Николай Костов пред уволнение от Левски

На "Герена" подозират треньора в схеми с играчи, клиенти на личния му мениджър
Обновена: 7 фев 2012 14:48 | 7 фев 2012 13:11, Георги Пешев
7
Николай Костов пред уволнение от Левски

Николай Костов може и да не завърши сезона като треньор на Левски.

Ръководството на синия тим обмисля да изгони Костов още преди началото на пролетния полусезон, който стартира в края на февруари. Специалистът е заподозрян, че участва в афера с комисионни.

На "Герена" стигнали до това прозрение, тъй като единствените привлечени играчи до момента - Нуно Пинто и Кристовао Рамос, са клиенти на личния агент на Костов - Костас Каравидас.

Кипърският мениджър ще вземе близо 180 000 евро комисионни по сделките. Това обаче е по непотвърдена информация. А на "Герена" подозират, че и Костов ще получи процент от сумата.

Шефовете Иво Тонев и Георги Иванов вече били набрали на треньора заради странното му поведение при селекцията.

Именно по настояване на Костов бе доведен от Бразилия Зезиньо. Същият обаче се провали тотално на медицинските тестове, на които лъсна хронична контузия в коляното му.

В същото време и играчите в тима също са настроени срещу специалиста заради отношението му към защитника Йордан Милиев, който от титуляр се очертава да е резерва при Костов.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: левскиНиколай Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Къде се е доказал този Костов бе,все си мисля,че този калпак е некакъв ***,защото те в Левски от години назначават само кютюци,къде по Европа са чували това име,този е някакъв мадурко.Дали се е занимавал с футбол някога през животът си,така като го гледам ми прилича и на мене на измамник.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов се е доказал като треньор. Йордан Милиев не струва като играч. Това са фактите. А сигурно самият Костов ще си тръгне от Левски, а не обратното. Футболисти които са играли в кипърски отбори играли в ШЛ ще вдигнат много класата на Уефски. Върнете си Гонзалдо за треньор смешници боратовски.
4
0
 
4
 
! Отговори
левски преди 12 години
съсипаха и тоя клуб и футбола въобще.съсипаха борбата щангите иии...всичко..изобщо само съсипници навсякъде
3
1
 
6
 
! Отговори
АРКАН преди 12 години
Страхотни новини!Пише се само за изнасиления и жалък футбол в БГ ,който не интересува никого,а не се отразяват събития като турнирите по борба свободен и класически стил,ММА,републиканското по бойно самбо в Пазарджик и т.н. НЕ ВИ ЛИ Е ЯСЕН ФАКТА ЧЕ СИЛОВИТЕ и БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ СА ДАЛИ НАЙ-МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ!СРАМОТА - СПОРТНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СА СВЪРЗАНИ ЕДИНСТВЕНО С ТЕЗИ *** И НЕКАДЪРНИ ФУТБОЛИСТИ ,КАТО ЗА ИСТИНСКИТЕ СПОРТОВЕ НЕ СЕ ОТДЕЛЯТ И ПО 2 МИНУТИ НА ДЕН!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудех се кога ли ще прекопирате тази "новина" от "Спортал". Напоследък не знам дали има и 20% от жълтите ви "сензации", които да се окажат истина.
1
2
 
10
 
! Отговори
Миусука Мъдете преди 12 години
Ей и Мауриньо да дойде фк ПодУяне начело с Инджинеро и ония зализания никога няма да е успеше клуб....

Спонсорирани публикации