Сутрешно пиянско меле в София

Свадата станала заради футболни скандирания, един е задържан
Обновена: 1 мар 2012 14:49 | 1 мар 2012 09:23,
178
Сутрешно пиянско меле в София
Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата. Снимка: Булфото

Полицията е предотвратила разрастването на пиянски скандал в центъра на столицата.

Сигналът за свадата пред заведение на ул. "Гурко" бил подаден тази сутрин към 05.10 часа.

По първоначални данни от МВР две футболни агитки се спречкали вътре в кръчмата, но охраната на заведението успяла да ги извади навън и да се обади в полицията.

Когато униформените пристигнали на мястото, заварили двайсетина души да се бият и псуват.

Благодарение на бързата намеса на полицаите от Първо РПУ и спецчастите на СДВР, боят бил прекратен, а участниците в скандала - отведени за разпит.

В мелето е пострадал един човек, отведен е в "Пирогов", но по-късно отказал лечение, подписал се и напуснал болницата.

С полицейска мярка по Указа за борба с дребното хулиганство за 24 часа е задържан 24-годишният Я.Ц.

Причината за задържането му е, че докато служителите на реда се опитвали да потушат боя, той се държал грубо, нападал и псувал полицаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След освобождението София е 20 хил. жители. Интересено как сега има толкова много "софиянци"?! :)
102
3
 
7
 
! Отговори
До 128 преди 12 години
Ако не беше комплексирано селянче за тези 20 години щеше да се излекуваш. Уви, не си. И от 2 твои приказки си пролича. Хайде със здраве, "успели" селянино!
101
3
 
6
 
! Отговори
До 127 преди 12 години
Така е. Дай Боже повече такива хора, които да ви показват пътя обратно.Между другото, вие селяните направо биете, така че пак сме по-добри.Хайде сега ти си оправи деня!
100
8
 
2
 
! Отговори
122 до 125 преди 12 години
Ха-ха, "екскурзия"... "да повивееш малко"...Човече, 21 години живея на едно от споменатите три места, а в другите две ходя често по работа.Какво да ти приказвам, със здраве и остани си на мнението ;)
99
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мой познат, човек с положение, отива в София на конференция. Търси хотел еди-кой си. Спира да пита един минаващ наблизо софийски клошар: "Извинете, тук някъде наблизо трябва да е хотел ..., бихте ли ме упътили?". Клошярят го оглежда и вместо да отвърне на въпроса, отговаря надменно: "Вие сигурно сте от провинцията?"Какво да говорим повече. "Столичани", ха-ха. Давайте, цъкайте сега минуси, да си спасите деня. :)))))И в Древния Рим е било така, дори парцаливците са се имали за нещо...
98
1
 
13
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Селянин е душевно състояние, не произход.
97
1
 
6
 
! Отговори
до 122 преди 12 години
Навсякъде го има това, ако си ходил на екскурзия, разбира се няма как да го усетиш. Обаче, ако поживееш малко ще се убедиш, че никак не е вярно това, което си написал.
96
4
 
8
 
! Отговори
До 122 преди 12 години
Съществува, защото само тук провинциалистите сте такива....Разхождали сме, спокойно. И аз искам тези от Ловеч да са като тези от Лион или Дюселдорф, ама не са. Ето затова тук "провинциалист" има по-особено значение. Зле сте. И правите мръсно във всеки смисъл на думата!
95
1
 
6
 
! Отговори
ss преди 12 години
Мършата се чисти сама. Господ си знае работата !
94
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Столичаните" във форума (и извън него), МНОООГО сте жалки. Понятието "провинция" в конотацията, която вие използвате, съществува единствено в дзрвените ви, комплексирани глави. Излезте малко из света, мижитурки, разходете се из Париж, Берлин, Лондон, че и по-оттатък и вижте дали някой някъде дели хората на "столичани" и провинция. Хайде, задавете се със самочувстието си.
93
5
 
18
 
! Отговори
sa60 преди 12 години
Призовавам всеки, който има възможност, по най-бързия начин да се маха от тая страна. Това не е държава. Това е бунище, на което група плъхове измъчват и унищожават всяка друга форма на живот. Жал ми е, че е така, но това е положението. Та такива неща си мисля 2 дни преди 3-ти март. Благодаря на всички, които ни управляваха през последните 22 години - комунисти, демократи, царе, мутри, ченгета, пожарникари. Всички до един сте за бесило
92
2
 
17
 
! Отговори
До 90 преди 12 години
Знаеш ли кой най много се тупа в гърдите, че е софиянец и обижда на провинция? Тези, които са в София от няколко години. Няма наистина софиянец, който да се дуе и да се държи надменно.
91
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
запролетява се времето и им играе отвътре на хората ама лошо че не знаят в какво по-приятно да я трансформират тази енергия което е доста жалко
90
4
 
6
 
! Отговори
с.до 116 преди 12 години
Абсолютно!Основна причина за безобразно ниските заплати са провинциалистите!Как да се договориш за по-висока заплата като на вратата като див глиган рие някой *** готов да бачка за по-малко!Не са виновни,че нямат перспективи по родните си места и търсят препитание,но методите им за пробив са отвратителни!И действително винаги те почват първи да злобеят и да плюят!Коментар 90 е типичен пример за това!И като им кажеш някои истини се сърдят!
89
6
 
1
 
! Отговори
с.до Койчо преди 12 години
Ами нека си сондират!В САЩ и Канада добиват шисти чрез фракинг от десетилетия и не съм чул някой да е пострадал!Категорично доказателство,че е вредно няма!Не съм убеден,че протестиращите не са клакьори на Газпром и Москва!Енергийно зависими сме от руснаците и те се възползват безогледно от това!А и по 3 кожи ни смъкват!Последната ми сметка за парно е близо 400 кинта!!!Ако тая технология е вредна да спрат веднага!Но ако е шанс да се откачим от рашките съм за!Капиш!?
88
4
 
11
 
! Отговори
до 113 преди 12 години
Евала. Винаги съм твърдяла, че заради тях сме на този хал, готови да се дадат под наем за 200 лева на месец, да бачкат денонощно, амбициозни, мазни и евтини. Хора без достойнство, които не уважават себе си и труда си.
87
3
 
2
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Мачкай Бага!
86
7
 
6
 
! Отговори
софийски Чорбаджия преди 12 години
Провинциалните ***, колкото и плюят срещу София, пак си остават социални ***, стрхливи и комплексиарани мижатурки, на които в реалния е достатъчно да им се скръцне със зъби и стават по- ниски от тревата.
85
5
 
15
 
! Отговори
с. преди 12 години
И аз съм патил в казармата!Кестен,шоп и не знам какво си!Кажи,че Хасково е столица и подобни простотии!Ясно е защо е масовия наплив в София!Вина имат управляващите защото оставиха хората без хляб и те затова прииждат!Но това не променя факта,че провинциалистите са нахални,безпардонни и противни!Водени от селския си манталитет,комплекси и амбиция са готови да прегазят всичко по пътя си и според тях дъмпинг на цената на труда,удари под кръста и мазнене пред шефа е конкуренция!Жалки са!
84
1
 
6
 
! Отговори
пещерска гроздова преди 12 години
АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА!

Спонсорирани публикации