Багата все още е в тежко състояние

Той е на апаратно дишане и в медикаментозен сън
Обновена: 29 фев 2012 14:43 | 29 фев 2012 11:55,
139
Багата все още е в тежко състояние
Багата е в тежко състояние. Снимка: архив, Булфото

Самбистът Благой Иванов – Багата, който беше наръган с нож рано в неделя, все още е в тежко състояние, съобщиха от „Пирогов”. 

Той е на апаратно дишане и е в медикаментозен сън. Продължава процесът по стабилизиране на състоянието му.

В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция. Тогава той бе наръган с нож при нападение от 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Още по темата
Полицията задържа 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела във връзка с мелето в столичното заведение. Смята се, че групата на  люлинския бос  е участвала в боя, при който самбистът беше тежко ранен.

Софийска градска прокуратура му е повдигнала обвинение за опит за убийство. Смята се, че Даниел Стефанов-Дъмпела е човекът, който е посегнал с нож на самбиста Благой Иванов-Багата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Благой Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дреме ми,че нам ква си мутра наръгала друга такава...егати и новината,че ме занимават непрекъснато с нея.
51
0
 
12
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
ако искаш да се ступаш с някой дето бил не знам кой си пред Путин, заповядай. При това баща му е кука, с пръст не можеш да го пипнеш. Не ножове, ами автомати трябва да се носят.
50
0
 
25
 
! Отговори
Радослав Парушев преди 12 години
Изядох една палачинка с шоколад и изпих една сода. После едно такси ме изпръска и замърси с кал бледорозовия ми шлифер. Потресен съм.Радослав Парушев - поет-писател.
49
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе сбили се,ама защо ножове бе .Е едно момче в Студенския нощес същата работа и е починало.Айде да се ступат,ама ножове....
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Багата явно си тренира в кръчмите - рано сутринта гримира пияниците.
47
0
 
4
 
! Отговори
ДО 42 преди 12 години
Почивай в мир и нека бог да се смили над душата ти , АМИН.
46
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Верно е че Багата отказа да се бие за Русия,това е поведение на патриот,дано се оправи момчето и отново ще мачка наред..истински българин си Бага,господ ще те запази !!!!!!!
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е новото чалга-поколение.МОДЕЛИРАНО перфектно от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ.Просто,агресивно,злобно,без никаква хуманност и ценностна система."Знаем кой държи медийната,а и другите власти,които възпитават в днешното поколение култ към ЧАЛГАТА,издигат в култ МУТРАТА и МУТРЕСАТА.
44
0
 
8
 
! Отговори
Neron преди 12 години
ako tova e istinata nadali ima mnogo hora koito biha napravili razlichno ot Dumbela..
43
0
 
18
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Представи си за какъв спорт става дума, като разни пияници, дето стоят в 4 часа в кръчмата и търсят чуждо са шампиони в него. Аз не бих искал подобни да прославят страната ни.
42
0
 
12
 
! Отговори
тотьо преди 12 години
Щом за този се пише толкова много ,представям си какво ще бъде, ако великия Вожд го хване разстройство....Други новини нямада има и само с л.на ще ни заливат.Не ,че сега не го правят.
41
0
 
29
 
! Отговори
A1 преди 12 години
По цял свят младите хора влизат в спорта,за да избягат от престъпността,у нас е обратното.
40
2
 
18
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Прочети какво е станало. Тоя шебек е задирял мадамата на наръгалия го. Наръгалия го дъмбел го напсувал, тоя скочил да се бие, щото знае че физически превъзхожда, при все че бил виновен и си го отнесъл. Аз ако бях на дъмбела и аз щях да го продупча, вместо да ме пребият в голяма степен невинен.
39
7
 
3
 
! Отговори
Neron преди 12 години
Ebahti prostiq narod komentira v toq sait...napravo nqmam dumi....vsichki ste mrusni zlobni komplexari.ne stiga 4e ve4e po4ti ne ostanaha v BG sportisti na svetovno nivo...imame malko ami samo gi pliuem,6tom ne vi interesuva sustoqnieto na 4oveka koito ni proslavi v cql svqt ne 4etete tezi statii ami 4etete za bonusite na durjavnata administraciq i za tova koq holivudska zvezda kolko narkotici e pogulnala!dano Bog mu pomogne da ojivee!!!!
38
16
 
3
 
! Отговори
jujaka преди 12 години
Не че го защитавам, но нека погледнем реално на нещата.Бил до 3-4 часа на заведение и не пазил режим . Щом има нам си колко победи без загуба значи това, че не спи не му пречи на режима. След тва. В заведението продавали наркотици. Това да не значи че той си е купувал. По състезанията такива проверки правят, че ако ще преди година да си взел, ще излезе.И трето с тия ножове или пистолети всеки може. Що не излязат едно към едно с него ?
37
0
 
19
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
В цел свет е "уважаван и търсен боец", щото си нямат хабер хората за страничната му дейност, която упражнава.
36
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Победете вие Емелианенко пред очите на Путин и тогава го критикувайте! Багата може и да е МУТРА, може и да не е, не го познавам, но поне се състезава за България, за разлика от Казахстанчева и др. спортисти. В цял свят биха му предложили мултимилионен договор, но той все пак си държи на България и затова заслужава уважение! Дано се оправи и да се върне на ринга по-силен от преди!
35
22
 
6
 
! Отговори
спортиз преди 12 години
у цел свет Багата е уважаван и търсен боец само в родината го уплюват разни мишоци
34
5
 
12
 
! Отговори
Тодоров преди 12 години
Изумен съм от явно демонстрираната простотия на списвачите и драскачите т.нар.журналисти постоянно да ни информират за некви Багамери и некакъв железар....Абе мишки такива , това ли е дневния ред на обществото,това ли интересува целия народ,това ли е най-важното в тази държава , вместо да се захванете да пишете за проблемите в държавата, как и по какъв начин да се разкриват работни места , хората да живеят в една подолряваща се икономическа и социалн среда където се случват истински човешки неща
33
3
 
18
 
! Отговори
тюфлек преди 12 години
Още малко и ще го изкарат национален герой.... ами хич е ми е жал за него да ви кажа

Спонсорирани публикации