Съботен бис

Пайнерките издухват българските сериали, Азис се превърна в порно кукла
Обновена: 12 май 2012 12:24 | 12 май 2012 12:23,
119
Съботен бис
Азис сбъднал мечтата си да прилича на порно кукла. Снимка: Диапазон рекърдс

За съжаление съботния ни бис започва с една тъжна новина за всички продуценти на български сериали. Който правил - правил, който взел милиони - дотук. Задава се сериозна конкуренция, която ако стане факт високите рейтинги на "Столичани в повече", "Стъклен дом", "Под прикритие", "Отплата" ще останат в миналото. Турските сериали също ще изпаднат в криза, ами крайно време е.

От няколко дни върви усилено слух, че се задава нова продукция с димитровградски продуцент. Ако си мислите, че Диляна Попова или Асен Блатечки ще се доредят за роли жестоко грешите. Главните действащи лица ще бъдат звездите на Пайнер като Преслава, Анелия, Емилия, Галена, Андреа, да не ги изброяваме всички.

Защо Милко Калайджиев да не се превърне в българския Али Реза, а Анелия в "отчаяна съпруга"?

Най-известният мустак обаче едва ли ще се дореди, тъй като предварителните информации сочат, че пайнерската сапунка ще наподобява "Сексът и града". Ако е така, ще има люта битка сред певиците коя да пазарува из моловете като Саманта, Миранда, Шарлът и Кари Брадшоу, коя ще вземе повече мъжки скалпове, както и коя е с най-пикантната любовна история.

Поне сценаристите няма да се мъчат много, просто ще опишат биографиите на фолк звездите.

Ще бъде интересно и кой ще влезе в кожата на тузаря Джон, като тук се очератва по-скоро двубой между Коцето и Борис Дали.

И докато в Пайнер предстоят кастинги, Азис сбъдва своите мечти.

След като се завърна от противоречивия тур из Щатите, певецът отново напомни за себе си на родна територия. Той се подложи на пластични корекции, като засега видими са новите му устни и корекции в скулите.

„Винаги съм искал да приличам на порно актриса! Този път успях!”, твърди Азис. Ние пък въобще нямаме намерение да оспорваме.

От Краля на попфолка минаваме към един бъдещ крал, ама истински. По всичко личи, че принц Хари ще зареже страстта си по самолетите за сметка на диджейския пулт. Нищо чудно след някоя друга година на фестивала Solar да каним него вместо някакви аматьори като Тиесто, Давид Гета или Армин Ван Бюрен.

27-годишният Хари е обсебен от регето след пътуването си до Ямайка по-рано през тази година, където се е срещнал с Рита - вдовицата на легендарния реге изпълнител Боб Марли. Вдъхновен от преживяното, принцът се учи да миксира плочи в духа на старата школа под вещото ръководство на свой приятел
диджей.

Приятел на Хари разкрива, че принцът се надява да усъвършенства уменията си на диджей достатъчно, за да се изявява на партита. Едва ли той ще се изяви някога пред публика, но ако го направи, това ще бъде купонът на годината, сигурни са анализатори на кралските нрави.

Преди няколко месеца се присмяхме на премиера Борисов, когато ни прати да садим картофи. Но ето, че звездите на Запад все по-често поглеждат към мотиката и плодородната земя.

След AC/DC и Дрю Баримор, и Фърги е решила да се впусне във винарския бизнес. Вокалистката на Black Eyed Peas е закупила имот с лозе в Калифорния, където ще произвежда марката вина "Фъргюсън Крест". Това е поредното търговско начинание на Фърги, която има собствена марка парфюм и е сред собствениците на футболния отбор "Маями долфинс".

За да бъде спорен уикенда поздравяваме всички наши читатели с едно нетрадиционно парче, което е особено актуално с наближаването на Олимпийските игри в Лондон. То е в изпълнение на спринтьора Юсеин Болт, известен с прозвището Светкавицата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
епилиран, зомбиран, мазен ***, идолът на чалга откачалките. отврат, ще повърна
94
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
шегаджии
93
0
 
2
 
! Отговори
мениджър преди 11 години
Интересно ми е, как автора на писанието ще защити титлата си пред Кубрат Пулев, след като е включил и Андрея при вземачките на мъжки скалпове. ;)))
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Залепна ми вече , къде е Кардашиян
91
2
 
4
 
! Отговори
нона преди 11 години
крименче..... мисс ююююююююююююююююююююю
90
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес беше кампанията "Да изчистим България за един ден". Аз мисля, че е крайно време да я изчистим от грозната мутра на костинбротския *** и подобните на него жалки подобия на звезди.
89
3
 
15
 
! Отговори
MKS преди 11 години
Ок лицето му разбрах,че прилича на дупе ,но дупето му на какво прилича незнам?!
88
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Гледам концерта в момента по БТВ,и се питам как един уважаващ себе си изпълнител ще пее на плейбек.Слабата българска поп,рок и рап музика,тласка масата към зрелищното,а поп-фолка е промил мозъка на българина до такава степен,че да го контролира.
87
3
 
8
 
! Отговори
Родителски неволи преди 11 години
"Мамо,мамо,виж Лейди Гага се е направила на Азис!"
86
3
 
10
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Що сте такива песимисти, хора? Я погледнете, мнооого подходящ персонаж за вампирски сериал!!!
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
уауууууууу какъв ОТВРАТЯГА
84
2
 
3
 
! Отговори
vinkeltu преди 11 години
103- кАкво, аЗ, заЩото
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ти откъде знаеш къкво имам на главата ва ас имам шапка на главата ама очила нямам заштото виждам хубаво
82
3
 
3
 
! Отговори
vinkeltu преди 11 години
99* КАКВА, раЗлика, леЩа, съЩо, иЗкара, тЯх, - ти явно само очила имаш на главата, а вътре е празн
81
2
 
8
 
! Отговори
Простотия без границ преди 11 години
Ох Господи ще се разплача........ откога чакам този момент
80
16
 
3
 
! Отговори
Котак преди 11 години
УОУ страхотен е много е сладък, толкова е страстен, истински мъж а не като българските мъжленца които от завист го оплювате тук, *** смотани не можете на малкия пръст на Азис да стъпите!!!Азис е емблема и икона за българия! Най-българския символ по-важен от герба и знамето!!!
79
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кфа раслика има леща или лешта пак едно и съшто ва дас кфо сега за една буква ме искара неграмоттени на тйах им викат очила ва *** ква лешта лештата се яде очилата се слагат на главата баси
78
1
 
4
 
! Отговори
vinkeltu преди 11 години
до 96- явно си толкова неграмотен че ще трябва да обяснявам-1во- пише се ЛЕЩА а не лешта... 2ро - в смисъл на цветни ЛЕЩИ за очи, променящи цвета на окото, има и безцветни, наричат се контактни и са с диоптер, носят се вместо очила... а това че ти явно си ръгаш боб в *** е друго..
77
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ава ти луд ли си ква лешта ва това да не ти е чорба как ште слага на окото лешта ха ха
76
5
 
9
 
! Отговори
vinkeltu преди 11 години
До РОМ- ти не можещ да му напишеш правилно името пък бил се гордеел. И светлите му очи са лещи, вие смръдливи *** можете само да мечтаете за светли очи, коса, кожа. Колкото и пари да има един *** той си остава *** и парите нето ще го направят по-малко ***, все ще си смърди и ще е грозен, и през 5 минути да се къпе- пак ще мирише и ще е *** ако ще и всичките пари на света да има

Спонсорирани публикации