Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 290 *** не ги закачат защото са си фирма на КГБ и там не смеят да пиопат въобще
217
5
 
21
 
! Отговори
ВЕРНО преди 11 години
Е 4е навремето са му дали от ония куфар4ета партийните да строи империя в Лове4, но за едно може да му се признае: инвестира в БГ! Създаде много работни места, спонсорира ФК, да не говорим колко пари е налял и на стадиона в Лове4......инвестира, не може да се отре4е! Ноооо....явно не е удобен ве4е и искат да му налапат бизнеса и пазарите които държи. *** защо никой не ги зака4а? Някой запитвал ли се е? Явно с управляващите *** на едно цукало.
216
4
 
9
 
! Отговори
gomor преди 11 години
А бе Гришка дай някой лев на бат Бойко, смажи воденицата па си гледай пашалъка. Стига си се занимавал с ловешките комунаги, сега друг вятър духа. Я какво стана с Ковачки, то бяха барети, ревизии, големи приказки от Бойко и Цецко и накрая бахур.Само с едно рязане на лента няма да минеш, дигнал ти е мерника светията и ще трябва да развързваш кесията.
215
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПОРЕД МЕН ШЕФЪТ НА НАП Е ЗА СЪД И ЕВЕНТУАЛНО ЗА ЗАТВОРА, НО ИЗГЛЕЖДА ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТЕМА НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
214
3
 
23
 
! Отговори
Винету преди 11 години
Ами и аз го псувам и го кормя всяка минута ББ или Цв.Цв. и к,во да ме вкарат в затвора ли?Просто двамата бабаити искат да присвоят бизнеса на другия бабаит Гришо!Това е ИСТИНАТА11111
213
4
 
19
 
! Отговори
но комент преди 11 години
Искат да му вземат бизнеса.Елементарно.Почнаха като рекетьори, така я карат, така ще карат до край.Опитаха със Златев и Лукойл,но там се оказа че самного дребни, и сега -на Ганчев бизнеса взеха на прицел.
212
6
 
21
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Човека не се подчини на Боко Безстрашний да му даде пари за следващите избори и сега го напада цялата държавна система :))
211
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много хора му пречат на плазмодия Б.Б. Ще делнат кривата глава някъде, надявам се скоро.
210
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Специализираният съд май вярно ще почне да изпълнява и Специални поръчки за тия където са плащали на БСП , а сега не искат да плащат на ГЕРБ , на някой му пречи завода за коли в Ловеч или някой иска да го няма завода , ама ще си го има , или някой иска да прилапа завода , в Германия цялата икономика се крепи на производството на автомобили ,махнеш ли Mercedes , Audi , Volkswagen, Porsche , BMW , МАN, заводите на Форд и Опел , те с това дърпат напред ,
209
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицайте в ръководството на държавата показват какво са научили в следването в полицейската школа , някой бил чул , че някой бил казал , то и Царя каза че ще оправи държавата , то и Борисов каза че ще имаме 60 % от средният стандарт на ЕС, то и Иван Костов каза че при неговото управление нямало корупция то и Доган каза че си е заслужил хонорара от 3 милиона лева като хидроинжинер , то и Станишев каза че не е Гей , ама е жив *** , дайте ми 10 000 лева и ще кажа че Цветанов е заплашил Ганчев
208
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе докога мазни *** като тоя ще ми се разхождат напред-назад, вместо да търкат наровете по затворите и да си обмазват задниците с вазелин?!?
207
6
 
12
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Не, Гриша, не си най-големият , но си ЕДИН от най-големите престъпници в държавата:)
206
1
 
8
 
! Отговори
маг преди 11 години
Ако е сгафил и сгазил законите да си плати.Това ще каже съда,ама съда бил еди къв си.Е нали вс ние гласувахме за демокрация е на ния сега.Това са правилата вс е невинен до....
205
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я си кажете директно в очите всеизвестното Гриша Ганчев е станал бизнесмен благадарение народните пари дадени му от БСП и той се отчита като спонсор на БСП и за това се изиграва полицейската постановка , че Ганчев бил заплашил някой , ама тоя заплашвания не знае , ама има уж полицейски информатор на ГЕРБ и той е казал , абе Цветанов , що не затворихте охранителя на стадиона на Лудогорец , който преби фен на ЦСКА и е документирано с камера и качено в интернет , или Домусчийски ви е спонсор
204
6
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ПОРЕДНИЯ ЦИРК НА КЛОУНА БОРИСОВ
203
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой чул , че някой който бил видял, че някой казал че Ганчев бил заплашил шефа на НАП , а шефа на НАП даже и не чул заплахата , че по тоя начин поне 1 000 000 българи ще са ш затвора , щото всеки е заплашвал някой , ама той не знае , особено на маса с алкохол , там все се чува че някой заплашва някой , че ще го убие или най-често пребие , ама "бития" или "убитият " въобще не знае и мен колко са ме " били " на маса когато не съм присъствал и после като видя " бабаитите " и са кротки мушици
202
2
 
22
 
! Отговори
Някоя си преди 11 години
Интересна работа - дали не трябва да се отваря нова пазарна ниша за наш човек?! Много интересни неща се случват в тази страна - хора, които имат работещ бизнес, се превръщат в най-големите врагове на народа. Вижте Ковачки - съда го оправда, но бизнеса нещо май не върви. Дали и тук не се крои същия номер. Да не говорим, че Ганчев казал нещо си на някой си и вече е публикувано във вестник. Хайде стига - ако иска да го убива - дали ще го заяви на всички?! Но пък е обвиняем вече и ще го разследват?!
201
4
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ВСИЧКО ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ТИКВАТА БОРИСОВ
200
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо явно не съм разбрал:Ганчев казал на някой, нещо, а той си го превел по някакъв начин .... че накой ще удуши някой друг .... ми то аз и на съседа съм казвал такива неща!А Бойко Тиквата го записаха как пази Мишо Бирата, за да може той да *** държавата, а не го арестуваха!Къф е тоя цирк!?
199
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
va6eto mnenie e 4e vseki bogata6 v bg e kradec i prestapnik, a ako darjavata go hvane toi stava nevinen i prosto ne iska da dava podkup na pravitelstvoto! :D :D malko e sme6no...

Спонсорирани публикации