Обир за милиони. Като на кино

Спретнаха заградителни КПП-та за залавяне на обирджиите
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 09:00,
254
Обир за милиони. Като на кино
МВР направи КПП-та, за да издирва обирджиите. Снимка: Impact Press Grouр

Полицията в страната все още издирва наглите обирджии, които снощи разрязаха и обраха инкасов автомобил, съобщиха от МВР.

В района на обира, в община Севлиево, са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Нападението над инкасовия автомобил е станало в района на село Петко Славейково. Сигналът за кражбата е подаден около 19.45 часа снощи на телефон 112.

По първоначални данни на разследващите, докато автомобилът с парите пътувал от Севлиево за Ловеч, от страничен път изскочил микробус, който умишлено се блъснал в инкасовия и го блокирал.

Още по темата

От микробуса излезли двама маскирани, облечени в полицейски униформи, които били въоръжени.

След минути се появили още два автомобила, от които също изскочили двама, облечени като ченгета.

Те заплашили шофьора на инкасовия автомобил и охранителя, който пътувал до него, и с помощта на флекс направили разрез в каросерията, откъдето взели част от наличните пари. По предварителни данни са превозвани около 2 млн. лева.

Непосредствено след подаването на сигнала за кражбата, са предприети заградителни действия от четири областни дирекции на МВР – Ловеч, Габрово, Плевен и Велико Търново.

Микробусът, който е предизвикал умишлената катастрофа с инкасовия автомобил, е намерен малко след инцидента опожарен. От обриджиите засега няма и следа.

Пред Нова телевизия вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че в момента се прави втори оглед на мястото на кражбата.

Той увери, че са предприети всички необходими действия по разкриването на обира, но изрази учудване защо инкасовият автомобил не се е движил по първокласен път, каквито са изискванията по закон.

Цветанов допълни, че за момента разследващите не откриват съпричастност към обира на шофьора и охранителя, пътували в автомобила.

Министърът каза, че подобен обир с разрязване на автомобила се извършва за около десетина минути.

Открадната сума се уточнява, но "може би се говори за около един милион", призна МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
milioner4e nese podigravai davai davai rejesh ti kolite imash pari davai davai nese podigravai ti si paraliq izvadi ti fleksa :D :D kupon da ima :D
164
0
 
41
 
! Отговори
Безспорно и... преди 12 години
...очаквано е случилото се...предполагам,че няма да е и последното,все повече ще зачестяват подобни актове и в това няма нищо чудно...след като няма нормална държава,с нормални заплати и нормални човешки отношения,хората в края на краищата започват да търсят алтернативи да си набавят необходимите средства....и както се вижда...си намират....!!!!!
163
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само пълни *** могат да се радват на обири! Банките били виновни ,правителството било виновно - ала бала... Никой не ви кара да взимате кредити... Правителството не е виновно ,че съществуват банките и че системата е еврейска! Откакто свят светува има обирджии ...друг е въпроса кои са? Защо няма присъди в България или има смешни такива . А обикновените служители на инкасото дето си рискуват живота за 600 лева ,какво са виновни! докато мисленето ви е такова ,заслужавате си злобния животец ...
162
13
 
36
 
! Отговори
Червен Домат преди 12 години
Нас Червената Мишка роди!Ние сме във всеки хамбарние сме във всеки хамбар!Станишко е нашия вождТрипера е пернишки ***!И така до като всичко изядемНо пада другаря Мишок пада с тумбак преялпада от много високозаради теб лошия Боко! Ти лакомите мишоци лошо ударинадеждата им за безкрайна далавера попари!И сега реват като бити педалиоще не могат да повярват тези абдаличе далаверата свърши, а с нея края дойдена тъпата им партия Бесепе!Станишко иска партията от мишоцигордо пак да поведено този път партийната каса е празнаняма вече какво да се ядесвърши се с далаверата мазнаи БСП е аут отвсякъде!Сал Станишко останаза забавление на Доган Султана!
161
1
 
61
 
! Отговори
Цвъцко преди 12 години
Не виждам какво обръщате такова голямо внимание на един дребен инцидент от битовата престъпност.
160
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
максимално се кефя да се види тези инкасатори все едни дядковци от милицийта и военните с много опит вземат си пенсийките и са готови за 250 лв. да работят и заемат на тренирани млади хора работата сега от спестените заплати ще ги дадат накуп за 20 години напред на собствениците на парите пожелавам да се пооспокоят да пият студена водица и като се стопли времето да ходят боси по пясъка за релаксация времето ще ги излекува а взелите парите да си ги харчат с кеф по *** и баровe
159
1
 
35
 
! Отговори
9 преди 12 години
Robert deNiro
158
2
 
51
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Ехаааа, Дивия запад семки да яде..:)))))Не гледайте крими филми..Гледайте ги- те са пред вас, в реалния живот:Една тема , която винаги се "пропуска от другарите :До 1989 година, в нормалните граждани , нямаше и един тапешник..След 1990 - поради ТОЗИ факт , другарите се въоръжиха с ..калашници ..Не им стигаше ловното оръжие :)Един милиционер - комшия - 6 месеца СЛЕД пенсионирането си - НИКОЙ НЕ му търсеше Калашника:) На 8- мия месец- отиде сам да го предаде :)Катаджия - с Калашник в къщи !!?? Защо ли ???Другарите се готвеха - с кръв да дават властта..Има и един завод в Казанлък-оттам излизаха добри калашници- неясно колко - за черния пазар:))После с калашници , "случайно" бяха Сикаджии, Висаджии, Ипонджии,..*** и т.н....Традиции, както се казва :)Никой и никога не успя да даде дори ориентирочъчна бройка - Колко калашника има в 'населението" ...) И присъдите дори са смешни - ако имаш незаконно оръжие в къщи...Както се казва : По Чехов- има ли пушка/калашник/ в първо действие , тя ще ГЪРМИ до края на пиесата :)Цецооо, ко става , бе ??? Одеса ли е тук , дивия запад или столица на държава в ЕС ???
157
5
 
43
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
*** народ сте и затова ви лъжат както си искат! Като ви чета коментарите и се убеждавам в това :"радвали се били защото обирджиите можели да са някои от народа и да натрият носа на Цецо"! Първо ще му пръднете на х... на Цецо и второ кой от народа има автоматични оръжия,организирани и имат инфо за всичко ?!
156
1
 
37
 
! Отговори
никой преди 12 години
Какви банки бълнувате? Някой качал ли е, че е инкасо на банка?Парите са ги заровили в предварително направен "сейф" в крайпътната горичка !!!ЦЦ е на ход - " .....Ние ги изравяме!..."
155
3
 
38
 
! Отговори
... преди 12 години
Аааа Цвъ. Цвъ. каза, че престъпноста е преборена бре! Това не е кражба това си е заемане на пари!!! Слушаите Цвъ, Цвъ какво ви говори! Не гледайте какво става!
154
3
 
47
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Стар български трик : сами себе си обират ,подпалват собствените си застраховани магазини,коли и какво ли не още !
153
4
 
43
 
! Отговори
До 175 преди 12 години
Господин ИнспекторПървокласните пътища се броят на пръсти а и може да са гонили график!Няма жертви защото най вероятно са си останали в кабината а тя е бронирана!Полицията не може да покрие цялата територия на страната и да се яви на мига както казват сърбите!Политиците са спечелили щото ни навират престъпноста в лицето за да ги избираме!Парите са застраховани и на банката не и пука!А се радваме защото има възможност тези хора да са от народа и да натрият носа на Цецо!
152
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Било перфектно успешен обир! Ами много добре обучени полицай професионалисти ги съкратиха и уволниха от работа по най различни причини и останаха без добре заработваните си доходи!
151
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, добре свършена работа!
150
0
 
34
 
! Отговори
до 165 преди 12 години
мислех и аз да ти пиша колко си *** , но 172 ме изпревари ,,,
149
6
 
34
 
! Отговори
инсценирана работа преди 12 години
Автомобилът не се е движил по първокласен път както трябва да е ,няма жертви , полицията пристига късно и пр. ! От цялата тази работа спечелиха обирджиите ,шефа на банката и някой от парламента ! А някои *** се кефят ,че обирджиите отмъстили на банката ,която крадяла парите на хората ,също както се кефят и се смеят глупаците на някой виц,който въобще не са го разбрали !
148
1
 
43
 
! Отговори
ДО 168 преди 12 години
Радваме се че има някой с топки на който му стиска да свърши нещо както трябва не като тебе да седи по форумите и да мръннка колко е зле!
147
1
 
47
 
! Отговори
аз преди 12 години
Къде в България има първокласен път, че аз не се сещам?
146
1
 
48
 
! Отговори
ДО 165 преди 12 години
Първо зле сме защото си *** като *** - ако и на теб ти стискаше нямаше да си зле!Второ парите на банките са от лихви по кредитите които раздават с парите на вложителите и са застраховани срещу кражба!Трето тия от инкасото не е задължително да са вътре!Четвърто ако са вътре за къв *** им е паник бутон и дори да има докато дойде поткрепление колата става на стружки! Капиш!Пак казвам Евала на пичовете само така може да се натрият носовете на мошениците като ги удариш там където ги боли!

Спонсорирани публикации