Убиха бизнесмен в София

Драгомир Бицов e прострелян два пъти в главата
Обновена: 18 апр 2012 15:50 | 18 апр 2012 14:30,
295
Убиха бизнесмен в София
Снимка: архив, Булфото

Криминалисти от столичната дирекция разследват убийство на 40-годишен мъж, намерен мъртъв в кв. Горубляне, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал още на 14 април, но МВР съобщава за случая едва днес. По неофициална информация убитият е бизнесменът Драгомир Бицов, собственик на заложни къщи и занимавал се с лихварство.

На 14 април рано сутринта в Седмо районно бил получен сигнал за починал мъж в кв. Горубляне. На място пристигнали дежурна оперативна група и съдебен лекар.

Тялото на 40-годишния бизнесмен е открито в гараж, който бил негова собственост. Според съдебния лекар нямало данни за насилствена смърт, посочват от МВР. 

Последвалата аутопсия обаче установила две огнестрелни рани в главата, уточняват от полицията. От там отказаха подробности как се е получило разминаването от заключението на съдебния лекар и резултатите от аутопсията.

На мястото на инцидента е извършен повторен оглед. Продължава работата за изясняване на случая.

Бицов не е криминално проявен.

По неофициална информация той е имал фирма за авточасти и магазин на столичната ул. "Козлодуй", както и няколко заложни къщи, и се занимавал с лихварство.

Смята се, че той е един от мозъците на бандата, разбита в края на май 2010 г. при спецакция “Лихварите” на МВР срещу незаконна финансова дейност, лихварство и изнудване.

Тогава полицията задържа 12 души в столичните квартали „Младост”, „Надежда”, "Дружба", "Христо Ботев" и „Свобода”.

Това е поредното убийство за последния месец в столицата. На 9 април бе убит бизнесменът Васил Лазов, известен с прякора Железния. Пет дни по-рано в центъра на София бе застрелян 40-годишният благоевградски хазартен бос Йордан Динов. На 25 март пък бе убит един от групата на „Наглите“ – Кирил Кирилов-Шкафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанооооооф, пак спиш.....................
1
2
 
94
 
! Отговори
Ицан преди 11 години
Моля Ви, спрете да наричате престъпниците бизнесмени!!!! Цинично е !

Спонсорирани публикации