Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско

Виновният шофьор фучал бясно по мокър път
Обновена: 29 май 2012 14:48 | 29 май 2012 14:00,
80
Две жени загинаха при зверска катастрофа във Варненско
Снимка: архив, Булфото

Две жени са загинали при зверска катастрофа на пътя Варна-Кичево-Оброчище, съобщиха от полицията във Варна.

Драмата се разиграла около 18.00 часа вчера, когато 32-годишен добричлия фучал с бясна скорост по мокрия и хлъзгав път, обвит в мъгла.

Неблагоприятните условия и мокрият асфалт му изиграли лоша шега. Колата му се завъртяла, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила странично с дясната си страна в движещото се насреща “Пежо 308” с варненска регистрация, управлявано от 37-годишна варненка.

От удара на място са загинали двете пътнички на добричлията – на 27 и на 73 години. Виновният шофьор бил откаран в болницата с контузия на таза и гърба, но без опасност за живота.

Шофьорката на Пежото също е в болницата с две фрактури на десния крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: катастрофадве жертви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
гого преди 11 години
Незнам кои е *** и кои е прав, но си отиде едно младо момиче, което остави две четири годишни деца да тъжат за нея. Дано поне тои да се оправи, че да си имат един родител.Не знам, защо тези нещастия се случват все около Варна, но и аз преди около годинаи половина претърпях такава катастрофа със семеиството си. Слава богу сме живи и здрави и тримата.
66
1
 
2
 
! Отговори
Калин до 37 преди 11 години
Разбирам защо срамуваш да си напишеш името до коментара (простотията) която си написал...Да те светна - Добрич е областен град бе ***...
65
0
 
2
 
! Отговори
учител преди 11 години
От 76 до 58
64
0
 
4
 
! Отговори
учител преди 11 години
Напълно си прав и замислял ли си се защо е такова положението по пътищата.Има една фирма която бълва щофьори убийци. ШАНС---- ЕООД---- МАНЧЕВИ Идват от цяла България дори и от чужбина Без 8--и клас не четат не пишат никой не връщат Всички вземат свидетелства----- книжки и след това всеки ден новините са подобни като днешните инциденти.
63
0
 
11
 
! Отговори
!!!!!! преди 11 години
За жалост пак невинни,а кретена зад волана-жив! Трябваше селянина да се размаже!
62
3
 
2
 
! Отговори
Мима от Добрич преди 11 години
Ми кат сти ривнали Тх та Тх, ми аз каръм кула от три години и сам вечи страотна шофорка и кат ходйа във варната на Мол дет секи път пиа кафие от най убавоту ама скъпо, та сички *** глйеат какво съм маци и ми са радват. Ама аз кът туря онаа мити рокла с голиа гръб и ботушките чизми от Мола дет ги взйех и късъта пула и напрао падат варналйетата. Аз скоро ша си купувами апартамйент у варната и ша додим да живеим във варна иша зйема и нашти и стаами варнйенци.
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е ! Стар варненски лаф е , че " В Толбухин има само един светофар... и той не работи ! " lol:)) lol :)) mgreeen
60
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 69 По добре Добрич отколкото Владиславово,Аспарухово или Младост
59
2
 
19
 
! Отговори
етъ преди 11 години
Поредният *** селянин, в случая от Добрич.
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 69 Заради такива като теб България винаги ще се дели Добрич е една от трите морски общини и преди да ръсиш глупости прочети малко история лек ден
57
3
 
14
 
! Отговори
добруджанска тиква преди 11 години
Не се сърдете на коментарите, хората са прави като казват че можете да карате. Това се дължи на близоста ви до румъния и на това че град толбухин е съставен от изцяло селско население, като се вземе в предвид и факта че до скоро в техеран имаше само един светофар. имам една молба, като ходите във Вн, оставяйте си колите на паркинг извън града и си хващайте такси, и моля ви, не си хвърляйте торбите от макдоналдса по пътното платно.
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От София съм Така се случи,че карам кола с ТХтова от значение ли е Имам впечатления от добруджанци - страхотни хора , широки души ...но това е друга тема
55
0
 
4
 
! Отговори
Мето преди 11 години
До 52: Не беше в София, а в Перник. Има известна разлика. При това "прелетялата" кола си беше пернишка. Това разбира се не означава, че и София не стават *** катастрофи.
54
3
 
13
 
! Отговори
DO 64 преди 11 години
Ами Варна- Бургас , там са най- опасните завои ! Ами кажи го на тиквата , че стават катастрофи там. Ама не "било приоритет' на ЕС тоя път. Явно е приоритет на ЕС- БЪЛГАРИ ДА ЗАГИВАТ В КАТАСТРОФИ !
53
0
 
14
 
! Отговори
костов преди 11 години
Сега кой е виновен в случая, лошото време, мъглата или хлъзгавия път? Друг път изкарвате дърветата че са ви, виновни за катастрофите, та са пречкали по пътя ви и мантинелите?
52
5
 
12
 
! Отговори
АлаБала преди 11 години
Искам само да отбележа, че пътищата който отнемат най - много жертви годишно са Варна - Златни Пясъци и Варна - Бургас. Сигурно и там добричлии са виновни.
51
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 2 години ми се налагаше да пътувам Варна - Добрич по работа доста често. До тогава си мислех, че номер с "В" много често носи и лош шофер със себе си, но те просто бяха безобидни в сравнение с тези с "ТХ". За тези хора нямаше ограничения, мъгла или мокра и хлъзгава настилка. Мигачите дърпат яко от мощността на колата и затова не ги употребяваха... Тъпо е да се слага под общ знаменател, навсякъде има и компетентни и некомпетентни шофьори, но при Добрич е направо трагедия...
50
1
 
5
 
! Отговори
Петьо преди 11 години
Ти знаеш,ли че не се пише регистрациЙ ?
49
0
 
6
 
! Отговори
до 62 преди 11 години
съгласен с всичко, само че този случай със шофьорката над мантинелата беше в Перник. Само тамм има такива супергерои
48
1
 
20
 
! Отговори
аз преди 11 години
Искам също да кажа, че пътя , по който се случи инцидента не е прав участък, а с много завои.....има ограничение 60..... не мога да приема, че някой шофьор не познава цифрите, написани на знака! А знаете ли, когато стане топло, точно по тези завои мотористи с "пистови" мотори как хвърчат и летят.....а знаете ли, че аз там полицаи не съм виждала никога !

Спонсорирани публикации