Предложение на месеца

Брус Спрингстийн и едни от най-свежите млади групи
Обновена: 29 мар 2012 10:21 | 29 мар 2012 09:47,
0
Предложение на месеца
Брус Спригстийн. Снимка: Reuters

Ето ни отново с месечните ни предложения за качествена музика от по-комерсиалните жанрове. Този път ще се разпрострем в цели три парчета, защото те успяха еднакво силно да привлекат вниманието ни през този месец.

Първите две  парчета са вече добре познати, но авторите им са две слабо известни групи и затова допълнителното им разпространение едва ли ще навреди на някого, а да не говорим и за нашето пълно възхищение и към двете изпълнения.

Първата банда е от Лос Анджелис, изгря в последната една година с дебютното си парче и макар все още да не е утвърдено име върви към доста добро бъдеще в следващите години. Става въпрос за страхотните Foster The People и тяхната песен "Pumped Up Kicks", която въпреки че излезе преди повече от година все още хваща много музикални любители неподготвени с изненадващо мекия си и пленяващ саунд, така  характерен за младата момчешка банда. Това толкова любимо инди звучене успя да завладее музикалните фенове по целия свят през последните пет години.



И когато говорим за него някакси не може да пропуснем едно от най-красивите и въздействащи инди парчета за този период. То вече е старо, първото му издаване беше през 2010, но и досега не е достигнало заслужената си популярност, а изпълнителите му – The Naked And Famous, група от Нова Зеландия, все още нямат милиони фенове по цял свят, но най-вероятно и това ще се промени скоро.
Разбира се става дума за безупречното "Young Blood", което грабва с отпускащия си и мечтателен саунд и доста силни женски вокали.


Ако сте пропуснали силно позитивното ни ревю на новия албум на големия Брус Спрингстийн , може би не сте разбрали и за излизането на албума въобще.

Затова и ще поместим тук най-впечатляващото парче от Wrecking Ball, а именно наситената с ирландски мотиви "Death To My Hometown", която чудесно се вписва в месеца на деня на Свети Патрик и макар да засяга  тежката съдба на голяма част от населението звучи безкрайно развлекателно и опияняващо.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации