Франция победи Германия насред Бремен

"Петлите" спечелиха с 2:1, зрителите освиркаха момчетата на Йоги Льов
Обновена: 1 мар 2012 14:57 | 1 мар 2012 09:47, Красимир Ангелов
2
Франция победи Германия насред Бремен
Снимка: Reuters

Германия загуби безславно с 1:2 от Франция в приятелски мач, който се игра пред 37 800 зрители на "Везер Щадион" в Бремен.

Гостите откриха резултата в средата на първото полувреме чрез Оливие Жиру, който се възползва от прекрасно включване отдясно на бранителя Матийо Дебюши.

Двайсетина минути преди края на редовното време "петлите" нанесоха втори удар на своите домакини, когато след смут в отбраната на Германия Флоран Малуда се оказа най-съобразителен и чукна топката във вратата, пазена от Вийзе.

В 91-та минута влезлият като резерва Какау успя да вкара почетен гол за своите.

Така Бундестимът търси своята първа победа над Франция от 1987 година насам, като французите са един от малкото европейски отбори с положителен баланс в директните двубои между двете страни.

Всички резултати и отзиви от снощните контроли четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Невероятно но факт-в състава на Франция имаше по-малко чернокожи отколкото в състава на Германия! Германците изобщо не вървят на добре, що се касае до национален отбор. Младежите им са 80 % турци и даже си подвикват по време на игра на турски. Много скоро германския национален отбор няма да е "германски", докато при петлите са налице точно обратните тенденции.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Srestu afrikanzi ne se igrae lesno.

Спонсорирани публикации