Замесиха ЦСКА в "кражба" на таланти

Седмината африканци били подмамени от чуждестранни мениджъри
Обновена: 28 мар 2012 14:47 | 28 мар 2012 10:44, Георги Пешев
1
Замесиха ЦСКА в "кражба" на таланти
Димитър Борисов и Димитър Пенев ще трябва да търсят други таланти.

Името на ЦСКА бе замесено в кражба на футболисти. Става дума за седмината африкански таланти, които пристигнаха при червените тази зима от катарската спортна академия "Аспайър".

Оказа се обаче, че Чуто, Хейшан, Драме, Кайна, Шоя, Емануеле и Сюлейман са подмамени от мениджърите Бертран Красон и Ненад Петрович.

Те обещали на африканците трансфер в Европа и дори ги завели на проби в белгийския Андерлехт, но клубът бил предупреден за ситуацията с играчите и отказал съдействие на двамата мениджъри.

От ръководството "Аспайър" обявиха, че ще заведат дело във ФИФА срещу агентите заради "кражбата" на играчите. Вече близо седмица африканските таланти тренират в Струмска слава, но ще напуснат България.

Очакваше се те да бъдат пратени в юношеските формации на ЦСКА, а от лятото да им бъдат извадени и картотеки за първия тим.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов дори използва част от футболистите по време на контролни срещи и тренировъчни занимания, но сега трябва да се лиши и от тях.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де, други отбори не съществуват ли в България? От 2-3 дни само четем "ЦСКА това", "Левски онова". Да не говорим, че повечето са клюкарски като тази и онази какво казал Батков.

Спонсорирани публикации