Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
4
 
19
 
! Отговори
prodan преди 11 години
имал съмнения за какво е всичко това ?!ми кво се съмняваш, някой е решил да делнете а ти си се стискал кат девственица.....а кой е този някой ли ? ми най-голямата мутра в тая територия дето я имаме за държава кой е, а ? едно време на АлБож му викаха мистър 10%, *** то само 10% да са, с мед да ги намажеш.... тия обаче явно нямат наяждане...
177
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"СССР разби българското самолетостроене след 1944"Хахахахаха ... майтапи рано сутрин.
176
9
 
18
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Един Престъпник иска да вкара друг Престъпник в затвора или да попречи на бизнеса му независимо че е разкрил нови работни места , нещо с което ПАРТИЯ ГРОБ не може да се похвали. За кои интереси работи ПАРТИЯ ГРОБ ? ФИАТ имат завод в Сърбия и китайски в България едва ли е добро за САЩ , Италия , Германия. Все едно се върна времето на СССР само че сега господаря е САЩ. СССР разби българското самолетостроене след 1944, САЩ прецакват Българското производство на оръжие , АЕЦ, Газопроводи и .......
175
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е интересно, след като оправдаха Ковачки за укриване на 16 млн. от ДДС при доказани фиктивни сделки, как родната темида ще успее да осъди и този. Не забравяйте, че живеем в страната на неограничените възможности, не в Америка...
174
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И не разбрахте ли за 67 години,че медийте служат на някого,в днешно време на ББ изцяло за дезинформация на обикновените хора!Колко съм го клел и плюл другаря Борисов и всички от оная гадна партия,че чакам сега и срещу мен да повдигнат обвинение!Не усещате ли малко поне,че вървим към нов тоталитарен строй!Всичко в ръцете на един НЕКАДЪРНИК
173
10
 
12
 
! Отговори
браво преди 11 години
Така се действа,браво.Явно може да има държава.Тия богати прекендета,нека знаят,че нещата се променят лека полека и,че закона важи и за тях.Всички нагли ***,дето са крали и се мислят за повече от народа-в пандиза!
172
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тая държава всичко е театър!Той казал на еди си кой,да каже на еди си кой,еди си какво!Е това запалаха за убийство ли е питам аз?Ами тоя т.нар посредник нали може да е някой селски интригант!И тука става въпрос за стария соц.виц небило Япония,а Ямбол и не компютри,а компоти!И извинявайте,но ако вие граждани на тази държава не се имате за интелигентни,аз се имам за такъв!Някои управляващи много филми са гледали и се вживяват в тях!
171
2
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Абе тоя не е най-големия престъпник, но е от Големите...В световната история всички големи бандити ги хващат за неплатени и укрити данъци или други счетоводни грешки за милиони.И тук нещата не са по-различни.Парите нямат мирис на спирт или захар, миришат си на пари. Затова трябва да се изпират по-често.
170
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз по адрес на НАП какви съм ги наговорил.....Обаче нямам 500 000лв.Ще ме окошарят до живот.
169
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахаххахахахахахаххахахахахах смях смях.
168
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 217 ТОЗИ КОМЕНТАР ЗА ТЕБ ЛИ СЕ ОТНАСЯ , НЕЩО НЕСЕ РАЗЧИТА КОМЕНТАРАТИ ,ТРЯБВАТИ ПРЕВОДАЧ
167
2
 
16
 
! Отговори
САМО в Бг преди 11 години
Следва ,докладът на ЕК за Бг!Както ВИНАГИ ,като първа точка :"Слаба Съд. система в Бг".....Е,...до кога,още 23г.,....ЛИ?
166
3
 
19
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Гришко, Кириле, заканите за убийство се преследват от закона! Другите ви престъпления също. Много се надявам този път да има достатъчно доказателства. Гришата може и да не е най-големия престъпник, но със сигурност е сред най-големите! Какво се оправдава с плъхове, хамстери и пр? Трябва да се почнат големите санкции от някъде и дано някоя по-горна инстанция не реши да му ги намали.
165
13
 
8
 
! Отговори
до 215 преди 11 години
Баце, скрий се, че си рядко неграмотен. Типичен *** ;)
164
5
 
15
 
! Отговори
e преди 11 години
E, че те толкова пари вземаха да пуснат отвлечените хора хахаха. Пу пу надявам се да спечеля зелена карта или друга виза ..... и да замина. Че може чиляка да е правил нередности, може, ама има си ред. То стана репресивен орган държавата. И тея 500 ще ги дадат после чрез бюрото по труда на уволнените хора от заводите му....
163
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА ТОЗИ БИЗНЕСМЕН НА ЛИ ИСКАШЕ ДАГО ПРОВЕРЯВАТ , НЕСЕ СТРАХУВАЛ ОТ НИЩО ,ПОНЕЖЕ НИЩО НЕЗАКОННО НЕ ПРАВИ , А СЕГА СЕ ЗАКАНВА С УБИЙСТВО , МНОГО ПАРИ С ЧЕСТЕН ТРУД НЕСЕ ПРАВЯТ , КОЛКОЛИ ДУШИЧКИ СИ ИЗГОРИЛ , ВСЕКИ СЕ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО , РАНО ИЛИ КЪСНО
162
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям коментар 208.И аз първоначално повярвах на Бойко.Виждах нещо,което той определено не притежава.Смелост твърдост и добри намерения.Приех простотията му за простодушие.Не гласувах за него ,но мъничко му повярвах.Голяма грешка,похвала за пиара му.
161
2
 
17
 
! Отговори
?? преди 11 години
500 000?? те общо за последната година не са събрали такива гаранции:)
160
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинявам се но щом прокоратурата ни е средство за тормоз за какво си говорим???
159
6
 
46
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Парадоксално е на Митьо Очите и Хамстера да им пишат предупредителни протоколи,за подготовка на убийство и то на висш магистрат,а Гриша Ганчев да получи обвинение за едно изказване,което можеш да чуеш на всеки ъгъл.Какво ли ще стане с Херо и Вили Вуцов,ако ги обвинят в посегателство над майката???????

Спонсорирани публикации