Общонационално издирване за Братя Галеви

Дупнишките бизнесмени не са открити на адресите им
Обновена: 9 май 2012 14:57 | 9 май 2012 12:15, Красимир Ангелов
177
Общонационално издирване за Братя Галеви
Братя Галеви са в неизвестност. Снимка: Булфото

Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви, ще бъдат обявени за общодържавно издирване, след като служителите на "Съдебна охрана" не са успели да ги открият на адресите им в село Ресилово, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Мариана Сиракова.

От прокуратурата допълниха, че преди минути преписката е изпратена в Областната дирекция на МВР за обявяването на двамата за издирване.

Кметицата на Ресилово Силвия Градникова заяви, че във вторник служители на "Съдебна охрана" са търсили двамата в селото, но не са ги открили.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че само преди дни Братя Галеви бяха признати за виновни и от Върховния касационен съд по делото за организиране на престъпна група с цел изнудвания.

ВКС намали присъдата на Пламен Галев, постановена от Софийския апелативен съд, от 7 на 5 години.

Ангел Христов пък ще лежи в затвора 4, вместо 5-те години, които му наложиха апелативните магистрати. Решението на ВКС не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
13
 
! Отговори
АЗЕ преди 11 години
Нема кифла ,нема мас ....,в Бг има само ---ПЕДЕРА.Т!
114
1
 
5
 
! Отговори
Бг преди 11 години
....Нема "кифла",нема и мас......САМО в Бг!
113
1
 
11
 
! Отговори
Бг---Съд. система преди 11 години
Абе,....... "ТЕ" казаха ,........................че няма да избягат ......!
112
0
 
10
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Канарските острови са направени от такива "канарчета ",като българите,за да се ползват от големите лъвове !А честито ,.....нали нямаше да избягат....?
111
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цирка е пълен, очаквам утре "да ги намерят" и цветанов да цъфне пред обществото на бял кон
110
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има сделка! Галевци офейкват, Боко и Цв.Цв. ги търсят активно, но без успех, амфетамините минават към ГЕРБ-Петричко и Коко Динев, Европа ни казва "Бравос, отличници", Румбата Петков си отдъхва облекчено във фонтана, Алексей лежи проформа, но излиза чист, митничарите ги възстановяват на бариерата и всичко е О.К!Не ,няма такава държава! Този филм на абсурда може да се случи само в ***!!!
109
0
 
15
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 11 години
Според мен са сключили сделка - осъждаме ви, но ви даваме възможност да напуснете страната.Нищо чудно и да са им помогнали да напуснат страната. След като толкова години не искаха да ги осъдят, накрая се принудиха под натиска на ЕС да приключат делото с осъдителна присъда.
108
1
 
10
 
! Отговори
анонимен дупничанин преди 11 години
Е, не познахте!На Сейшелите са, там им били регистрирани фирмите.
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еми така е, като ги задържате и пускате по 10 пъти преди да ги осъдите. Ходете ги търсете сега по Хавайските острови.
106
1
 
22
 
! Отговори
БРАТ ГАЛЕВ преди 11 години
ПОЗДРАВИ ОТ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ канарчета такива
105
7
 
27
 
! Отговори
ья преди 11 години
Спокойно, много се газирате. Галеви са там където е и Големия Маpгин. Питайте Б.Б. и цв.цв. - те си знаят къде. Изтикаха ги от трафика, за да има милиарди за гербаджийската каса, но им гарантираха спокойствие извън БГ. Всичко е театро за пред Европейския съюз и балъци като нас. Аре.
104
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко ли хора ще излязат на протест пред съда след тези смешни присъди? Едва ли ще има такива, защото българина живее на принципа "мене това не ме засяга, на мен това не може да ми се случи и т.н.". Друго си е като някой реши ви отреже келепира, като ви вдигне пенсионната възраст да речем - тогава вече сте много обидени.
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Представям си в САЩ как ще им ритат задниците на съдиите дали наказание на доказани престъпни босове от 4 години, но там има гражданско общество, а тук всеки се възмущава пред телевизора, но никой нищо не прави по въпроса в страната му да има справедливи наказания за престъпниците. Близко е до ума, че хората от по-долните нива на организараната престъпна група изпълняват заповедите на босовете, така че е напълно абсурдно те получават по-високи наказания.
102
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Отдавна са по топлите страни.
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До някой юрист:Искам да попитам, съвсем серизно-след като бъдат осъдени дадени обвиняеми какво следва? Псукат ги да си отидат до вкъщи ли, за да си съберат багажа? Не трябва ли от съдебната зала в затвора?
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК "ДА ПОТЪРСИМ БРАТЯ ГАЛЕВИ"!!!ГОЛЕМ СМЕХ
99
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА БСП ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕЗИ СА ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОЛИТИКА. БСП СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ, ВЗЕ ГИ ОТ ШКОЛИТЕ ПО БОРБА, БОКС И ХВЪРЛИХА НАРОДА В УЖАС, ЗА ДА МОЖЕ СПОКОЙНО И НЕОБЕЗПОКОЯВАНО ДА ПРИВАТИЗИРАТ ВСИЧКО ДЪРЖАВНО.
98
0
 
16
 
! Отговори
teo преди 11 години
tdmils: БРАВООО!!! НАШАТА КОРУМПИРАНА ПРОКУРАТУРА И СЪДИЙСКА СИСТЕМА СИ ПОКАЗА ЗА СЕТЕН ПЪТ ИСТИНСКОТО "правосъдно" ЛИЧИЦЕ, "достойно" ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ШЕНГЕН!!! ЕВРОПА, СПАСЯВАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА И СЪДИЙСКА ПРАВОСЪДНОСТ ТИПИЧНО И НОРМАЛНО ЗА НАШИЯ ЧЕРВЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИНАШАТА ПРАВОСЪДНА СЪДИЙСКА СИСТЕМА!!! ИЗПУСНАХМЕ ПАК ВЛАКА ЗА ШЕНГЕН , С БЪЛГАРСКИ ПРАВОСЪДЕН КОРУМПИРАН ПАТЕНТ!!! БРАВООО!!!
97
0
 
11
 
! Отговори
До 119 преди 11 години
Жалко смешен си с твоята неграмотност! Присъда има и тя е много тежка - виновни за ръководене на организирана престъпна група! Не че защитавам Цветанов, МВР или правителството, но това твоето е върха на простотията. Не присъдата е проблема, а наказанието - то е абсурдно и е единствено в компетенцията на съда!
96
4
 
4
 
! Отговори
социален преди 11 години
ТОВА СА ДВАМА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИ муахахаха

Спонсорирани публикации