Футболни фенове пребиха 22-годишен мъж в Пловдив

Задържан е 17-годишен младеж, другите биячи се издирват
Обновена: 13 мар 2012 14:55 | 13 мар 2012 11:30, Красимир Ангелов
45
Футболни фенове пребиха 22-годишен мъж в Пловдив
Полицията задържа за случая 17-годишен младеж. Снимка: Булфото

Футболни фенове пребиха 22-годишен мъж в Пловдив, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Инцидентът е станал около 20.00 часа в пресечка на ул. "Иван Вазов" в центъра на града.

Тогава 22-годишен пловдивчанин е бил нападнат и набит от непознати за него младежи с шапки и шалове на лицата – фенове на ФК "Ботев".

В резултат на бързата намеса на автопатрул на Пето РПУ един от нападателите - 17-годишно момче, е бил заловен.

Младежът, който е известен на полицията, е задържан в ареста за 24 часа.

Останалите участници в побоя се установяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: пловдивпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
до 6 Абе *** дано теп набиат *** някои ден - мрисна нациа сте виееееее
34
10
 
3
 
! Отговори
Lud преди 12 години
Доколкото знам Ботев са най-голямата агитка в Б-я , всички сте много отворени в нета, отивайте в Пловдив да раздавате правосъдие да ви видя :)) Само НЕФТОХИМИК И БОТЕВ ПЛД !
33
1
 
5
 
! Отговори
До 40 преди 12 години
Еми утре ще имаш честта да гледаш на живо на какво ще ви направят "КИНТАДЖИИТЕ ОТ РАЗОРАНГРАД"... Не се притеснявай, мачът ще си заслужава парите - ще се нагледаш на голове... във вашата врата. :)
32
1
 
4
 
! Отговори
1926 преди 12 години
"фенове" друг път - Жълта ***!
31
10
 
3
 
! Отговори
Канар1912 преди 12 години
....УТРЕ В 14,30 ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА КИНТАДЖИИТЕ ОТ РАЗОРАНГРАД НЕЩОТО КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ.... ВЯРНА И МНОГОХИЛЯДНА ПУБЛИКА!!!!! ПОДКРЕПЯЙ БОТЕВ... ИЛИ ***!!!!!.... А като да НЕ повярваш.... в четвъртък... в "мангасарското дерби" от 13 часа ми се иска Доко все пак да вземат победата и после.... "съвсем случайно" да ни налетят в жребия за полуфинала :) ! Няма да е никак зле :) !!!!!....
30
6
 
8
 
! Отговори
Канар1912 преди 12 години
Тоя така наречен 22-годишен пловдивчанин да НЕ би случайно да е бил жител на квартал "Столипиново" а?!?.... Що това НЕ кажете?!? Ало?!?!.... ДНЕС.БГ да не би култовия така наречен Български Хелзингски Комитет да ви пише статиите моля?!?!... Смешници такива! В Майка България всички имат ПРАВА,начело със *** и турчеляците а истинските българи имат само ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!.... Другия вариант е.... който мен ме съмнява... някой заблуден и вероятно пиян фен на ДОКО ПЛД и Кондьо от ЛАЙНАУТА....!!!
29
3
 
7
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Най-малоумната *** в БГ, след *** са футболните фенове от София и Пловдив! Факт...ченгетата обаче и за това лошо лице на "демокрацията" ни си траят! То за какво ли не си траят де....
28
1
 
2
 
! Отговори
patriot преди 12 години
за сведение "Иван Вазов " е към второ рпу
27
4
 
7
 
! Отговори
etar преди 12 години
все футболните фенове ли бе прости *** ? в кръчмите и дискотеките като се млатят всяка вечер що не пишете диско фенове се биха по дискотеките !! като емнаха мръсните *** никой нищо не каза за футболните фенове ! *** и интернет плъховете !!!!!
26
0
 
14
 
! Отговори
Me преди 12 години
Закърмено с чалга, поколение ново расте..Хак да ни е.. честити ни ***.Но, от всяко дередже може да се извлече и полза..Има ли кой да *** и мъкне камъни за магистралите... и да има, все ще се намерят едно 1000-2000 места.Бързо ефективно производство.. в полза роду.. тва е спасението!
25
2
 
45
 
! Отговори
Иван Нешев преди 12 години
Снощи към 11 и 30 минах през площада на Пловдив пред ДНА видях навсякъде само празни чаши, бутилки, кашони и бутнати кошчета за ***. Това остана след "феновете" на ФК "Ботев" - само ***. Това са обикновени пияни хлапетии, които не разбират нищо от футбол - интерсуват се само от пиене и побоища. Пълна трагедия.
24
4
 
13
 
! Отговори
Тройчо преди 12 години
Виновен е бефесе и Левски и световните сили и Йети, само аз не съм!
23
6
 
13
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
а освен това при соца имаше двуседмични военни обучения-16 годишни ученици ги пращаха-с цел въведение и предварителна подготовка за 1-2 седмици по поделенията! После, като се връщаха в цивилния живот 16 годишните бяха по-примерни от всякога. Ефектът от казармата почва поне 2 години преди реално да те извикат ! А и след казармата-пак си длъжен да пазиш поведение-щото ако се отклониш от правилата те викат за 2-3 месеца в запас! Казармата спираше гаменщината-дори и за гамени извън казармата
22
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 27-казармата ще помогне, защото 17 годишния -като знае, че след 6 месеца влиза в казармата-ще има добро поведение-защото от характеристиката отпреди казармата зависи къде ще служиш, и колко тежка ще ти е службата. Ако има казарма-17 годишните ще помагат на бабички да пресичат на пешеходна пътека, ще ринат сняг, ще метат пред входовете, ще чистят градинки-за да се отрази в характеристиката им-преди и след военната комисия
21
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който е гласувал за Тиквата да не писка!!!!!
20
16
 
11
 
! Отговори
! преди 12 години
Тъй наречените "футболни фенове" са новата гражданска съвест на нацията!Сакън,не ги закачайте тези бодри,честни и почтени младежи!Те са удобните ЩУРМОВИ ОТРЯДИ на мутрите и олигарсите,които във всеки един момент могат да изпълнят удобна политическа поръчка!Затова:-Ще им строим нови зали и стадиони с парите на данъкоплатците!(за онкоболни-пари няма да има)-Ще ги финансираме по всички възможни начини!(с парите на данъкоплатците!)
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"фенове" друг път - ***!
18
5
 
33
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Колкото и "фенове" да ми се е наложило да "познавам" - независимо на кой отбор - всички са ***! Познавам само един фен дето е читав - ама той вече отдавна не ходи на мачове.
17
1
 
28
 
! Отговори
дд преди 12 години
Явно родителите - хората , които трябва да възпитават тези малки подрастващи същества не могат , затова трябва казарма.
16
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дори и кратка казарма-за 6-7 месеца ще е полезна! Върнете казармата!

Спонсорирани публикации