Бербатов все пак може да напусне Юнайтед през лятото

Не мога да му гарантирам място в отбора, казва Алекс Фъргюсън
Обновена: 15 мар 2012 15:10 | 15 мар 2012 11:35, Георги Пешев
43
Бербатов все пак може да напусне Юнайтед през лятото

Димитър Бербатов може и да не бъде в Манчестър Юнайтед  през следващия сезон, обяви мениджърът сър Алекс Фъргюсън.

Преди ден се появиха информации, че "червените дяволи" ще се възползват от опцията в договора на нападателя и ще удължат договора му за още един сезон, но явно на Митко му е омръзнало да стои на пейката.

Той изрази наскоро разочарованието си пред клубното списание и е твърде вероятно през лятото да бъде продаден.

"Димитър би могъл да играе утре, но като цяло имам добри варианти за атаката. Ние ще се възползваме от опцията в контракта му, след като вече говорихме с него. Но той иска да играе, така че ще обсъдим нещата отново след края на сезона”, коментира Фъргюсън преди реванша с Атлетик Билбао.

"За момента той остава в Юнайтед, но аз ще чуя какво има да каже. Той е притеснен, че не получава достатъчно възможности за изява, а аз не мога да му гарантирам това. Той е на 31 и е нормално да го разберем. Това обаче може да доведе до раздяла”, добави шотландецът.

През този сезон българинът вкара 9 гола в 18 мача за Юнайтед, но въпреки доброто си представяне около Коледа и Нова година остава едва четвърти избор на Фъргюсън след Уейн Руни, Дани Уелбек и Хавиер Ернандес.

Още новини за Бербо и Манчестър Юнайтед четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този момент тотално неизвестните момчета от Атлетик изнасят лекция на тема: Техничен и интелигентен футбол...великият мениджър да си води записки,че с този състав може да се явява само на състезания по лека атлетика и то в ниската група на Европа!
37
0
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 12 години
Селското отборче от манчестър бере голям срам в Билбао - 15:1 са головите ситуации и резултат 2:1. Изкуфелия дъртак става само за местна консумация. Английските отбори са смешни и играят изключително смешен и грешен тактически футбол. Такова надиграване като тази вечер не им е правила дори Барса. Тези английски отбори няма да помиришат европейски трофей още дълго време.
36
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Дано Бербатов намери отбор, който да оцени страхотното му позиционно чувство и стратегическо мислене. Стига житни бегачи, необходими са футболисти умеещи да маневрират прецизно по терена, да заемат позиция и да изчакат топката да дойде и положението да узрее за атака.
35
0
 
0
 
! Отговори
За Дрогба преди 12 години
той продава не само в Кот Дивоар, но и в цяла черна африка и другаде където има афроамериканци и други такива
34
1
 
5
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Виждам, че много от вас обвиняват Фъргюсън и някои с право са отбелязали, че той е преди всичко мениджър и се интересува от финансовите успехи на отбора, нарес с чисто спортно-техническите.От друга страна обаче за тази ситуация си е виновен само и единствено Бербатов, който просто искаше да седи там до памтивека. След финала за ШЛ, когато го оставиха да гледа мача от съблекалнята заедно с масажистите и чистачите, всеки би си взел шапката. Бербатов обаче остана и сега дано да му се отворят очите.
33
0
 
3
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Бербатов, прочетете малко и история (освен материалната политика днес), и веднъж-завинаги ще разберете позицията (а и поведението) на англичаните спрямо българите.
32
1
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
То тогава не трябва да пускат и Дрогба.Кой ще купува в Кот Дивоар неговата фланелка,те бедни ,само до това им е!Обаче Дрогба играе. Андре Вилаш не го пускаше редовно и си отиде.Като изхвърлят Съра и нашия ще заиграе,така че аз съм спокоен!
31
0
 
9
 
! Отговори
аристотел преди 12 години
Алекс фър-пър е голям трениор, НО вече от 5-10 г. прави каквото си иска. разполага с пари и с много класни футболисти и не се съобразява с никого. Т.е. не му пука, че спира кариерата на някого или го ПРОВАЛЯ. Той се интересува от резултати без да гледа човека. Ну се поставя на неговото положение и как му влияе на психиката такова поведение.Дали ще се провали или ще се издигне НЕ му ПУКА има толкова много че направо си ги купува футболерите а др. ги ЗАХВЪРЛЯ на БУНИЩЕТО. така че ориентирай се
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, мъка, мъкааааааааааааааа!Хайде решавайте я тази сага, че вече на всички ни дойде до гуша, а Бербатов излезе в пенсия!
29
2
 
10
 
! Отговори
d1ck преди 12 години
Бербатов п**ко виж колко хора те подкрепят в България след помията която изля от личния си интернет блог.Отвори си очите момче и се научи да приемаш критика от сънародниците си.Супер футболист си а така се забатачи дори не посмя да кажеш че искаш да се съсредоточиш в кариерата си на клубно ниво а обвини отново хората от собствената си държава.кво стана виж се как се отнасят сега с теб.жена
28
2
 
27
 
! Отговори
oppa преди 12 години
Време беше Митко сериозно да се замисли. Нито един от нападателите в отбора не е с класата на Митко!Много ги боли (и затова не го пускат) защото стана гол-майстор миналата година и сега щеше да има повече и от ВанПери голове. Но...елегантния начин да се спре Митко да стана за втора година гол-майстор, е да не го пускат в игра, за да се опита някой английск национал да стане или друг англичанин. Не може тъмен балкански субект да е най-добър, нали!Мамицата им *** нещастна - гадни англичани!
27
3
 
31
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Точно това е цялата работа. Ман Юнайтед са един комерсиален отбор за който всичко са парите. За какво ще пуска тази муха без глава Чичерика вместо Бербо. Щот Мексико са 110 млн. души а България 8. Важното за Сър-а е да се продават Фланелките. Той е мениджър не треньор. За това и истинските отбори като Барса ги *** всеки път без възелин.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Сър е едно голямо л...йно.Просто се гаври с Бербатов.Когато искаш да убиеш таланта го правиш абонирана резерва!
25
1
 
16
 
! Отговори
Арсенал преди 12 години
Прав е Бербатов трябва да си знае интереса,сега като не играе,кога?Винаги съм си мислил защо такива мениджъри провалят кариерата на даден играч.Спомням си случая с Ривалдо,какво правеше в Барселона,после Карло Анчелоти го привлече в Милан и го постави на пейката.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
balik si ti
23
1
 
19
 
! Отговори
rfr преди 12 години
Спокойно, ще дойде момента и за Митко - ще напусне МЮ, ще отприщи напрежението и така хубаво ще отпори всички че много ще ги боли.
22
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДИНСТВЕНОТО МОМИЧЕ,КОЕТО ИГРАЕ..ШЕ ПРИ МЪЖЕТЕ.НАЙ ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА.ХАРАКТЕР НА МИШКА,ВИД НА *** ГЕЙ,ТРАВЕСТИТ ПОД ПРИКРИТИЕНЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ВЕЛИКИ ИГРАЧИ,КАТО СТОЙЧКОВ,БАЛЪКОВ,БОНЕВ.....НЕ СЕ ВРЪЩАЙ В БЪЛГАРИЯ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН.
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАТОВА ПЪК СУПЕРЗВЕЗДАТА ЧИКИРИТО , ДЕТО ВКАРВА ПО 5 ГОЛА НА МАЧ ЩЕ ИГРАЕ И ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ С НАСЛАДА КАК ОТ 10 , 100 %-ви ПОЛОЖЕНИЯ ВКАРВА 1 ГОЛ ...
20
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"През този сезон българинът вкара 9 гола в 18 мача за Юнайтед"Колко ли трябва да си *** за да държиш такъв играч на пейката?/За сравнение и Чичарито и Уелбек имат под 10 гола, а играят редовно/
19
4
 
11
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Голям прас! Дали ще играе или не българина нз колко вече го вълнува това.Гледахме го с интерес, не пропускахме мачове той си почиваше и я караше толкова спокойната, че дойде момент в, които не ме вълнува това!!!

Спонсорирани публикации