Повече няма да се меся във волейбола!

Претенциите ми идват в повече, нацупи се премиерът Борисов
Обновена: 17 май 2012 15:09 | 17 май 2012 13:45,
103
Повече няма да се меся във волейбола!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов обяви, че повече няма да се намесва в спора в родния волейбол.

След като преди няколко дни федерацията уволни треньора на националния отбор Радостин Стойчев, в сряда босовете на централата решиха да го върнат на поста, след като лично премиерът Бойко Борисов нареди с молба Радостин Стойчев да остане треньор на отбора поне до игрите в Лондон.

Треньорът обаче все още не е съобщил дали ще се върне начело на отбора. Очаква се той да съобщи решението си днес следобед.

През последните дни стана ясно, че Матей Казийски, титулярният разпределител Андрей Жеков и либерото Теодор Салпаров обмислят да се откажат от отбора, ако не се върне Стойчев.

"Това, което казах и на Радостин, и на отбора, и на Данчо Лазаров, е, че хората искат силен национален отбор, силен клубен волейбол", обясни Борисов пред журналисти на откриването на реновирания и модернизиран стадион в СК "Академика" на 4-ти километър.

Още по темата

"Работата на треньора е да е в залата, да тренира, да постигат резултати, да се класират за Олимпиада. Има прекрасна организация, публиката, която ги боготвори, пари, колкото искат, толкова сме им осигурили. Сега вече претенциите почват да им идват в повече", отсече премиерът.

Той се зарече, че това е неговата последна намеса в името на спорта.

"Мястото на отбора и на треньора е в тренировъчната зала и на състезание. Оттам-нататък има начин за избиране на ръководство. Истински се надявам да се вразумят и двете страни и да зарадват тази многомилионна публика, защото хиляди са в залата, милиони се вълнуват и гледат мачовете по телевизия. Тяхна работа, аз повече няма да се намесвам", поясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наи- добре не се меси в нищо
83
6
 
10
 
! Отговори
фен преди 11 години
...Повече няма да се меся във волейбола!...Само във волейбола ли ? Жалко !!!! :-(
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
veche si se namesil,taka,che sega hitruvash
81
2
 
9
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Може да си БИВШ майстор на спорта,но със сигурност си един объркан човек.Точно аз не намесвам политиката в спорта,не ме пращай по върбите, продължавам да твърдя че Радо се върна защото има подкрепата на отбора и на феновете,Пранди се отказа защото нямаше тази подкрепа,какво ми пишеш за конгреси и за премиери. Айде и ние да разбираме от волейбол,а? Айде и ние да познаваме лично някои играчи...
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се свети името МУ....време е да бъде канонизиран за светец
79
9
 
11
 
! Отговори
saki преди 11 години
Клоун тиква. Тиква клоун. Тиквоклоун.Клоунотиква.Клоунтиквеник. и т.н. и т.н.
78
2
 
8
 
! Отговори
До к.90 преди 11 години
Бивш Майстор на спорта съм тъкмо по волейбол, но щом ти, заслепеният политически запалянко ми казваш,че не хаберисвам нищо от тази игра, остава ми да се съглася с теб. Виж какво, защо не накараш майка си да ти намаже три филии със свинска мас, да ги посипе отгоре със захар и вместо да говориш глупости, да си джвакаш филийките и да издуваш бузите! Някакъв си заслепен хлапак ще ме учи на волейбол, пък и ще го свързва с политика! Научи козните на Данчо инженера и тези около него и тогава коментирай! Ти какво, да не смяташ, че Р.Стойчев се връща заради предстоящия Конгрес на БСП или че СДС най-после се реши да се отдели от ДСБ? Това е спорт, и в него има интриги, та дори по-големи от тези в политиката, но хайде да не смесваме спорта с политика!
77
4
 
13
 
! Отговори
Хи-хи преди 11 години
Където и да се е набъркал, всичко е "цъфнало и вързало". Вече е наложителна незабавна намеса на тикволози.
76
9
 
12
 
! Отговори
до 88 преди 11 години
Не знам колко разбираш от волейбол (явно никак !) , но да то кажа кой върна Радо на поста му. Върна го обичта на хилядите фенове и в залата и в социалните мрежи, а не Б.Борисов. Погледни Петицията във фейсбук от колко хиляди човека беше подписана за отрицателно време . Целта ти не е да пишеш за волейбола, а да излагаш невероятните си фантасмагории - кой пък ти каза че Лазаров е от БСП? Щото и Бойко е бил в БКП...
75
8
 
8
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ преди 11 години
Никога не съм харесвал ББ,но в случая става въпрос не за политика,а за България.Единственият,който можеше да озапти самозабравилия се Лазаров бе Премиера,не защото е ББ,а защото бе наложително да се използва авторитета на държавния глава.И той го направи,за което може би за пръв и последен път го поздравявам.Моля ви-не коментирайте при този случай като сини,червени и пембени,а като бяло-зелено-червени!
74
13
 
12
 
! Отговори
До к.55 преди 11 години
Мисля, че обсъждаме мнението на премиера за волейбола, защото неговата намеса върна Р.Стойчев като треньор на националния отбор, а не тази на Станишев или на Гоцето. Второ, престанете вие, червените дървени глави, да използувате всяка медия за пропаганда на БСП. Тази 121 годишна бабичка е отдавна за *** и не мога да разбера защо такива кратуни като вас я защитават. Прочети си есето: извинявай, но от е на умствено ниво по-скоро на петокласник, а не на улегнал и спокоен човек. Да те подсетя за т.нар. ИНДЖИНЕР Лазаров та той е БКП-издънка,номенклатура, и откакто е завършил никога не е работил като инженер, а като *** пълзеше, докато стана шеф на БФВ! И като типичен бесепар сееше и сее иинтрги във Федерацията.Нали в Пекин той погоди номера на П.Константинов-Гибона и го оплю,че е използвал допинг! Той изгони по най-мръсния начин Пранди, сега Стойчев, сетне върна Пранди, сега готви за треньор на националния волейболен отбор заместника на Пранди. Той си е червна к..ва ами като теб и другите драскачи в този форум. И накрая кой е виновен ами Бойко Б.,че върна Радостин Ст.! Ега ти червените ку.ви! Защо не изберете ИНДЖИНЕР Данчо във Висшия съвет на бСП заедно със Станишев, Мая крачещото дрънкало и К.Нинова?
73
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сега спри да се месиш и в управлението на държавата. *** ниеден!
72
3
 
5
 
! Отговори
до 79 преди 11 години
Държавата ги дава парите,така е,и трябва да ги дава там където има резултати.За справка виж Сесил Каратанчева.
71
8
 
16
 
! Отговори
фен преди 11 години
Най-накрая на тоя малоу*ник се усети.
70
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе най добре в нищо не се меси, защото с каквото и да се заемеш, нищо не правиш, както когато беше Главен секретар, когато беше Кмет на София и сега, като премиер.
69
8
 
12
 
! Отговори
име преди 11 години
да си върши неговата работа и да не си вре носа навсякъде
68
7
 
11
 
! Отговори
doni преди 11 години
слава бого!
67
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
opraviiiiiiiii naroda . kak ziveeeeeeee , v kakva mizerija i glad
66
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 55Нека ги води направо ББ, нали тиквата разбира от всичко.Прости комплексирани герберасти!
65
10
 
22
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
*** за 2 бона... явно си си *** щом се впечатляваш на 2 бона заплата.... гола водица е при бойко. При него, моята заплата ПАДНА до 2 бона и ме е яд, защото народа е беден, а заплатата ми зависи от покупателната способност. Доста по-добре беше при предишните - и по 4-5000 вземах. това е показателното! И КАКВО ДАВА БОЙКО ЗА ВОЛЕЙБОЛА - НИЩО. ДАВА ГО ДЪРЖАВАТА. НИЕ, ВИЕ, АЗ, ТИ-ВСИЧКИ. и ако се беше намесил по-дискретно и както трябва - скандалът можеше вече да е затихнал и вече да тренират.

Спонсорирани публикации