Обир за милиони. Като на кино

Спретнаха заградителни КПП-та за залавяне на обирджиите
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 09:00,
254
Обир за милиони. Като на кино
МВР направи КПП-та, за да издирва обирджиите. Снимка: Impact Press Grouр

Полицията в страната все още издирва наглите обирджии, които снощи разрязаха и обраха инкасов автомобил, съобщиха от МВР.

В района на обира, в община Севлиево, са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Нападението над инкасовия автомобил е станало в района на село Петко Славейково. Сигналът за кражбата е подаден около 19.45 часа снощи на телефон 112.

По първоначални данни на разследващите, докато автомобилът с парите пътувал от Севлиево за Ловеч, от страничен път изскочил микробус, който умишлено се блъснал в инкасовия и го блокирал.

Още по темата

От микробуса излезли двама маскирани, облечени в полицейски униформи, които били въоръжени.

След минути се появили още два автомобила, от които също изскочили двама, облечени като ченгета.

Те заплашили шофьора на инкасовия автомобил и охранителя, който пътувал до него, и с помощта на флекс направили разрез в каросерията, откъдето взели част от наличните пари. По предварителни данни са превозвани около 2 млн. лева.

Непосредствено след подаването на сигнала за кражбата, са предприети заградителни действия от четири областни дирекции на МВР – Ловеч, Габрово, Плевен и Велико Търново.

Микробусът, който е предизвикал умишлената катастрофа с инкасовия автомобил, е намерен малко след инцидента опожарен. От обриджиите засега няма и следа.

Пред Нова телевизия вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че в момента се прави втори оглед на мястото на кражбата.

Той увери, че са предприети всички необходими действия по разкриването на обира, но изрази учудване защо инкасовият автомобил не се е движил по първокласен път, каквито са изискванията по закон.

Цветанов допълни, че за момента разследващите не откриват съпричастност към обира на шофьора и охранителя, пътували в автомобила.

Министърът каза, че подобен обир с разрязване на автомобила се извършва за около десетина минути.

Открадната сума се уточнява, но "може би се говори за около един милион", призна МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
39
 
! Отговори
Смехурко преди 12 години
Сега обирджиите, ако дарят някой лев на църква или сиропиталище спокойно ще станат народни любимци!
104
1
 
46
 
! Отговори
СЕРА ВИ НА "ГЕР преди 12 години
Боко Тиквата и Шестака се бяха преборили с организираната престъпност. БУУУУХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ !!!!! Междо другото, Тиквата нещо го няма много много в новините на последък. крие ли се, що ли. Или медиите усложливо го пазят от хорската обич !!!! ТИКВА, ПРЕРЕЖИ НЯКОЙ ЛЕНТИЧКА, ТИКВА, ПОКАЖИ СИ МУТРАТА !!!!!!!
103
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг, бъдете истински журналисти и информирайте как върви делото по убийтсвото на Яна в Борисовата градина
102
1
 
32
 
! Отговори
ha ha ha ha преди 12 години
S tozi smeshen sluchai otnovo ni vzemat za glupazi.Milioni leva se razhogdat megdu selata samo s edin "ohranitel".Otkade sa znaeli po-koi pat shte mine kolata i kakva smeshna " ohrana" na milioni pari po megdugradsko transportirane !!Predi 2 dni obraha 200 000 leva ot bankov klon.Iztarvaha torba s pari po ulizata.Kloshar sabirashe pachki pari.Tam slugitelja natisnal bunota 10 minuti po-kasno.Filmite na Charli Chaplin ne sa tolkova smeshni !!!! Obirite stanaha moda za prane na pari !
101
2
 
48
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Станишев е виновен защоте е разрешил свободната продажба на флексове...Гарантирано от ГЕРБ !
100
15
 
38
 
! Отговори
военен пенсионер преди 12 години
Обири на банки ,безработни които си гупят времето с писане на коментари ,работещи в разни офиси ,които също не работят ,а са тук и пишат коментари ,ученици ,които не се занимават с уроците си ,а клюкарстват по форумите ! Абе кво става с този мързелив народ бе ?! После ми ревете що сте били бедни ! Оставете ги колегите да си вършат работата , а вие отидете да си търсите работа и бъдете полезни както на себе си ,така и на околните до вас ,на това се казва общество , ане на търтеи като вас !
99
0
 
46
 
! Отговори
кинаджия преди 12 години
Kогато имаше МИЛИЦИЯ на никой не му минаваше и през ума за такъв обир на милиони и се виждаше наистина само в западните филми НА КИНО! Днешните възрастни пенсионирани охранители които са започнали кариерата си като осигурни милиционери без никакви рискове ,не са и очаквали и не са били подготвени да отреагират че на стари години ще им се наложи да бъдат изненадани и заплашвани от бандити маскирани като днешната ПОЛИЦИЯ !
98
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май това е единствения начин да не подивееш от мизерията. Щом даже мизерните си заработени пари не получаваме навреме няма как да не перкуляшем А и смелост придобиваме - или поне някои....
97
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кво да е брониран ? Флекса го реже като масло .... тия дни режа с един флекс една високовъглеродна стомана , и трябва да Ви кажа, че не се замисля като реже ... На печелившите честито, за тях кризата свърши :)
96
0
 
43
 
! Отговори
Уорлик пипа яко! преди 12 години
Класно! Като у Америчко!
95
0
 
50
 
! Отговори
A taka преди 12 години
Е те това се казва надница!!! Ей,следващият път да ми се обадите!!!
94
3
 
34
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
И какво са подпалили-нали е брониран автомобил-да не са лиснали туба нафта?Ако е така за къв им е да го правят?Едва ли са били с голи ръце...Или са направили сигнален огън като орентир накъде да не бягат.
93
0
 
42
 
! Отговори
www преди 12 години
РОДНАТА МИЛИЦИЯ МЕ ПАЗИ.......
92
0
 
53
 
! Отговори
Тото преди 12 години
На печелившите- честито!
91
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздравявам Червения Партизански Командир ТРАКТОРА за смелата нощна акция на партизаните от мафиотското крило на БСП с новата песен на стар глас: На всеки сантиметър - мелодията е същата от на На всеки километър: Венсеремос другари, ние ще победим и пак ще се върнем във властта да крадем като за последно!!!! С тези грабежи хем си попълваме изтънелия джоб, хем внушаваме на хората, че Бойко не може да се справи с престъпността! Ха, ха, ха, хитро, а?!И все пак се моля нашите да не вземат да взривят пак някоя църква покрай Великден! Съгласен съм, че след като вече 2 год. не сме на власт и Бат Бойко ни ограничи кражбите до минимум и сега нямаме постъпления в Черната каса на БСП и ковчежника й Румен Фонтана си скубе косите от яд, но все пак въпреки, че сме бежбожници и много ни трябват пари се моля нашите смели червени партизани да не се изкушат и да посегнат на някоя църква! Нас червена *** роди!Ние сме на всеки сантиметър,ние сме на всеки сантиметъри така до края на дупката на ***!Пада вътре другарката-хлебаркатапада в теб, червена смрад!Трактора е нашия командир!Трипера е нашия богатир!Станишко е нашия ***!Кутев е нашия кътил!И така до края на смешната ни *** партия!Ура другари, ура ***!Ние ще победим, ние ще победими дружно в *** ще полетим!Евалла, машалла, аферим-оригна се Доган ефендии всички БСП-*** ги нахендри!Така завърши таз позорна историяза червената *** партия и тяхната беззъба аудитория!
90
1
 
63
 
! Отговори
Професора преди 12 години
АЛоооооооооооооооо Купени платени медии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дума не обелва нито една медия за вчерашните масови побои извършени от *** строители и несебърски мутри над студентите от НСА край Несебър!!!!!!!!!!!!!!!!!!Скапана държава мене да ме изберат за премиер ще напълня затворите,а тези за които няма място на бесилото!
89
0
 
37
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Баси и флекса!Нали е брониран автомобил?!?Не пишат за пострадали....и дано е така!
88
0
 
38
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Браво 28, всеки ден трябва да се говори за този случай,защото някак се забрави! Цвъко и той мълчи и Танов и т.н.... Бас ловя,че банката онази в която се "труди" близката на Цвъко....
87
5
 
68
 
! Отговори
БРАВО преди 12 години
БРАВО НА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ ПОКАЗАХА НА ЦВРЪЧКО И БОКО-ТИКВАТА -МУТРА КОЛКО СА НЕКАДЪРНИ И ГЛУПАВИ. КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА-ОБИРИ, УБИЙСТВА, БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ, КУЧЕТА ЯДАТ ЖИВИ ХОРА, А ГОРДИТЕ ГРОБАРИ СЕ ХВАЛЯТ С НЕЧУВАНИ УСПЕХИ И РЕЖАТ ЛЕНТИ И КОПАЯТ ПЪРВИ КОПКИ. ГРОБАРИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ И ГЛУПАВИ ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ , ЧЕ СЪСИПВАТЕ СТРАНАТА , ЧЕ СТЕ ПОДЛОЖИЛИ НА ГЕНОЦИТ НАРОДА СИ. ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ КРАЖБИ И ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ. ДОШЛО Е ВРЕМЕ-КОЛКОТО ПО ЗЛЕ ПО ДОБРЕ
86
3
 
56
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Понеже свършиха обектите заложени още от тройната коалиция и Боко-тиквата няма какво да открива,предлагам на главния ленторез да реже лентички за всяко убийство или обир.Работа ще има до края на мандата на мутро-милиционерите от ГЕРБ. Гарантирано !

Спонсорирани публикации