Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев

НАП и полицията погнаха бизнесмени за ДДС измами със захар
Обновена: 10 май 2012 18:45 | 10 май 2012 12:35,
154
Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев
Гриша Ганчев. Снимка: Булфото

Акция на НАП и службите прехвана "добър бизнесмен от Северна България" за ДДС измами със захар.

"До края на деня или в следващите часове би трябвало да излезе подробна информация за фирми, задържани хора и количества", каза в парламента финансовият министър Симеон Дянков.

Попитан дали може да каже името на въпросния бизнесмен и дали става въпрос за Гриша Ганчев, Дянков отказа да го назове, но уточни, че става въпрос за голям брой фирми.

"Над 20 свързани фирми на голям, известен български бизнесмен", повтори той, но отново нито потвърди, нито отрече информациите, че те са собственост на футболния бос.

Пред журналисти в парламента финансовият министър Симеон Дянков уточни, че годишно от ДДС измами само в сектора захар загубите за бюджета са между 140 млн. лв. и 200 млн. лева.

"Когато станах финансов министър и поисках предишни доклади от НАП, от службите и от ДАНС относно това в кои сектори най-много се източва ДДС, първият доклад беше именно за захарта.

Още преди около 2 години поисках от съответните дирекции в НАП не само да пишат доклади и да четат доклади на други институции, а да се заемат с този въпрос, разбира се, и с различни други структури, под ръководството на министър Цветанов", допълни Дянков.

Финансист №1 изрази надежда, че след днешната акция измамите в този сектор или ще изчезнат, или поне ще се намалят с огромен процент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
2
 
! Отговори
new koz преди 11 години
До 101 не мога да разбера, какво Дянков се е виновен. Сигурно е модерно. Политиката бойко или по правилно неговите кукловоди я водят.
83
5
 
8
 
! Отговори
Факти преди 11 години
До Ввъзмутения:При Станишев се отриха 5 км магистрали и то без износващия слой афалт. Много ти е къса памета Възмутений, за цирка, който гледахме на АМ Люлин от Станишев за пред Еврокомисията.
82
10
 
4
 
! Отговори
ДеДеСар преди 11 години
Защо ли ми се струва ,че скоро дянков ще получи инфаркт???Айде де , откога чакаме тоя слънчев ден.
81
6
 
14
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Бойко е вдигнал таксата, гришата се е дръпнал и сега бива наказан. Се пак бойко преди време за теглене на ддс цяла банка прехвърли на държанката си.
80
7
 
1
 
! Отговори
123 преди 11 години
Язък! Отиде ни евтината захар!
79
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За всеки средно-интелигентен човек е ясно, че мутрите ги създадоха от БСП. Бойко се опитва да промени нещо, но не става за един мандат.Това разбира се не е ясно на селяните, които ХХХХИ да им влезе изотзад няма да разберат откъде идва...
78
4
 
4
 
! Отговори
до №94 преди 11 години
Кой ще тръгне да прави черен пиар на спонсорите си ве хахаха това ли те е инструктирал Кутев да пишеш а? :DDD
77
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виждате ли защо толкова много плюят бате ви Бойко ... при тройната коалиция бизнесмените по лесно дуяха народа ...
76
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 76 много си прав хората на Гоце го закъсаха браво на ГЕРБ
75
8
 
8
 
! Отговори
Анти преди 11 години
Това очаква спонсорите на ГЕЙрб! Боцко изгражда нова върхушка у нас по примера на Путин! Да ни е жив и здрав краля -Слънце!!!
74
4
 
3
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Добре че заловиха октопода, иначе пак по медите щяха да пускат на бойко тиквата телефоните разговори.
73
4
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Само да не го покоси инфаркт....след толкова тревоги,по примера на Мишо бирата
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
герб събира пари за изборите,че ще трябва доста *** да наредят нали народа ги поразлюби.на празен стомах дори бат бойто е трудно да обичаш
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянков дрема три години и сега се разработи.Иначе лошо нема!
70
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ МРАЗЯ БСП. ДОЛНИ ГАДНИ ЕРЕТИЦИ.
69
7
 
1
 
! Отговори
Dan до 64 преди 11 години
Да пак си прав така е, съгласен съм! И пак ще ти кажа докато не им врътнат и последното кранче на БСП ще гласувам за тях, защото преди тях, нито СДС нито НДСВ -те даже ги извикаха (БСП и ДПС)да им покажат как да крадат, не направиха нищо по въпроса, та за това ще продължавам да ги подкрепям докато не ги избутат от хранилката и докато не останат извън парламента! След като вече не са във властта и се яви някой който според мен, може да работи за България , ще гласувам за него!
68
4
 
7
 
! Отговори
Дянков преди 11 години
Дянков ще му правя секс на *** на този, без смазочни масла. Бавно и продължително.
67
6
 
21
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Вгорчи го Дянков,вгорчи го,това червено *** няма един честен лев в сметките си,всичко е от рекет,изнудвания и червени пари,дошли от кражбите на комуните,да има как и в затворът да го натикаш,но нада ли съд и прокуратура ще ти разрешат,там корумпираният Б.Велчев все още той коли и беси.
66
19
 
21
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До 68 - Много си заблуден бе! При Станишев се откриха повече километри магистрали, ама той не си викаше журналистите с микрофоните и камерите да го снимат всеки път. Това, че при всяко километърче журналистите едва ли не падат на колене пред вожда, не означава, че се върши нещо и качествено, ясно ли ти е?
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянков не е от ГЕРБ.Той е от Световната банка.Бойко може да се кара само на Тотю Печалния образ, да рита земеделския Мирослав на турнета в Япония и т.н., но Дянков не може го пипна, защото зад него стоят здрави и модерни външни сили.

Спонсорирани публикации