Залози във Франция – ще остане ли Карла със Саркози?

Според някои съпругата на експрезидента ще си потърси нов мъж на власт
Обновена: 21 май 2012 14:50 | 21 май 2012 11:51,
43
Залози във Франция – ще остане ли Карла със Саркози?
Саркози и съпругата му се върнаха към обикновения начин на живот. Снимка: Reuters

Броени дни след завръщането на Никола Саркози и третата му съпруга Карла Бруни към живота на обикновени френски граждани във Франция започнаха да се правят залози колко дълго ще просъществува бракът им, пише в. "Кориере дела сера".

Предположенията са, че Бруни ще изостави съпруга си след дни, седмици или месеци и ще си потърси нов мъж на власт, защото не се задоволявала с дефиницията "бивша".

Същевременно интересът към новата първа дама - приятелката на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, не секва. Валери имаше бойно кръщене като партньорка на президент по време на срещите на Г-8 и НАТО в САЩ. Там американците побързаха да я нарекат не "първа дама", а "първата приятелка", посочва в. "Фигаро".

Засега Валери се постара да остане възможно най-далеч от политиката, за да не отклонява ненужно вниманието от първото участие в срещи на върха на Оланд. Тя дори отказа да отговаря на въпроси на журналисти, събрали се във френското посолство във Вашингтон.

Според нейни приближени Валери за момента се задоволява да наблюдава какво се случва, после ще размишлява върху видяното и ще реши каква роля да играе в бъдеще.

Приятелката на Оланд изпитва неоправдана и нерационална ревност към неговата бивша партньорка Сеголен Роаял, пише британският в. "Дейли телеграф", като се позовава на френски медии.

Говори се, че Роаял може да бъде председател на долната камара на парламента при победа на социалистите на парламентарните избори през юни. Но Валери се притеснявала от Сеголен не в политически, а в личен план.

Неотдавна сп. "Пари мач" написало за един от синовете на Оланд, че е син на "настоящата двойка" Оланд-Роаял и това вбесило Валери, която пратила гневно съобщение до автора на статията.

За последно Оланд-Роаял публично бяха двойка през 2007 г. за тогавашните президентски избори. Оланд и Роял имат четири деца от 30-годишната си връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Няма по-силен афродизиак от властта. Малък си още, но ще ги научиш нещата.
14
5
 
3
 
! Отговори
hahahha преди 11 години
сарко взе карла за да е омажен по време на мандата му,а не че много я обича.Стара е вече,след милион любовника и нито един политик а дрогаджии и сарко и беше много.Всеки се блъска за 20 годишни а не за 50 менопозирани бабици.Сарко ще я ритне и щте си вземе млада и красива жена
13
5
 
9
 
! Отговори
15 преди 11 години
кака бруна се възбужда от всичко което мърда.Омъжи се за дъртака а роди дете от сина му,та това как се наричаше...!? ***.Колко *** е счупила бруна и софийското метро няма да ги събере.Никoй няма да вземе старата чанта на 46 години,всички министри имат млади жени на по 20 години,така че клоуна има по гилеми възможности да се уреди с 20 годишна красавица а тая ботоксова *** ще излезе в пенсия
12
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре е да се знае коя е Карла Бруни - богата наследничка от благороднически произход, кадърна и красива, занимаваща се с музика, изкуство, фотография. Това е една много, много амбициозна жена, която освен това е и опасно умна. Около година преди да се омъжи за Сарко, тя е била чута да казва че се нуждае от мъж с "ядрена сила", буквално. И малко по-късно резултатът беше налице. Едва ли ще се задържи дълго със Сарко - подобни жени се възбуждат от властта, а не от личността.
11
4
 
8
 
! Отговори
Кийт Ричардс преди 11 години
По скоро ще се върне при Мик Джагър!
10
2
 
41
 
! Отговори
123 преди 11 години
Че я признаем, ако се ожени и за новия президент на Франция.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ЛЕГЛОТО РАЗЛИКАТА В РЪСТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! ВЪПРОСЪТ Е ШЕПИНГЪТ ДА РАБОТИ ДОБРЕ ! ДАВАЙ САРКО ! ПИЧ СИ !
8
2
 
7
 
! Отговори
Ф.Митеран преди 11 години
Това мита за обикновенния френски гражданин сме го виждали в БГ, под формата на мита за редовия член на БСП разигран от нашия бивш Президент . Власатта е сладко нещо. Трудно човек се отказва от нея.
7
0
 
22
 
! Отговори
Набор преди 11 години
Ич, ама ич не ме интересува дали катерицата ще остане със джуджето. Аз приказки достатъчно съм чел като малък!
6
0
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
СМЕШНИЦИ-НЕ ТЯ ГО ДЪРЖИ ЗА РЪКА - А ТОЙ Я ДЪРЖИ
5
4
 
7
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Да доде тука, бре ! Б.Б. повече ще й приляга..., тъкмо - ще си имаме готива премиерша....
4
0
 
9
 
! Отговори
Поправка преди 11 години
Поправете си текста! Приятелката на Франсоа Оланд се казва Тиирвайлер. Тя е от Лорен (т.е. Лотарингия) и името й има немска форма и звучене.Дори и да не знаете френски, можете да си пуснете някой френски телевизионен канал и да чуете как се произнася.
3
0
 
11
 
! Отговори
$ преди 11 години
Тук Саркозито, май е с 20 сантиметровите подметки.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще остане Карла,тя има проблеми с пари дадени за СПИН от ООН.Така ще остане,няма къде да ходи,а вече е дърта 45 годишна
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си намери някой с нейния ръст и няколко пъти нейното състояние

Спонсорирани публикации