги и после като стане белятя,ще кажат ами лекаря виновен уволнен,и следващи
36
6
 
5
 
! Отговори
Hetfield преди 12 години
Като гледам как са изтрещяли говедата направо ми е кеф. За тези, които се чудят защо половината наказание е минало ще ги просветя - защото играчите са със спрени права от декември. И в съда като те осъдят дори на затвор излежаното в ареста се приспада. Ама какво да обяснявам на *** рогати. А тук за разлика от случая Кара Пиянде и фалшивата книжка има ефективно наказание - 3 месеца без права и без възможност за трансфер в този тр. прозорец. Айде марш в обора ***!
35
0
 
5
 
! Отговори
Шанс преди 12 години
Абе нещастници, на Коло Туре му дадоха 6 месеца за допинг срещу Юнайтед бре. Вие нашите за по-големи от Туре ли ги имате, мача за по-голям от Юнайтед-Сити ли го имате не мога да разбера. Колко да им дадат- година ефективна ли????? Ейййй много разбирачи от футбол и много политици се събрахме в тая държавица.
34
1
 
2
 
! Отговори
3аек преди 12 години
Nice
33
0
 
6
 
! Отговори
Заек преди 12 години
То каквато ни е държавата , такъв ни е и футбола - нормално е . Четох преди няколко дни за Нигер , как са дигнали телефонните разговори с 10% , за да съберат пари за участието на националния им отбор на турнира за купата на Африка .
32
0
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
До 35Еми не, аз такива идиотщини не гледам, ама ако би било по-интересно от нашия футбол, смятай на какво ниво е той.
31
5
 
5
 
! Отговори
Гугу Гага преди 12 години
КЗЛ е истината
30
0
 
1
 
! Отговори
Заек преди 12 години
Machiavelli , доста "интересни" интереси имаш ...
29
2
 
8
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Назобени и пак се влачат по терена. Че то си е за смях. Куци коне са всички, от Левски до ЦСКА.Да я затварят тая А група и да пуснат едно реалити шоу за футболистите по чалготеките, пак по-интересно ще е от колкото да ги гледаме тия как 90 минути се опитват да ритнат топката.
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало, моралистите! Защо не ревахте, когато лижехте за пари *** на международния престъпник Чорни? Защо не ревахте, когато хванаха пияния *** да кара с фалшиви документи?А ако беше сгазил дете? А ломския ***, който преби възрастен мъж и потроши заведение, и пак шофирал пиян? За тях що не ревахте, а? Бяха ли наказани подобаващо?
27
7
 
6
 
! Отговори
Патков преди 12 години
КЗЛ КЗЛ КЗЛ КЗЛ
26
6
 
7
 
! Отговори
Ебача преди 12 години
смърт за говедарската турско-*** *** ДОЛНИ НАРКОМАНИ
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СПОРТ БЕЗ ДОПИНГ НЕ МОЖЕ,ВСИЧКИ СПОРТИСТИ ВЗЕМАТ ДОПИНГ,МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ РАЙЪН ГИГС Е САМО НА ЙОГА ЛИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЯКОЙ ПЛУВАТ ПО БЪРЗО ОТ КОЛКОТО НИЕ ТИЧАМЕ,ЗА МЕН ДОПИНГА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШИ
24
1
 
9
 
! Отговори
no name преди 12 години
xaxaxaaxa...made in Bulgaria!!!
23
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
говедариииии яжтеее му главатааааа!!!

Спонсорирани публикации