Съботен бис

Гошо от Почивка ни зарязва, открихме непознат за нас последовател на Гага
3 мар 2012 16:48,
45
Съботен бис
Можем ли без Гошо от Почивка? Снимка: goshootpochivka.com

В седмицата на Евровизия няма да ви занимаваме с вече добре познатия ни победител Софи Маринова. Тя спечели надпреварата у нас и ще ни представя в Баку. Пожелаваме й успех.

В днешното издание на съботния бис ще направим един своеобразен микс от български и световни звезди на шоубизнеса и позабравени родни ъндърграунд герои.

Започваме с неприятната и на моменти разстройваща ни информация, почерпена от самия извор. Гошо от Почивка заплаши цялата си фенска маса, че оттук нататък нови песни няма да записва. Единственият шанс да се радваме на неговите хитове и петоктавен глас е зад неговото творчество да застане музикална компания. "Ще има само лайв участия и това е. Песни нема се издават, докато някой не предложи договор за в студио", написа дословно хитмейкъра през седмицата във Facebook. Минути след този тревожен пост Почивката успокои своите почитатели, които бяха в прединфарктно състояние. Преди да се откаже от творческия процес, той ще изкара през тази година нов албум. Допълнителното успокоение е, че ще прави участия у нас с вече познатите си песни. Давай, Гошо, зарежи таз Испания и идвай да пораздвишиш шоубизнеса, че го позакъсахме. Ето и Деян Неделчев ни изостави през 2012-та...

Затова пък Азис няма никакво намерение да се отказва да бъде сред лидерите в новинарския поток. Тази седмица екип на руската телевизия NTV засне филм за него, който ще бъде излъчен на 18 март. С това изчерпваме темата и ви препоръчваме да прочетете интервюто на Азис пред Dnes.bg в понеделник.

Няма да подминем позабравения "герой" от Биг Брадър 2 Радо Прашката. Подозирам, че кризата с високите цени на лекарствата му се е отразила сериозно, тъй като "бомбардира" доста медии с нетрадиционни новини и желания. И докато колеги са били информирани, че Радо скоро ще пребие Азис, то на нас ни се падна късметът да е нещо по-любовно. Прашката си има мечта! Мечта да се ожени за банкерка. Неговият избор се е спрял само на две топ имена в този бизнес. От уважение към тях няма да им споменаваме имената. Сериозни жени като тях едва ли ще му отвърнат на чувствата, ние оставаме с надеждата Радо да забрави имейла ни. Неговия едва ли може да се изтрие от паметта ни, тъй като започва с креативното vip_rado...

Но да минем към един изненадващ образ, за който ще си признаем, че не бяхме чували и думичка. Но, четейки негово пиар съобщение, оставаме с впечатлението, че аха и скоро ще задмине Лейди Гага. Засега обаче само върви по нейните стъпки.

Дами и господа, представяме ви 24-годишния ALEK SANDAR и неговото видео "Creature in Me".




Няма нужда от аплодисменти. За нашето незнание ще се самоглобим, а в бъдеще обещаваме да следим изявите на таланта ни. Все пак ходи в клубове, в които някога е движила и Гага.

Всички тези новини и герои бледнеят пред този, който сме оставили за финал. Черешката на тортата! Точно на 1 март Джъстин Бийбър навърши 18 години. Ако живееше у нас, щеше вече да е пълнолетен, да е спечелил някое риалити шоу и да се е провалил поне два пъти на Евровизия. И да се оплаква от чалгата. За наше съжаление той е най-известният тийн певец, печели чисто над 50 милиона долара на година и скоро едва ли ще слезе от сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Cvetana преди 12 години
Bahti clipa ! ne moga da povqrvam che bulgarin e napravil klip, na koito i Lady Gaga bi zavidqla. A muzikata dori e po-gotina ot neinata. mnogo moderno zvuchene. super mnogo se izkefih
14
1
 
2
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
поредния сатанист
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ahahahaha posmqh se evalata!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига, бе, Гоше! Моля те, не се отказвай!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Koi ne znae Gosho ot Pochivka,koi ne e 4uval za nego..:)
10
2
 
5
 
! Отговори
Ай счига бе! преди 12 години
Този не мяза много на бис, а на хомяк.
9
1
 
10
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Кой е тоя, ве? Главест ми се види, на унгарски кон мяза в тиквата!И за бийбър не знам, мистър Озбърн зададе въпрос, но никой не отговори...
8
1
 
9
 
! Отговори
СРС преди 12 години
Превъзходна статия Днес.бг браво-вие сте мойте идоли
7
4
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Нали искате ентъртеймънт? На ви ентъртеймънт. Простият човек не ще култура, иска ентъртеймънт.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премахнат поради нарушение на правилата на сайта
5
2
 
17
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
От 26 коментара 16 изтрити от ***. Паднало е яко псувня, относно неудачите на българския шоубизнес.
4
3
 
12
 
! Отговори
един от вас преди 12 години
Тази рубрика ми е любимото съботно четиво - много ме кефи....
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо няма новини за Джорджано!!Гневен съм!!
2
3
 
4
 
! Отговори
ИЗОСТАНАЛ преди 12 години
КОЙ Е ТОЯ НА СНИМКАТА?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имаше една брадърка която обобщи цялата сложна личност на гореспоменатия Радо Прашката с едно изречение: "Защо да му съчувстваме че бил без багаж, той е щастлив и само с едно бръснарско ножче".

Спонсорирани публикации