Съботен бис

За силиконовия леопард Софи, защо фолкът простее и коя е БГ Парис Хилтън
Обновена: 19 май 2012 15:23 | 19 май 2012 15:20,
69
Съботен бис
Софи на първата си репетиция в Баку. Снимка: БНТ

Остават броени дни до конкурса "Евровизия" и е нормално да насочим погледа си към Баку.

Очертава се на тазгодишното издание освен журито доста работа да имат и лекарите. Във фокуса са симпатичният колектив от Русия "Бурановските баби".

Те вече минаха предварителни прегледи и откъм Матушка Русь ни осведомиха, че бабите са в добро здравословно състояние. "Според възрастта си всяка от тях си има своите оплаквания. Но общата оценка е, че те са в добро здравословно състояние", заяви пресаташето на групата Светлана Сиригина.

Представителките на Русия ще се радват на лукс в Баку, като те ще бъдат настанени във вила в охраняема зона със закрит за външни лица плаж. Което сигурно е хвърлило в смут папараците, тъй като няма да могат да им направят снимки по бански. Бурановските баби ще имат и личен готвач, тъй като кавказките ястия били доста пикантни. Щабът на възрастните певици явно се притесняват някоя от тях да не пропусне финала заради обострен гастрит.

Освен бабите сред претендентите на конкурса е и един дядо. Това е легендата на Англия Енгелбърт Хъмпърдинг, който е на 75 години и в богата си кариера има 63 златни и 24 платинени албума.

Срещу тежката артилерия ще се изправи абсолютният аутсайдер, пак според заложните къщи, Софи Маринова. Тя вече изненада любителите на Евровизия по време на първата си репетиция. Софчето заложи на рокля с леопардов принт, която според модните специалисти вече е доста ретро. Но проблемът не е толкова в щампата, колкото факта, че Софи бе пуснала силиконовата си гръд да се вее свободно. Все пак тази сцена не е някой нощен клуб у нас, където подобна визия още върви.



Но да обобщим - стискаме палци за Софи Маринова на полуфинала. Дано наруши традицията да се представяме достойно и да си стягаме багажа, без да помиришем финалната надпревара.

Българската връзка в чужбина продължаваме с Таня Боева. От неин разказ отново се потвърждава тезата, че американците често изтрещяват. Случката се разиграла в Лас Вегас, където местна женица изпаднала в екстаз, тъй като взела нашата певица за известната с известността си Парис Хилтън. Тук това никога не може да стане, тъй като само от първи поглед разликата в гръдната обиколка е очевадна.

Когато пишем за големите звезди, няма как да подминем Сашка Васева.  

През седмицата тя ощастливи редакциите из страната с новината, че мъжът й Христо Бакърджиев щял да съди Нора Нова за 100 000 лева. Тя си позволила да твърди, че той продавал крадени гуми. Ако си мислите обаче, че в съобщението преобладават думите съд, клевета или обезщетение - лъжете се.

В рамките на две изречения става ясно, че Ахинова Куманова не е никакъв хайлайф, тъй като единствените й достойнства били връзките с на младини с известни мъже. Според думите на Бакърджиев тя имала интересен подход към богатите мъже и по време на престоя си в Мюнхен, но той като джентълмен ги премълчавал.

Да, ама според нашето скромно мнение в изявлението на Христо Бакърджиев има Сашкина намеса, особено в изречението "Аз мисля, че за изкуство и за това да се наричаш звезда, трябва поне един хит в живота да си създал, независимо дали е в България или Германия". Така де, Сашка Васева колко хита има зад гърба си... Тя дори бе обявена за финансов гуру, след като открехна народа да обърне "левовете в марки" преди хиперинфлацията. А колко хора не я послушаха и загубиха милиони.

Фолкнишката продължаваме с Емануела, която установи, че попфолкът започнал да простее, интересът спадал, тъй като имало много кючеци. Естествено, тя не визира себе си. Ние я подкрепяме, още повече, че никога не сме я виждали да върти гюбеци, дори напротив - всяка година е част от Виенския бал.

Задавали ли сте си въпроса защо през последните няколко месеца шоубизнесът ни е някак си скучен? Елементарно, Николета Лозанова се поизгуби заради раждането на дъщеря си Никол. Но ето, че Империята отвръща на удара.

Само за десетина дни плеймейтката показа, че с епилация или без - вълкът кожата не си мени. "Красота", "Колко си сладичка", "Обичкам те любов" и прочее възклицания предизвикват нейните снимки от български и италиански нощни клубове. Пуританите пък я клеймят, че вместо да обръща внимание на бебето, се кълчоти по заведенията.

Пловдивски колеги пък я изловиха да се забавлява по време на участие в местна дискотека на участие на...Алисия. Подозираме, че може и някой бакшиш да й е бутнала.

И ако си мислите, че само Николета е фен на големите партита, трябва да прочетете следващите няколко реда.

Британците от неолита са имали своя Уудсток още преди 6000 години. Многолюдни тълпи от различни общности през каменната ера са се събирали на рейв партитата, на които се отдавали на ядене, пиене и танци. Жертвали са се цели стада добитък, а купонът е бил до зори.

Не стана ясно защо партитата са били рейв, може би да елиминират българската следа. Все пак и ние сме имали ужасно популярна певица през този период, макар и в различен стил. Но нека покажем английско джентълменство и да подминем този спор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
излагация преди 11 години
Голям резилБотушите хард-порно. Роклята златна от изкуствена кожа като от филм за извънземни от 63г. Песен безумно ***. Едва ли ще се класира, но това не е изненада. Изненада е че никога не се учим от грешките си!Наистина е срамно да кажеш че си българин, след като такива хора представят страната ти!
56
0
 
0
 
! Отговори
x преди 11 години
hora stiga s toia star stil na lili ivanova dnes muzikata e druga kak da spechelim kato slusham kakvi aranjimenti i moderno peene zabravete mn burzo sofito shte ia vurnat tia jenata si pee chalga *** sum ama ne slusham takava muzika ima mladi kadurni pevci pak se izlojihme muzikant sum jiveea v norwega ama iskah bg da pokaje nai dobroto e ostavame si chalkadjiiska durjava mn bulgari slushat chalga ta gi znaiat vs. tex.ama nali e imalo tursko mn .me boli za mladite hora
55
0
 
3
 
! Отговори
айде наште преди 11 години
Евроромавизия
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sofito,samo nie trqbva da q sluchame v nashte mili chalga diskoteki palni s malki kurveta
53
1
 
4
 
! Отговори
balgaria преди 11 години
pak shte se izlagame..................no edno e sigurno sled nie shte sme pred polseni a sled nas ispanciteeeeeeeeeee.Sofke,otivai v mahlata tam ti e mqstoto
52
1
 
7
 
! Отговори
мислещ човек! преди 11 години
Всичко е прекрасно! Направо зашеметяващо! Иска ми се понякога да съм ***, за да мога да се гордея с нашата мила родна страничка! Но, уви..... както и да е- не помня кой беше казал: "За да превъзмогнеш дадено нещо, трябва да го приемеш". Е, съжалявам не съм толкова широко скроен човек...
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалгаджийска държава - от върха до низините !
50
6
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Нема угодия, който и да е все ще го оплюете по нашенски
49
2
 
12
 
! Отговори
Към редакторите преди 11 години
Абе защо винаги тук се пише за разни ***? Няма лошо ама вземете сложете една снимка некоя събота на чистокръвен българин, а не "интергриран" ***.
48
0
 
5
 
! Отговори
Софито преди 11 години
Казах на Славито Трифонов да заштити Миролюбето Бенатовата за ромито. За фамилийо Рашкови. Онез дет им рушаха имотите са хулигани. Позор, позор за българското гражданин и гражданка че подкрепят рушашти имоти а не българоубиици.
47
1
 
8
 
! Отговори
Язо преди 11 години
А аз казах на шефа че съм бълхарин... иде ми да се засиля и да се самообеся в челото!това е ЕВРОвизия- бе! Ще ни знаят с това че освен,че не работим и миришем на лошо, можем да вием като настъпан пес по опашката Костов е първия индиец станал министър-председател в чужда държава- е ся вече ще им стане ясно колко е голям проблема с "малцинствата" дано след 500 години се намери някой да ни освободи- Аз за тая "българка" дето ще ми прославя Родината с маанета и тигрови рокли няма се пъна-Поздрави
46
3
 
13
 
! Отговори
Петко преди 11 години
Колко парички взимате за реклама на тая *** ***???
45
1
 
9
 
! Отговори
ГЛАДНИЯТ. преди 11 години
БЕ,*** СИ Е ***.ЖАЛКО ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ЛУДНАЛА ПО ТОЗЗИ НАКЛОН.ТО ПОЛИТИЦИ,ТО ПОЛИТИКА,ТО ЕВРО НАГЛАСАТА ТО ПЕСТИТЕ,ТА.О ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ИМ, ТО КАКВО ЛИ НЕ СИ Е ЧИСТА ПРОБА ***. УПРАВЛЯВАЩИ,ДЕПУТАТИ,ЧИНОВНИЦИ ,НАРОДНИТЕ НИ ПАЗИТЕЛИ И ЗАКРИЛНИЦИ, ТО СЪДИЛИЩА И ВСИЧКО СИ Е ***-ВСИЧКО ЛЪЖЕ ,КРАДЕ И БЯГА. ЧЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ И ЗА ТАЗИ *** ТЯ СИ Е МАЛКАТА БУРМИЧКА ОТ МАШИНАТА ЗА СМИЛАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРЩИНАТА И ВСИЧКО КОЕТО СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ Е НАШЕ БЪЛГАРСКО. ЦЕЛТА Е ***...
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Индовизия
43
6
 
16
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Тая дрипа няма какво да я обсъждаме повече. Това е позор, грозна излагация пред света. Гнус ме е да я гледам.
42
5
 
19
 
! Отговори
МУЗИКАНТ преди 11 години
ТОВА СИ Е ЧИСТА ***
41
6
 
19
 
! Отговори
c0ldblooded преди 11 години
що ни занимавате с тоя *** травестито-урунгел само не мога да разбера...няма нормален човек, който само при вида на това *** (еле пък "пеенето" му) да не иска да си изповръща последното ядене. Който я прати на Евровизия е за пребиване!
40
2
 
14
 
! Отговори
. преди 11 години
бутехавтуууууу мангеее - тва кат го чуя ми се обръщат червата.... *** стана и официален език
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все *** работи
38
2
 
15
 
! Отговори
лех преди 11 години
тази наистина е много проста.говори по-несвързано дори и от пената.

Спонсорирани публикации