Съботен бис

Веско е тъжен, Бийбър пребит, а Гошо от Почивка отново избухна
Обновена: 24 мар 2012 14:15 | 24 мар 2012 14:15,
27
Съботен бис
Веселин Маринов невинаги е тъжен, особено в подходяща компания. Снимка: Dnes.bg

Съботният обзор започваме с всеобщия любимец Джъстин Бийбър. Ако има тийнейджърки със слаби сърца, моля да пропуснат следващия абзац.

Има вероятност Бийби да акостира в София! През май се очаква у нас да пристигне Селена Гомес, но не да пее, а за снимките на филм, в който тя ще има роля. А ако Джъстин има поне малко обща култура ще хване самолета с гаджето си, за да я опази от "тъмните балкански субекти". Току виж Дисни звездата реши да посети някоя оборотна чалготека и ако няма силен мъж до себе си може да го загази с някой ухажор. А че Бийбър е мъж отвсякъде това разбрахме от последната му фотосесия за сп. Complex.

В желанието си да избегне имиджа на сладникаво хлапе, той застана "окървавен" пред обектива, симулирайки някакъв бой. Може би пък наистина е попрочел за нравите на нощния живот у нас? По лицето и ризата му има толкова кръв, колкото Кубрат Пулев не е пролял през цялата си кариера, но то цялата сесия си е фалшива отвсякъде.  

Като стана въпрос за фалшивите неща, в тази категория попадна и Риана. Според Джийн Симънс от Kiss, поп артистите, които пълнят стадионите са "боклук". И даде за пример Риана, която е сред фалшивите певици.

"Уморихме се от момиченца с караоке записи на сцената и някакви танцьори до тях", изригна Джийн. Може би и той обаче трябва да се замисли дали от някога славната група не е останал само кича.

Правим плавен преход от световната сцена към нашата, с любимеца ни и творящ в Испания Гошо от Почивка. След като се закани, че ще пише парчета само до края на тази година, той сам се опроверга. Явно не може без феновете си.

Почивка-та зарадва всички с нов вселенски хит. От текста става ясно, че можем само да завиждаме в какво се изразява кризата в Малага. Там няма високи сметки за парно, ток и вода, там "...има влага, като под полата на Лейди Гага". Е, през август очакваме Гага да ни гостува в София, тогава ще можем да се убедим дали наистина кризата в Малага е наистина в застрашителни размери. Иначе Гошо от Почивка прави една ретроспекция на живота си от 2001 година, когато отива при иберийците.


И докато феновете на Гошо от Почивка може да са спокойни, че той ще вади още парчета, то тези на Веско Маринов са на валидол.

Тази седмица стана ясно, че догодина той може да стане депутат от листата на ГЕРБ във Велико Търново. "Тъжно ми е", отрони бардът и така и не поясни защо. Може да му е тъжно, защото няма да има време да прави концертни обиколки. Може да му е тъжно, че неговата публика е навлязла във възраст, когато трябва да избира между сметките за ток и парно и негов концерт. Или пък му е тъжно, че ще влезе във властта и той ще бъде част от кликата, която ни стъжнява живота. Най-добре все пак той да обясни, а не ние да гадаем.

А ако не го направи още другата седмица ще направим група във Facebook "Няма да гласувам за Бойко, докато не развесели Веселин Маринов". 

Тази седмица ММА и фолкът закрепиха още по-здраво връзката си. Първо, Азис посвети парче на силните мъже, което озаглави "ММА", а Десислава пък потушава мъката си от второто място на Евровизия с нова любов. Въпреки, че още не е официално представен, не е тайна, че избранникът й е ММА боецът Светлозар Савов. Явно опиянена от любовта, Деси отново нападна песента на Софи Маринова за Евровизия, като заяви, че е с изтъркано румънско звучене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този гошо пее меко бе!
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Разбра ли, бе, брат, Веско Маринов ще ходи на турне в Африка?- Нека им на черните! Да видят, че има и по-страшно от глада!
17
3
 
7
 
! Отговори
Веско индианеца преди 12 години
Веско направи едно добро на обществотоСПРИ ДА ПЕЕШ!
16
4
 
16
 
! Отговори
do 23 преди 12 години
Олигофренът как да разбере че сътворява помия след помия? Маринов е за мен пълен ***. Само по физиономията му можеш да разчетеш че той не прави връзка с реалността ,когато цялата му физиономия издава чувство на еуфория...еуфория от подвластието на малоумния му мозък, който пуска сигнали на тялото че се сътворява МУЗИКА. Впрочем достоен кандидат на ГРОБ може да е на следващите избори. Гласувайте за него убитаци герберски педераски олигофренични нещастни.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоше, докога ще излагаш Варна и нас варненците бе *** ?! Може ли да си толкоз *** , че да продължаваш да вярваш, че това което пееш е музика и изкуство ?!
14
1
 
7
 
! Отговори
KISS преди 12 години
ЩОМ КРАЛЯ ДЖИЙН СИМЪНС ГО Е КАЗАЛ - ИСТИНА Е !!!! KISS ARMY !
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съботен *** го пропусскам, след като 2 пъти се прецаках да го чета.
12
1
 
5
 
! Отговори
хахах преди 12 години
GP rulllzzz ! :D Често да ви кажа намирам повече смисъл в думите на GP, отколкото като слушам агент Гоце, съсльото Станишев или Боко тиквата.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ne si zaslujava mesteneto
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахахахахах ГП ти си легенда ахаххаха "Кризата в Малага има много влага като под полата на лейди Гага"
9
1
 
40
 
! Отговори
флаш преди 12 години
Тая статия удари рекорд в простометъра.
8
1
 
41
 
! Отговори
A преди 12 години
"Веско е тъжен, Бийбър пребит, а Гошо от Почивка отново избухна"Само т'ва ли ?Ааа не така! A "златките" - черната и русата ?А Николета и Божинов ?Ами нещо за Алисия и Божинов младши ?Ами какво става с Ким Кардашият ??? Дали се е оправила от страса вчера ?
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веско е тъжен, Бийбър пребит, а Гошо от Почивка отново избухна--Пък аз имам новина - Софка била българка :DDD
6
2
 
19
 
! Отговори
Версай преди 12 години
Веско мазнияима да се поти пак лято идва!
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
toz koito postva snimkite v dnes bg e golem.da mu se povi6i vaznagrajdenieto.
4
6
 
3
 
! Отговори
az преди 12 години
Добра е!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Багата кога ще го изписват? Не мога да спя вече 2 седмици от притеснение по това момче.
2
5
 
4
 
! Отговори
relaxbaby преди 12 години
i az izbuxnax zaranka.v toaletnata na dvora
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
К'во по-големи Звизди от Бийбър и Кубратчо?

Спонсорирани публикации