Бербатов все пак може да напусне Юнайтед през лятото

Не мога да му гарантирам място в отбора, казва Алекс Фъргюсън
Обновена: 15 мар 2012 15:10 | 15 мар 2012 11:35, Георги Пешев
43
Бербатов все пак може да напусне Юнайтед през лятото

Димитър Бербатов може и да не бъде в Манчестър Юнайтед  през следващия сезон, обяви мениджърът сър Алекс Фъргюсън.

Преди ден се появиха информации, че "червените дяволи" ще се възползват от опцията в договора на нападателя и ще удължат договора му за още един сезон, но явно на Митко му е омръзнало да стои на пейката.

Той изрази наскоро разочарованието си пред клубното списание и е твърде вероятно през лятото да бъде продаден.

"Димитър би могъл да играе утре, но като цяло имам добри варианти за атаката. Ние ще се възползваме от опцията в контракта му, след като вече говорихме с него. Но той иска да играе, така че ще обсъдим нещата отново след края на сезона”, коментира Фъргюсън преди реванша с Атлетик Билбао.

"За момента той остава в Юнайтед, но аз ще чуя какво има да каже. Той е притеснен, че не получава достатъчно възможности за изява, а аз не мога да му гарантирам това. Той е на 31 и е нормално да го разберем. Това обаче може да доведе до раздяла”, добави шотландецът.

През този сезон българинът вкара 9 гола в 18 мача за Юнайтед, но въпреки доброто си представяне около Коледа и Нова година остава едва четвърти избор на Фъргюсън след Уейн Руни, Дани Уелбек и Хавиер Ернандес.

Още новини за Бербо и Манчестър Юнайтед четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре да се маха от там, изкуфялата дядка не знае с какво разполага, с такъв класен играч като Бербатов. Имаше добри играчи в Юнайтед ама САФ ги развали като ги оставяше на скамейката.
17
2
 
27
 
! Отговори
fda преди 12 години
още довечера САФ ще се приземи на земята след като отпаднат.
16
3
 
26
 
! Отговори
a преди 12 години
крайно време беше да се маха от там. дъртия ще съжалява някой ден като пада отборчето му заради неговите голове
15
5
 
33
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Иситнатае , че Митко... не мус е пордават фланелките... ако 2 милиона българи си купим оригинални фалнелки на Митко то МанЮ. - сър-а ще "прогледне"... това е простата истина... и няма нужда да търсите мързели, дали съра е изкукал и т.н... просто бизнес...
14
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази вечер искам Митко да не играе, тъй като ще го обвиняват после за загубата ! Да се маха по-скоро и да иде в Анжи !Ще е голям кеф Анжи да са в ШЛ и Митко да им зашие 4 гола в 1 мач на сърчето
13
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя изкукал старчок се гаври с Бербатов от една година. Митко не трябва да подписва, да отиде със свободен трансфер някъде и да си преговаря лично за заплата и да получи повече пари на ръка. Да се видят тогава Юнайтед - вземи тия 30 милиона и после той да си тръгне без нито цент!
12
0
 
39
 
! Отговори
larry преди 12 години
губещи са и двете страни.Трансфера трябваше да е миналото лято,Бербатов бе по-млад и голмайстор на първенството(туг загубиха юнайтед),а Митко загуби с това че стои една година на пейката.Но както и да нещата отиват към своя щастлив край -раздяла.Митко е точно за испанското,но от друга страна хубаво би било да е в Англия,за да може да припомня всеки ден на съра каква грешка е допуснал
11
2
 
16
 
! Отговори
истината преди 12 години
Бербатов не загрява преди мача, защото загрява по време на самия мач.
10
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Митко въобще не трябваше да подписва !!! Трябваше да отиде без трансферна сума в някой друг отбор на Островът и като играе срещу отборчето на "Сърът" да ги разкове 4 гола да им вкара - така че оня старичок удар да получи !!!!
9
3
 
29
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Искат да...пречупят Бербатов психически,да изгуби...форма и тогава да го продадат на първия поискал го отбор.Има нещо гнило в действията на този футболен...сър,антилогично и го движатне...футболни интереси.
8
4
 
20
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Разговор между сър Алекс и Бербатов дни преди финала.- Берба, измисли ли какво ще правиш на 28 май вечерта?- Но, сър, забрави лиш? Тогава е финалът в Шампионската лига?!- Именно де, нали си свободен...не е виц, а истинска история !!!!
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съра прецака Оуен, сека цака Бербатов. Малка утеха ми е, обаче че МанЮ няма да вземат нищо тая година. Ама важното е да се налагат младите. Нищо, че отбори дето падат от европейските грандове със 7 гола разлика ги пухат като бръшнян чувал, а някакви местни момчета от баската област, които дори не са от лидерите на Испанското първенство им показаха как се играе футбол. Това пък да те убият от бой с толкова съдийско подпиране, ей това не го разбирам???Ама и Бербатов ме гади, защото е слабохаракт
6
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
4:На млад защитник поверяват да пази персонално Драгослав Шекуларац. След първото полувреме обаче младокът влиза разплакан в съблекалнята на гостите:- Хер Шекуларац, след 45 мин. срещу вас разбрах, че от мен футболист не става. Край, отказвам се от футбола. Моля ви само за едно - подарете ми Вашите футболни обувки - ще ги пазя докато съм жив, като спомен, че съм играл срещу велик играч като Вас.- Безполезно е момче - ФУТБОЛЪТ СЕ ИГРАЕ С АКЪЛ !!!....не е виц, а ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да отиде в Ливърпуул. Все пак е по-интересно да го гледаме на острова вместо в некви смешни италиански първенства по селските им нивички.
4
3
 
20
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Тогава и Геният на Презрителният финт няма да гарантира на страдащият от старческа деменция т.нар. "сър" победи и титли !!!Не знам колко гола трябва да вкара Митко, за да е титуляр... по половин дузина на мач?
3
2
 
44
 
! Отговори
Бербо преди 12 години
Ами той беше и на 29, и на 30, и тъкмо когато започна да вкарва голове и щеше да стане голмайстор с много повече попадения, този дърт и инатлив шотландец спря да го пуска. Има някаква друга причина, за която ние можем само да предполагаме, и тя не е футболна. Просто нашето момче е най-интелигентното в този *** и не се вписва в онзи познат футболен манталит - а и мениджърски.Има още време, да ги напуска и да заиграе в друг отбор-това трябваше да направи още когато не го пусна срещу Барса.
2
23
 
14
 
! Отговори
виц за Бербатов преди 12 години
Димитър Бербатов пресича улица в Манчестър. Зад него една възрастна жена го бута и му вика:- Айде бе, момче, движи се малко по-енергично, млад човек си !
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Махай се Митко от този бездарен отбор !!!Ман Юнайтед са много под нивото на Митко !

Спонсорирани публикации