Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев

НАП и полицията погнаха бизнесмени за ДДС измами със захар
Обновена: 10 май 2012 18:45 | 10 май 2012 12:35,
154
Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев
Гриша Ганчев. Снимка: Булфото

Акция на НАП и службите прехвана "добър бизнесмен от Северна България" за ДДС измами със захар.

"До края на деня или в следващите часове би трябвало да излезе подробна информация за фирми, задържани хора и количества", каза в парламента финансовият министър Симеон Дянков.

Попитан дали може да каже името на въпросния бизнесмен и дали става въпрос за Гриша Ганчев, Дянков отказа да го назове, но уточни, че става въпрос за голям брой фирми.

"Над 20 свързани фирми на голям, известен български бизнесмен", повтори той, но отново нито потвърди, нито отрече информациите, че те са собственост на футболния бос.

Пред журналисти в парламента финансовият министър Симеон Дянков уточни, че годишно от ДДС измами само в сектора захар загубите за бюджета са между 140 млн. лв. и 200 млн. лева.

"Когато станах финансов министър и поисках предишни доклади от НАП, от службите и от ДАНС относно това в кои сектори най-много се източва ДДС, първият доклад беше именно за захарта.

Още преди около 2 години поисках от съответните дирекции в НАП не само да пишат доклади и да четат доклади на други институции, а да се заемат с този въпрос, разбира се, и с различни други структури, под ръководството на министър Цветанов", допълни Дянков.

Финансист №1 изрази надежда, че след днешната акция измамите в този сектор или ще изчезнат, или поне ще се намалят с огромен процент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПР, ПР, лукойл втори номер )
43
5
 
3
 
! Отговори
gg преди 11 години
Ivan Grozni, много си заблуден ако си мислиш, че Галеви са хора на БСП!? МНОГО! Само си спомни срещата Р. Петков, Галеви и А. Петров! Сети ли се....? А сега помисли, Галеви искат среша с БСП?!?!? Р. Петков е едната страна, А. Петров посредника а Галеви са другата?! Сега виж къде е посредника - издухаха го, сигурно щото много знае?!
42
7
 
8
 
! Отговори
:) преди 11 години
Наистина нещо става в тази държава. Двата ДС клана (БСП и ГЕРБ) много здраво се клатят. Интересно защо? Явно не са поделили някъде плячката. До дни може и да се стрелят. Нали са мафиоти всичките :)
41
6
 
20
 
! Отговори
ivan преди 11 години
идват избори.хвърлят ни прах в очите избирателно
40
6
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Dianko mai ne misli ce ste ima izbori ili pritiskat Grisha Gancev za pari,no iavno ne ucelil vremeto i coveka
39
20
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ми хвалите Бойко и Дянков, бе! След 3 години ли разбраха, че Гришата краде ДДС? Всичко в тая държава се прави целеасочено, с цел облага. Атакуват сега Ганчев, та да може друг човек, който е близък до ГЕРБ да вземе бизнеса. Аман от слепци, дето мислят, че всичко дето хвърчи, се яде! Плюя си в сурата, че гласувах за тая *** мутра, която ще забие и последния пирон в ковчега на държавата!
38
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че му се стъжни работата на Дянков, как може да закача приятеля на ББ
37
2
 
21
 
! Отговори
Обикн. bgМишок преди 11 години
.....че годишно от ДДС-измами само в сектор "Захар" загубите на държавата са между 140 и 200 млн. лв.", каза финансовият министър. "....???! ПИТАМ : Що ми тормозите малката бакалийка /гараж/ , с която САМО оцелява семейството ми с НАП ,Данъчни, Риокос ,+7агенции ...иии??? Що бе ?! ЩО???!!!
36
3
 
20
 
! Отговори
ГАЛЯ преди 11 години
А,ДОБЪР ДЕН СЕТИХТЕ СЕ,АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ НАРОДА НА БАЛЪЦИ,ТЕ ИГРИТЕ ДА НЕ СА ОТ ДНЕС И ВЧЕРА!
35
6
 
8
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Хронологията до тук... ГЕРБ удрят Галеви(БСП)БСП прави за резил ГЕРБ(в момента демек и държавата) и измъква Галеви нензайно засеаг къдеГЕРБ удря Ганчев(БСП)Какаво да очкаваме.... може би нови флашки....
34
3
 
17
 
! Отговори
до Гришата Ганчев преди 11 години
Гришааа,.......изнасяй кинтите и бързо бЕгай при Галевите ...на острова ,или в южна Африка /ЮАР/,при Веска Меджиева.....!
33
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво на Дянков!
32
2
 
21
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
То и ако зад мен стояха американски (еврейски) лобисти и аз щях да си ръчкам кой си искам :Д
31
13
 
33
 
! Отговори
ало,ало преди 11 години
Дянков,какво стана с картела за горивата ? Ама фирма на тиквата пази ЛУКОЙЛ...А кой ще провери парите бат* Бойко и неговата Цветелинка ???Милиардери станаха,а народа тъне в мизерия.
30
1
 
8
 
! Отговори
K преди 11 години
Чичко Гри, това не го вълнува..............!
29
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 11 години
А ти чувал ли си за доказателства, политическа воля и още нещо, има една поговорка : По-добре късно отколкото никога... А и да не забрявяме, че Гришко не извади едни 500 000 евра да спаси приятеля си Ангел Бончев... Подобна поговорка казва: "Приятел в нужда се помага". Предлагам на Бончев да му докаже, че е над тези неща и да му припомни приятелството им, като му носи цигарки в затвора... ама от тея контрабандните. Иначе кафето няма да му е сладко на затворника (освен ако не спонсорира затвора)
28
4
 
10
 
! Отговори
Свещена крава преди 11 години
Към момента (началото на 2011 г.) пазарната капитализация на холдинга *** надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 20 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец.от Уикипедия
27
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eвала!!! Плюйте Боко колкото искате, *** поне му стиска да ги разръчка тия мушенници!!!
26
2
 
11
 
! Отговори
123 преди 11 години
`ЧЕРЕПАА!!!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23Те нямаше да лежат изобщо .. тва отворено общежитие на всички ни е ясно колко се лежи там

Спонсорирани публикации