Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско

Виновният шофьор фучал бясно по мокър път
Обновена: 29 май 2012 14:48 | 29 май 2012 14:00,
80
Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско
Снимка: архив, Булфото

Две жени са загинали при зверска катастрофа на пътя Варна-Кичево-Оброчище, съобщиха от полицията във Варна.

Драмата се разиграла около 18.00 часа вчера, когато 32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла.

Неблагоприятните условия и мокрият асфалт му изиграли лоша шега. Колата му се завъртяла, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила странично с дясната си страна в движещото се насреща “Пежо 308” с варненска регистрация, управлявано от 37-годишна варненка.

От удара на място са загинали двете пътнички на добричлията – на 27 и на 73 години. Виновният шофьор бил откаран в болницата с контузия на таза и гърба, но без опасност за живота.

Шофьорката на Пежото също е в болницата с две фрактури на десния крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: катастрофадве жертви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
5
 
! Отговори
............ преди 11 години
Явно си от *** които се правят на джигити по пътя!?
46
2
 
12
 
! Отговори
до Са не е Самоков преди 11 години
Софиянец съм и опитен шофьор, но не е само това. Сума ти хора в провинцията карат коли със софийска регострация, защото са лизингови или пък служебни. На теория софийските шофьори трябва да са най-опитни, но не е така, защото много от тях си купуват книжки. Най-сигурно обаче наистина е да не си първи в колоната, така че поне някой ако излезе в насрещното на някой завой, да не го отнесеш ти челно.
45
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 11 години
Регистрацията на автомобила не е важна! Просто има *** хора, които си мислят че на тях никога няма да им се случи. Жалко е за останалите, за невинните жертви. Искам да Ви кажа, че всяка сутрин и всяка вечер минавам по този път.И снощи минах, 20 мин. след този инцидент.Беше ужасно!Тази сутрин отново минах, със страх, за да не се появи отново такъв ***! Имаше изкривена част от смачканото Пежо, останала на пътя,пълна с кръв и примесена с дъждовна вода! Лошото е, че никой не си взема поука..
44
0
 
11
 
! Отговори
виновният оцелява преди 11 години
Само едно не разбрах - защо винаги виновният в такива катастрофи оцелява!?! Може 10 да загинат, но виновният оцелява. Само си помислете - при катастрофите с автобусите в Лим, в Ямбол, в Бяла, на магистрала Тракия и трите пъти шофьорите бяха невредими, а загинаха сумати хора, деца
43
14
 
8
 
! Отговори
СА не е Самоков преди 11 години
Карам доста по пътищата на България. Най-спокоен съм когато отпред имам кола със софийски номера- напълно предвидима е. Всички останали просто не знаеш в дадения момент как ще реагират.
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво значение има с каква регистрация е колата? Който си е *** на пътя си е ***. Просто не можеш да го промениш. Нали в София преди време пияна шофьорка прелетя над мантинелата и уби трима младежи. Не мислите ли, че шофьорските курсове са отбий номер.Гледат да вземат парите и го пущат на пътя, пък каквото стане. Преди време преди да започнеш курс първо минаваш психически изпит и ако психиатрите преценят, че ставаш, тогава започваш курса. Пък сега всички ненормалници се сдобиха с книжки. Да не говорим и колко фалшиви дипломи се издават, за да могат да се карат шофьорски курсове. Той не е бил способен да завърши осми клас, но му дали книжка за шофьор, пък много важно, че щял да изпотрепе сума и народ на пътя.
41
7
 
27
 
! Отговори
............ преди 11 години
Не се научиха тия *** от Добрич да карат - за тях не съществува нито мигач,нито знаци..абе с една дума ***!!
40
4
 
7
 
! Отговори
Името преди 11 години
А каква е била колата с която се е "бучало" ?
39
34
 
4
 
! Отговори
Алов преди 11 години
От жени какво друго може да очакваш освен да загинат в най-не подходящото време и място.
38
4
 
7
 
! Отговори
Рамбовеца преди 11 години
Шофьора може и да е от Добрич, обаче колата е от Италия.
37
1
 
16
 
! Отговори
A.CA.B. преди 11 години
Убиеца-шАфьор вместо да бъде каран в болница,трябваше да бъде оставен да умре... Сега ше го осъдят... условно.
36
9
 
7
 
! Отговори
Добрич преди 11 години
ТХ - техеранска регистрация !Ох, това уби змея :)
35
6
 
11
 
! Отговори
bg преди 11 години
не е тайна че повечето шофьори изобщо не могат да карат и как да се научат като в някой градове от светофар до светофар се срещат я има я няма 2-3 автомобила друг е проблема че от регистраций като ТХ, М, ОВ и подобни по добре спри и им дай път
34
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Техеранците /ТХ/ си ги знаем ние тука във Варна. Но и те са българи като нас и си ги обичаме . Опитваме се да им обясним , че не се кара със 150 в мъгла, че не се спира на аварийни на булеварда ,за да се пие кафе. Че се дава мигач за да знаят другите , че не се прави обратен завой от най дясната лента /от общо три/ , че не се влиза в еднопосона улица срещу движението , щото от там по напряко, че не се кара с 60 км/ч на паркинг ! Ей такива неща
33
4
 
3
 
! Отговори
Бре!!! преди 11 години
Не ми се искаше да го споделям, но вчера от Ситняково и Оборище до СРС (бул. Д.Цанков) го взех за 35 минути. За тези, които не са от София пояснявам, че макар и да има ремонт (платното е стеснено вместо три ленти е с две) и да съм се движил в утринната попара това е много голямо задръстване. Не за хвалене, но трафика в СФ е измерим с трафика, в кой да е друг град само по празниците.
32
5
 
4
 
! Отговори
Never Mind преди 11 години
До 37:Анонимен: Преди да коментираш не е зле да провериш дали Перник и Добрич не са и те областни градове..
31
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-опасен е зелен москвич с монтанска регистрация. След това е лада със старазагорска и фиат браво с пернишка.Сливенския шофьор обезателно държи ляво платно или се движи с настъпена осова линия. Цифрите 1333 на бургаска табела те прави безсмъртен , Буквите РК ти дават още 10 к.с. ,а изваден лакът през шофьорското стъкло добавят между 2 и 3 к.с според окосмяването на лакътя.
30
3
 
23
 
! Отговори
! преди 11 години
Концентрацията на автоджигити-*** в различните градове варира. Просто в Добрич са повечко, което им личи на пътя. Факт! Разбира се не всички от този град са таакива - има и съвсем нормални шофьори, но на пътя правят впечатление именно *** им съграждани.
29
6
 
11
 
! Отговори
старозагорец до ТХ преди 11 години
Ти явно не си идвал в Стара Загора,щом ни слагаш под един знаменател с У,СС,КН,РР,М...Аз пътувам постоянно и твърдя,че движението в СТ е съизмеримо по натовареност с това в РВ,а в пиковите часове и със София! В някои от изброените от теб градове на 15 мин. минава кола бе,човек!
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пежото е яка машина !

Спонсорирани публикации