БФС готви нечувано наказание за Присо

Дисциплинарната комисия може да го накаже с 10 мача и глоба от 3000 лева
Обновена: 27 мар 2012 14:49 | 27 мар 2012 12:42, Георги Пешев
78
БФС готви нечувано наказание за Присо
БФС може да накаже Присо до края на сезона. Снимка: Булфото

Скандалът с Нжонго Присо може да придобие нови размери. Дисциплинарната комисия към БФС може да накаже камерунеца от ЦСКА с нечуваните 10 мача плюс глоба от 3000 лева, с което на практика да му прекрати преждевременно сезона.

Във футболната ни централа са умували дали да не санкционират Присо по чл. 24 от Дисциплинарния правилник за особено тежки провинения на състезател към длъжностни лица.

За целта към доклада на дежурния делегат Тодор Лучев са приложени и писмените показания на пловдивските полицаи, които са охранявали тунела, където Присо им налетял с дървената отломка.

В тях обаче няма и дума за присъствието на лица, които не е трябвало да бъдат там, или пък за отправени заплахи и псувни към африканеца.

Още по темата

Не е писано и за обидите на феновете на "смърфовете", докато футболистът напускаше терена след червения картон.

Както е известно, Нжонго Присо изкара една нощ в ареста и вероятно ще бъде съден за футболно хулиганство.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ЦСКАбфснжонго присо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
8
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
В последните кадри от прибирането на Присо в тунела, добре се вижда, че е плътно заобиколен от няколко милиционера! Нищо чудно в афекта му, и дърпането от тях, случайно да е бутнал нечия фуражка. Още повече ръцете му бяха вдигнати, за да се пази от бутилките на феновете на Доко..
46
2
 
7
 
! Отговори
Присо преди 12 години
Ваши милиционери измислят си, аз знаех, че идва в *** с тирания..
45
5
 
5
 
! Отговори
До БФС е за наказани преди 12 години
ДАЛИ:6. Приемате ли за нормално състезателя Присо да свали с удар фуражката на полицай и да тръгне на саморазправа с дървен предмет - /видно от записа на охранителните камери и докладна на органите на реда, и разкаянието на самия състезател пред V-то Районно управление на МВР гр. Пловдив/.
44
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е възможно най-лекото наказание. Ако спазваме закона, то в момента Присо трябваше да подрежда килията си. Да си събира куфарите и да си заминава за зоологическата градина.
43
2
 
8
 
! Отговори
БФС е за наказание преди 12 години
При евентуално тежко наказание срещу Присо, БФС рискува да си навлече сурово наказание от международните централи - спортни и за защита от дискриминация. Нека знаят, че бумерангът се завръща.Пловдивската Полиция носи голяма вина, че е допуснала обидите на жп фенове срещу Присо. Бих изпитал много голямо удоволствие да видя наказани БФС и Лосо ПД. Такъв шамар ще отрезвее спогтните ръководители повече да не си играят на дискриминационна база.
42
2
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 12 години
до rusnak - няма и да ги видим. А някой ще се замисли ли над твърденията на Даксон, че не е посягал и удрял Присо и как така се строполи на терена като заклан.Нека тези които решават за наказанията да гледат внимателно записите на камерите от терена и кой кого пошляпва и провокира.
41
4
 
10
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
А за глупаците, които ми пишат минуси и нямат внятен отговор, само ще напомня, че до момента, сме видяли, само селянии от Даксон и публиката на Доко... странно, как така само Присо е виновен????
40
4
 
5
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Какъв си ти, че да ти дават записи от охранителни камери, бе? Полицията ясно е обяснила случая - точка. Или може би сега и полицаите лъжесвидетелстват, за да навредят на ц(*ка? Смешни сте, чорбари.
39
6
 
12
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
Много коментари се изписаха, а аз имам един *** въпрос: До момента, някой видял ли е кадри на които, Присо, напада полицая????????????????? Иначе, всичко друго, за сега е постановка, срещу ЦСКА и учудващо силно заигралият Камерунец...
38
7
 
5
 
! Отговори
дo 46 преди 12 години
Е, как няма да е виновен Левски. То нали за всичко лошо в *** все Левски е виновен. Ето сега и заговор им готвят, чорбарите сами с/у цяла България играят. Днес и стадион и база им дадоха, ако можеше и държавата да им ги ремонтира щеше да е най-добре, ама не може - част от заговора е да фалират ц(*ка със сметката за вода дето ще трябва да плащат :D
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що намесвате Левски бе чорбари?Под нерез,прасенце търсите!
36
1
 
10
 
! Отговори
нз преди 12 години
Не знам на ФК Левски кой им е виновен : имат името на Апостола(което не е тяхно а на цяла Б-я от Петрич до Силистра) , имат си достатъчно публика , имат си подкрепата на 3те Б-та (Боби , Бойко , Батков) , имат си нов Руски спонсор , имаха за България много добър треньор... и накрая вместо да гледат при себе си , пак ЦСКА са им черни.
35
1
 
5
 
! Отговори
DO MEN 33 преди 12 години
AZ SAM OT RODA NA SIM I AVITOHOL . NIE NE SME ETNOS A NAROD . PRIATEN DEN.
34
1
 
10
 
! Отговори
марко преди 12 години
Най добре е,когато Левски излезе на първо място-да се спира първенството и да се обявява шампиона.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам но тоя човек гледаше много злобно. имам чувството че ако не беше на стадион можеше и да убие някого по тъмна доба без да му мигне окото.
32
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе направо го гонете от България !Кви 10 мача,кви 5 лева?
31
4
 
4
 
! Отговори
така така преди 12 години
с коя формула точно изчисли, че е виновен не повече от 5%? ахахахахахахахах
30
6
 
12
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
Вината на Присо е не повече от 5 %...Търсете виновният за случилото се , а това е бразилчето от Локо ...
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ако полицаят е обидил с нещо нецензурно Присо или ще остане скрито в докладите?!Едва ли току така му е посегнал!А нещо нямам спомен мин. година Дембеле да е наказван за изцепките си, дори тара обяви, че ще го защитава, защото бил "невинен"! Нека правят подуяне шампиони! Но да знаят, че в Европа няма да ги чакат Миньор, а доста по-силни, като Тираспол Молдова например...
28
2
 
14
 
! Отговори
Хитър Петър преди 12 години
до 28 - може и да не си виждал наказание от 10 мача, обаче сега, ще видим още повече след като ББ размаха заканителен пръст към Екзекутора.

Спонсорирани публикации