Повече няма да се меся във волейбола!

Претенциите ми идват в повече, нацупи се премиерът Борисов
Обновена: 17 май 2012 15:09 | 17 май 2012 13:45,
103
Повече няма да се меся във волейбола!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов обяви, че повече няма да се намесва в спора в родния волейбол.

След като преди няколко дни федерацията уволни треньора на националния отбор Радостин Стойчев, в сряда босовете на централата решиха да го върнат на поста, след като лично премиерът Бойко Борисов нареди с молба Радостин Стойчев да остане треньор на отбора поне до игрите в Лондон.

Треньорът обаче все още не е съобщил дали ще се върне начело на отбора. Очаква се той да съобщи решението си днес следобед.

През последните дни стана ясно, че Матей Казийски, титулярният разпределител Андрей Жеков и либерото Теодор Салпаров обмислят да се откажат от отбора, ако не се върне Стойчев.

"Това, което казах и на Радостин, и на отбора, и на Данчо Лазаров, е, че хората искат силен национален отбор, силен клубен волейбол", обясни Борисов пред журналисти на откриването на реновирания и модернизиран стадион в СК "Академика" на 4-ти километър.

Още по темата

"Работата на треньора е да е в залата, да тренира, да постигат резултати, да се класират за Олимпиада. Има прекрасна организация, публиката, която ги боготвори, пари, колкото искат, толкова сме им осигурили. Сега вече претенциите почват да им идват в повече", отсече премиерът.

Той се зарече, че това е неговата последна намеса в името на спорта.

"Мястото на отбора и на треньора е в тренировъчната зала и на състезание. Оттам-нататък има начин за избиране на ръководство. Истински се надявам да се вразумят и двете страни и да зарадват тази многомилионна публика, защото хиляди са в залата, милиони се вълнуват и гледат мачовете по телевизия. Тяхна работа, аз повече няма да се намесвам", поясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
5
 
! Отговори
СТЕФАН ЛИЧЕВ- ПАРТИЕ преди 11 години
ТВА КОМУНИСТИТЕ СМЕ СИ ЗА *** ! СПРАВКА :В. "Преса" - vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4812951
63
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алооо комунистите от ГЕРБ стига сте ръсили тикви
62
1
 
9
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Колега,помъчил си се да се направиш на умен и разбиращ,евала за самочувствието ти..Ама се научи да пишеш,слагаш нужните пунктоации и чак тогава давай акъл кой е тиква,кой крадец и т.н.Заради такива като тебе сме на тоя хал.Стягай си багажа и марш на аерогарата и ти!!!!
61
22
 
12
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
Абе *** празноглави, ако некой не беше направил нещо Радо Стойчев да остане, кой щеше да води момчета бе?Мая Манолова сигурно?
60
1
 
6
 
! Отговори
rument преди 11 години
70 - и аз някой път си докарвам такива пари,и не защото съм правил нещата които си изброил,а защото имам акъл в главата и работя.
59
11
 
6
 
! Отговори
do 69 преди 11 години
По-скоро е неуко момченце-физкултурниче, което се е оказало висш държавен чиновник или кмет, щото е играло футбол, карате или тенис на маса с който трябва. По друг начин няма как да стигне до подобна заплата, освен ако неук като него не е шеф на правителството
58
8
 
15
 
! Отговори
Де бре Боко преди 11 години
Просто изрекетира по познатия Му начин свестния човекСтойчев. А иначе до намесите Мукъде ли не - всичко е просто прекрасно, справка ОЦК Кърджали.
57
9
 
6
 
! Отговори
rument преди 11 години
64 - тук е бъкано с *** и станишевци,нормално е да ти цъкат - аз ти цъкнах + защото имаш акъл в главата :)
56
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аз пък продължавам да взимам пенсия от 200 лв.!!!!Най ........... Примиер на България.ПС.Това .......... за да не вземе да ми падне до 20 лв.
55
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Празните кратуни ми нацвъкаха минусите щото не са съгласни да получавам такава заплата...
54
8
 
6
 
! Отговори
rument преди 11 години
Добре че се намеси,иначе тия от федерацията направиха поредната глупост,дано Радо се съгласи да се върне.
53
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По Бойково време започнах да взимам заплата от 2 бона !!!Най-печения Премиер на България ...
52
7
 
29
 
! Отговори
Handel преди 11 години
А откъде накъде един премиер изобщо ще се меси във волейбола или в който да е друг спорт?
51
7
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
Никой не се интересува от БСП, какво се мъчиш да ги намесиш тук? Какво искаш да покажеш с това на място, където плещи тоя т.нар. 'премиер'? Че другарят Боко Тиквата е достоен комунистически кадър, член на БКП и защитник на съвременната комуняшка олигархия в лицето на В.Златев, В.Божков, Цеко Минев, ***-аджиите и т.н.? Ако това ти е било желанието, знай, че си успял!
50
2
 
9
 
! Отговори
topor преди 11 години
Така. Г-н Р. Стойчев обясни, че се е запознал с интервюто на некой си инж. и след 3 седмици си подава оставката, ако оня не се измете. Но явно г-н Стойчев не е имал време да се запознае със сутрешното изказване на СлъннцетоКоетоОгряваВсичко. Защото най-логично е след това изказване да бие шута на всичко и да не се занимава с *** в България. А сега е отново на пангара.Жалко.
49
6
 
21
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Недей се меси и в политиката!!
48
4
 
17
 
! Отговори
Томов преди 11 години
"...нареди с молба..." - това просто няма нужда се коментира, само подчертава.
47
15
 
25
 
! Отговори
за това става въпрос преди 11 години
Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя
46
2
 
15
 
! Отговори
ифф преди 11 години
Радостин Стойчев остава на поста главен селекционер на националния отбор по волейбол в следващите три седмици, стана ясно на пресконференция в зала "Арена Армеец", Ако до квалификацията Данчо Лазаров не си подаде оставката, аз ще си тръгна, каза Радостин Стойчев
45
20
 
4
 
! Отговори
Истината за БСП преди 11 години
Протокол от аутопсията на БСП" - под това заглавие днес вестник "Преса" публикува скандален документ, който удостоверява как са купувани и продавани кметските избори в Сливен - с участието на висши политици от БСП, бивши министри от тройната коалиция и скандални фигури от подземния свят."Няма никакво значение Георги Първанов или Сергей Станишев ще оглави БСП. И няма партия БСП. Като всички подобни образувания тя е само инструмент за прилагане на формулата пари - власт - пари"", пише за "Преса" от Сливен журналистката Веселина Седларска.Според нея това са възможно най-добронамерените изводи след изслушването на час и половина разговор, който втора седмица се върти из интернет.Никакъв драматург, камо ли журналист, не може да представи размерите на разложението така, както този разговор на една провинциална маса - убедена е известната журналистка.В разговора, чийто запис е публикуван почти изцяло във вестника, участват неуспелият през 2007 г. кандидат за кмет, сега общински съветник Мартин Славов - от седем години начело на общинската организация на БСП в Сливен. Седларска го представя като "добре образован, има собствен бизнес, син на уважавания в Сливен Симеон Славов, някога ръководен кадър в БКП, известен с отстояването на разумни и полезни за града решения".Събеседник му е бизнесменът и общински съветник Галин Кънчев. Той също е неуспял кандидат за кмет от името на периферни политически образувания.още по тематаГЕРБ спечели Плевен и Пловдив, губи СливенГЕРБ спечели Плевен и Пловдив, губи Сливен71 коментара към статията 71 | Статията е разгледана 49731 пъти4973131.10.2011Тежки обвинения срещу бившия кмет на Сливен Йордан Лечков9 коментара към статията 9 | Статията е разгледана 13405 пъти1340523.01.2012Замерят с яйца екип на Би Ти Ви в Сливен124 коментара към статията 124 | Статията е разгледана 27028 пъти2702824.06.2010Двамата водят преговори как Мартин Славов да се откаже от кметските избори през есента на 2011 г., за да може Галин Кънчев да се яви като кандидат на БСП, на която партия по онова време той не е член.Мартин Славов иска 100 000 лв за да не кандидатства отново.В разговора е намесен и подсъдимият в процеса "Наглите" Алексей Петров, който по същото време беше кандидат за президент и получи под един процент от гласовете.Ето откъс от стенограмата:Мартин Сл.: Ако ти се кандидатираш за кмет, позицията на Трактора?Галин К.: Подкрепа. Във вторник имам разговор с него в Пазарджик.Мартин Сл.: Дай да каже. Той да каже как ще подкрепя.Галин К.: Казваш какво искаме от него, аз ще го искам. Той е мъжкар.Мартин Сл.: Например "Галерия" да публикува... срещу двама човека...Галин К.: За Лечков ако е, няма никакъв проблем. Ще кажа и за Асен (става дума за Гагаузов, бивш министър, сега депутат от БСП . бел. ред.).Двамата се уговарят в сряда, след срещата във вторник вечерта с Алексей Петров, да приключат преговорите.Веселина Седларска подчертава че е ясно как са приключили предвид два факта: общинският лидер на социалистите в Сливен Мартин Славов не се кандидатира за кмет, кандидатурата на чуждия за БСП Галин Кънчев бе издигната на общинската конференция, форумът трябваше да избере с гласуване между двама кандидати: Галин Кънчев и ген. Кольо Милев.Кънчев загуби безславно при гласуването. Ген. Кольо Милев стана кандидатът на БСП и сега е кмет на Сливен.Кънчев се яви, подкрепен от някаква пъстра коалиция, получи 3022 гласа - 5,73% - и сега е общински съветник...Журналистката публикува и разказ на социалист, участник в в конференцията за избор на председател и делегати за конгреса:"Много делегати не бяха пуснати в залата, връщаха ги, защото на събранията ми не били присъствали гости от ръководството, а такова изискване в устава няма. Минавахме през три цедки. Проверяваха ни някакви момчета от клуба източни бойни изкуства...На дошлия от София като гост Михаил Миков беше показан протокола, с който Мартин Славов е бил приет в СДС през 90-те. Конкурентът на Мартин за лидерството беше Николай Сираков, археолог. Доста хора вече знаеха за този запис, но не всички. Сираков го размаха от трибуната и поиска да го чуят всички, но залата крещеше като на стадион: "Долу! Махай се оттам!" И не чухме записа.По-възрастните и до днес не го знаят, защото не могат да ползват интернет... Организацията е толкова болна, че вече няма лечение. Трябва да се разпусне и да се почне отново."Според Седларска записът най-вероятно е направен от Галин Кънчев и е изтекъл, а може и да е продаден.От две седмици е в интернет, но официално изявление по него не е направил никой."Представата, че двамината конкуренти за лидерство в БСП Първанов и Станишев трябваше да се изкажат по този въпрос преди гласуването за тях, се смята за наивна", пише авторката на публикацията.И завършва така: "Мартин Славов би трябвало в събота, 19 май, да е в конгресната зала на една несъществуваща партия. За Галин Кънчев се говори, че е напуснал в неизвестна посока несъществуващата ни държава."Днес сутринта, в интервю по телефона за Нова телевизия, министър-председателятБойко Борисов говори подробно за публикацията в "Преса"и дори направи забележка на задаващия му въпроси водещ, че прави преглед на печата, а не чете внимателно вестниците.Борисов заяви, че ще направи нужното документът за състоянието на нещата в Българската социалистическа партия да стане известен в Брюксел.В началото на публикацията в днешния брой на "Преса" е публикуванописмо до вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.То е подписано от главния редактор Тошо Тошев и редакционният директор Валери Запрянов и в него се казва:"Като издатели на в. Преса" сме силно притеснени за нашата авторка от Сливен Веселина Седларска. Ако прочетете тази публикация, ще разберете защо. Известно ни е, че разкритията, които прави Седларска, са могли да направят и други нейни колеги от Сливен, но вероятно тях силно ги е притеснила странстващата из града закана от някои лица, намесени в корупционната сделка.Г-н Цветанов, молим Ви чрез Вашия авторитет да разсеете атмосферата на несигурност и страх в Сливен."Поради бързото изчерпване на днешния тираж на в. "Преса" Веселина Седларска публикува целия текст на sedmica.sliven.net, където може бъде прослушан и целият запис от разговора на кандидатите на БСП за кметове.

Спонсорирани публикации