Путин ще спечели убедително президентските избори

Това сочи последното голямо проучване преди вота в Русия
Обновена: 24 фев 2012 14:47 | 24 фев 2012 11:00, Елка Василева
222
Путин ще спечели убедително президентските избори
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Руският премиер Владимир Путин ще спечели убедително с близо две трети от гласовете предстоящите на 4 март президентски избори, показва последното голямо проучване на общественото мнение в страната преди вота, предаде Ройтерс.

Според анкетата, проведена от центъра "Левада" – най-големия независим социологически институт в Русия - Путин ще бъде избран за президент още на първия тур с 63-66 процента и така ще избегне унизителен балотаж за очакваното си завръщане в Кремъл за шест години. Останалите кандидати ще останат далеч назад.

Още по темата

Владимир Путин се надява да удържи убедителна победа на президентските избори в Русия още на първия тур, за да обуздае набиращото сила протестно движение в градските среди, което го определя като авторитарен лидер, управляващ посредством една корумпирана и строго контролирана политическа система, отбелязва Ройтерс.

През 2000 г. Путин спечели президентските избори с 53 процента, а през 2004 г. - със 71 процента. На последните президентски избори през 2008 г. със 70 процента победи Дмитрий Медведев, когото той лансира, тъй като по конституция няма право на повече от два поредни мандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
7
 
14
 
! Отговори
Принцеса Самира преди 12 години
Путин ще спечели, Аллах е милостив и няма да позволи агресорите от нато да продължът да унищожават и заграбват останалите страни....тези дни Иран помоли ООН да го защити от Иран, но и тази организация е под "демократичното" управление на ....Силна Русия е гарант за мир в света, разберете това нещо.
170
3
 
10
 
! Отговори
111 преди 12 години
руснаците не са глупави пак ще го изберат
169
2
 
1
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
192 ти за нормален ли се взимаш.
168
1
 
4
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
192 ти за нормален ли се взимаш.
167
4
 
6
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Фашистите трепаха народа после комунистите им го върнаха.така че какъв е проблема.
166
0
 
2
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Ало тук двама ли са АНОНИМНИТЕ.Един комунист и един фашист.
165
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
верно ли еми радвай се тогава че бай ти Тодор не си е свършил работата как требва , та таквиз *** сега да могат да пишат - до приятеля 190
164
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
190Жалко че не ви изтрепахме след 1989г. Сега щяхме да сме нормална държава.
163
3
 
5
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
188 голяма злоба лъха от тебе.
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
187Никой извън Русия не го е яд на Путин. Просто ви се подиграваме и си го местим, когато Путин се избере пак.
161
16
 
5
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
Айде червени крадливи мафиоти и хора с промити мозъци от комунисти.Айде всички почитащи умрелите *** тОдор жИвков,и онази скапана *** гЕорги дИмитров.Всички тъжащи по жалките комунистически ***.Всички скапани генерали и милиционери,доносници и агентури,всички от кръга ГОЦЕ-ДС -гласувайте ми по един минус да ви преброя,жалки изчадя изпили кръвта на майка България в продължение на 45 години и продължаващи отново да изпивът и последната и кръвчица.*** ЧЕРВЕНИ ДОЛНИ ГНУСНИ,МЪРШАВИ КУЧЕТА
160
2
 
9
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Някои много ги е яд на Путин.Голяма страна се нуждае от твърда ръка.Но има доброжелатели които го тълкуват като ограничаване на човешките права.Еееее няма да им мине номера.
159
10
 
4
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
Абе гномчета червени мазни угоявани в продължение на 45 години,като изпитвате носталгия към комунизма марш бе,марш от България която в момента е под контрола на американските империалисти,марш право към КНДР,Куба или Виетнам да работите за своят лидер и велик вожд роден на небесата,а след смърта му ще плачат всички животни и ще почистват статуи.Ама не ви изнася да се махнете,защото ще сте роби,а вие сте свикнали на хубавя кумонизъм,партиини синчета или на някой червен генерал,или от кръга ГОЦЕ
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ябълките ги карат от Антарктида - там сега е лято. Като бартер ще започнем да им изнасяме кухоглавци (с бели карти) - да окопават овошките, та белким научат, че има и зимни сортове.
157
3
 
13
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Ами кой да ги спечели - някой втори Горбачов или Елцин ли? Руснаците много добре помнят какво направиха тези двамата със страната им!
156
3
 
2
 
! Отговори
за 178 преди 12 години
И от къде ябълки посред зима, ако не от внос? Аман от мрънкачи, като не ти харесва нали е пълно с пустеещи земи- хвани се на работа и докажи на всички, че грешим :) задмониторен боецо :)
155
0
 
0
 
! Отговори
до 178 преди 12 години
Ми нормално февруари месец сме, а иначе в големите вериги няма да намериш качествени плодове и зеленчуци :))) те доставят само сортове, които запазват привлекателния си външен вид продължително време, разбира за се сметка на вкусовите качества, а като добавим продуктовите такси и отложеното плащане ...................
154
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айдеее ушатите *** марш у хамериката да ви *** тия с големите топузи
153
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В големите магазини няма нито един зеленчук или плод пройзведен в България, което ме навежда на мисълта , че българското земеделие не е ефективно и не може да се конкурира с вносното. Щом ябълките станаха по-скъпи от бананите ...
152
4
 
3
 
! Отговори
КГБ прави избори преди 12 години
Основните кандидати на опозицията не бяха допуснати до изборите в кагебеиската ***. Има декларация на Европейския парламент подкрепена и от ПЕСовете по въпроса.Изобщо защо ги наричат избори, като са си Нагласенковщина.......у нас Данко Хаирсъзина , у тях кагебето Путин

Спонсорирани публикации