Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев

НАП и полицията погнаха бизнесмени за ДДС измами със захар
Обновена: 10 май 2012 18:45 | 10 май 2012 12:35,
154
Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев
Гриша Ганчев. Снимка: Булфото

Акция на НАП и службите прехвана "добър бизнесмен от Северна България" за ДДС измами със захар.

"До края на деня или в следващите часове би трябвало да излезе подробна информация за фирми, задържани хора и количества", каза в парламента финансовият министър Симеон Дянков.

Попитан дали може да каже името на въпросния бизнесмен и дали става въпрос за Гриша Ганчев, Дянков отказа да го назове, но уточни, че става въпрос за голям брой фирми.

"Над 20 свързани фирми на голям, известен български бизнесмен", повтори той, но отново нито потвърди, нито отрече информациите, че те са собственост на футболния бос.

Пред журналисти в парламента финансовият министър Симеон Дянков уточни, че годишно от ДДС измами само в сектора захар загубите за бюджета са между 140 млн. лв. и 200 млн. лева.

"Когато станах финансов министър и поисках предишни доклади от НАП, от службите и от ДАНС относно това в кои сектори най-много се източва ДДС, първият доклад беше именно за захарта.

Още преди около 2 години поисках от съответните дирекции в НАП не само да пишат доклади и да четат доклади на други институции, а да се заемат с този въпрос, разбира се, и с различни други структури, под ръководството на министър Цветанов", допълни Дянков.

Финансист №1 изрази надежда, че след днешната акция измамите в този сектор или ще изчезнат, или поне ще се намалят с огромен процент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
1
 
! Отговори
встрани отстрани преди 11 години
"Кой ще плаща и поддържа сега?"Сега да питам кой ще плаща заплатата на Стоичков? :-)Сега да питам кой ще плаща на футболния отбор Литекс? :-)Сега да питам кой ще поддържа завода за китайски автомобили на който толкова много разчита България да излезе от кризата? :-)Кой сега ще храни България със захар? (или всички българи да станат диабетици,не,че не са тръгнали натам) ? :-)"Гордостта на Бойко"Бойко много се гордее,че е приятел на Стоичков и ще строи неговите четири стадиони с готови проекти на арх.Ицето! :-)Бойко много се гордее,че се откри завода за автомобили в Ловеч! Бойко много се гордее ,че послуша Дянков и се разреши да се регистрират ООД-ета с ДВА ЛЕВА УСТАВЕН КАПИТАЛ, а не както беше до скоро с 5000 лв. "Истина е "Истина е,че масово се точат ДДС с фирми на малограмотни,не е задължително да са ***! Истина е,че масове се продават задлъжняли фирми и такива взели кредити отново на малограмотни лица от пернишките села. Истина е,че има хиляди "бизнесмени" които разчитат на такива като произход доходи,карат си джиповете,строят си къщи,ходят си по Тайланд и Малдидвите! "Белият бизнес няма шансове"Истина е, че белия и коректен бизнес НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ,както и коректните хора и коректните бизнесмени няма как да забогатеят, защото държавата със своите безкрайни регулации прави всичко възможно в България да са доБре монополистите,свързаните с властта и сивите "бизнесмени". България унищожава белия бизнес с постоянно нереално увеличаване на осигурителните прагове - така хиляди СОБСТВЕНИЦИ И УПРАВИТЕЛИ НА ФИРМИ се осигуряват НА ПО-ВИСОКИ !!! ЗАПЛАТИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СЕ ЗАРАБОТВАТ РЕАЛНО. Последният удар ОТ ТИП РЕКЕТ на държавата Беше с срещу малките коректни фирми,чрез т.н. GSM касове апарати, *** фирми изопщо нямат касови апарати....въпросът е как да си избият тези 300лв. плюс 120 лв. ежегодишно за СМС малките фирми,големите ги забравете,те ще се разберат :-) "Ицето ще оправи проблемите"Ицето сега ще се обади на бат Бойко и ще му каже,да се обади на ЦЦ и да се преосмисли това с Гришата,защото Ицето иска да остане в България и да помога на ББ. и България и Българския футбол и българлската икономика и на теб и на мен.....:-)"Ние от масите"Отново ние от масите сме с проблемите да си плащаме поредните поскъпвания....ние пак ще духаме супата, другите ще се разБерат пак на маса за по некви си 1000 лв. на човек...All Inclusive...:-)
123
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в коментарите има повече информация от новината в сайта.А пък аз знам, че всички конкуренти на Гришата, държавата им еб.м-та и той остана цар-ето го резултата-духна го Дянков-това е диагноза 100%.
122
1
 
1
 
! Отговори
Таня преди 11 години
Пълна проверка и да бъде осъден да върне всичко открадното през годините с лихвите.Ако не може -пълна конфискация на фабрики,имоти и всичко,което притежава семейството му
121
1
 
4
 
! Отговори
МИРО преди 11 години
АМИ ЧЕ ТОЙ ТОЯ СИ КРАДЕ ВЕЧЕ 20 И КУСУР ГОДИНИ-И ДДС,И ДРУГИ ДАНЪЦИ.НАПРАВЕТЕ МУ ЕДНА ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА НА ИМОТИТЕ И ФИРМИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ЗА 90% ОТ СОБСТВЕНОСТА СИ НЯМА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ.ЗАПОЧНЕТЕ ОЩЕ ОТ ТАМ С КАКВИ ПАРИ Е НАПРАВИЛ НАВРЕМЕТО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СИ-ЩЕ ИЗЛЯЗАТ М,НОГО,МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЕРЕШЕ ПАРИ,КАТО УЖ ПРОДАВАШЕ ФУТБОЛИСТИ ЗА ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА,А ВСЪЩНОСТ ГИ ПРОДАВАШЕ ЗА СТОТИНА ХИЛЯДИ.НО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ Е БИЛ "ПОКРИВАН" ОТ КОМУНИСТИТЕ
120
1
 
3
 
! Отговори
захарче преди 11 години
Този трябва жив да го одерат. Собственик на Захарната ф-ка в Русе и на всички жилища и коптори около нея. Души хорицата. Изверг.
119
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Две години??????????Недоразумението Дянков е чакало 2 години да се крадат милиони
118
1
 
1
 
! Отговори
fedoka преди 11 години
ne stava tai momche,neka az otkradna 2 miliarda,posle shte si platia i davai napred,toia e otkradnal mnogo poveche otkolkoto e sazdal,ako mi pozvolite da otkradna miliardi znaesh li samo koklko rabotni mesta shte otkria,bezraboticata shte padne na 6 procenta.
117
3
 
3
 
! Отговори
nqkoi-drug преди 11 години
Не мога да преценя каква е тази акция на С.Дянков, но предполагам, че или е предизборна, или за замазване очите на ЕС. Ако не са тези дете, вероятно е поръчка на западните началници на С.Д. и Б.Б.
116
10
 
12
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Единствено герб подгониха силните на деня които не са с честен бизнес, всички плюещи червени *** магат само да завиждат и да умират от мъка че тяхната партия освен че създаде тези хора никога не си позволи да направи нещо срещу тях.ето за това ще гласуваме отново за герб всички честни и достойни хора
115
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе що не вземат да закрият тази смешна държава.
114
4
 
11
 
! Отговори
зиино преди 11 години
Само Цветелинка се оказва образцова и смуче от няколко чучура...Очакваме новите цени на захарта , подобно на бензина , след атаката срещу ЛУКОЙЛ. Др.Златев вече си върна инвестицията и вече *** с апетита на висш гербераст.
113
7
 
14
 
! Отговори
74067 преди 11 години
Дрън , дрън , Дянков ! И почти три години *** с писклив гласец стоял и чакал докладите...и лапал бонуси. Само *** би повярвал на този крадлив гербер.
112
1
 
10
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Не трябваше ли Н. Ананиева, която е от Ловеч и е бивш вицепремиер в правителството на Луканов, вече да е дала интервю пред медиите ?
111
5
 
26
 
! Отговори
Def преди 11 години
Не знам що плюете човека, който е един от малкото бизнесмени създаващ нещо, а не парадиращ като оня мазньок Банев и много други със самолети и Майбаси. И синът му не е от ония чалга гъзари като на другите синковци. Да ако има нарушения да си плати и толкова.
110
4
 
2
 
! Отговори
До 123 преди 11 години
Къф си ти ве, ***?!Това че имаш навик да акаш тук, предполагам е навик и относно извън личното ти пространство.Леле как ги обичам такива тиквеници, тръгнали да обобщават без грам мозък в главите кухи.Аман от *** и кухи *** в твое лице конкретно. Жалко че сте много такива ***!
109
2
 
13
 
! Отговори
Pepi преди 11 години
Познавам го още от края на 80-те , когато беше студент в "Карл Маркс" ( наистина беше студент) и още 90 -та година се подвизаваше на Магурата.После се набърка из тия прословути кооперации , после с ембаргото и т.н.Явно и някой червени хора са помагали...Иначе не е никакъв комунист , а селско момче - *** от село Микре ( мисля майката беше помакиня , а бащата е българин ).Стареца бог да го прости допреди няколко сам години си пасеше животните на село , както е бил цял живот.
108
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Санким,герчек ,бат Бойко има лоши приятели.От една страна дружката Цецко "громи" престъпността,а от друга другарчето Гриша е еталон за далавери и корупция.Интригата със захарта я подхвана Мултигруп.Бая годинки минаха оттогаз.Едни ги избиха,други израстнаха в очите на "слепите",а трети станаха министри.Октоподът расте,но не старее.Е малко се видоизмени за ефект,но пак си е същия.
107
1
 
8
 
! Отговори
до 127 преди 11 години
Ганчев не е от Горан, а от Микре. Село на около 40 км от Ловеч.
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg и мнозинството от коментиращите- откъде сте сигурни, че става въпрос за ГГ? Дянков не е обявил конкретно име.
105
3
 
22
 
! Отговори
Pepi преди 11 години
To , че на никой с толкова пари работата не е чиста е пределно ясно...Просто го подсещат да си завиши вноската , защото избори идват , а те не се правят с въздух.Ганчев е давал на комунисти , на депесари , на царисти , на гербери ...ама тия станаха съвсем алчни ;))))Иначе лошо няма , но да видим докъде ще стигне тази проверка. Иначе търсете произхода на капитала още в югоембрагото и още по-рано в студентските кооперации , които бяха освободени от налози и внасяха тирове с ливанско уиски.

Спонсорирани публикации