Съботен бис

Азис плющи гюбеци с US-флага и как сърбите си присвоиха Николета
2 юни 2012 11:30,
85
Съботен бис
Всички сме на Сен Тропе, други на Малдивите, ах, лейле. Снимки: Night Flight

Продължават полемиките около участието на Софи Маринова на Евровизия в Баку.

Странно, но се изказват всякакви хора, с изненада дори се намеси и актьорът Джоко Росич. Но ние ще обърнем внимание на рок певицата Милена. Тя заяви, че Софи пее добре, но песента и стилът й не били подходящи за конкурса.

Особено впечатление й направили ботушите, които били за садо-мазо събитие. Струва ни се странно точно Милена да прави забележки, при положение, че нейният стил също се доближава до гореспоменатия като в него има единствено повече метални елементи.

Редовният ни участник в рубриката - Азис, отново прикова вниманието ни. В средата на седмицата, в столичен клуб, той отново загатна, че е на "ти" с провокациите. Певецът се появи на сцената по изрязани дънкови панталонки, ботуши и отгоре с американското знаме. Щатският флаг не спираше да се люлее в балканските ритми, за кеф на стотици абитуриенти и Николета Лозанова между тях.

Очаквахме американският посланик да се изкаже по темата, но той бе зает да дава своята подкрепа за предстоящия гей парад. Любопитно ни е какво му е въобще мнението за многополовия Азис.

Продължаваме със спомената Николета Лозанова, която постепенно стана безинтересна за публиката. Е, скоро очакваме да "цъфне" на корица на списание с детето си. Но докато у нас има сравнително затишие към интереса към г-жа Божинова, съседите не спят.

След като през юни миналата година сръбското издание на Playboy я сложи на корицата си, сега е и на юнския брой на местния Maxim. Фотосите обаче са доста старички, правени са през 2009 година.

Сърбите наричат моделката ни "Сладка, малка, наша Николета". Алоу, комшиите, хайде да не си присвоявате плеймейтката ни, и без това не ни остана кой знае какъв капитал за хвалба. Поне силикона на Николета си е наш!

Американският аналог на Лозанова-Божинова - Ким Кардашиян, най-после си намери майстора в лицето на Бионсе. С което поп дивата ни става още по-симпатична.

Известната с известността си Ким бе унижена по време на концерт на Бионсе. Използвайки връзката си с близкия приятел на Джей-Зи Кание Уест, Кардашиян се намърдала по втория начин в бекстейджа и очаквала да се здрависа и да побъбри с Бионсе. Певицата обаче хич не понася Ким и като разбрала, че тя е там, въобще не се появила във ВИП зоната и я оставила да виси като "прани гащи".   

Продължаваме с друг наш любимец - Джъстин Бийбър, когото скоро може да го прекръстим на БИСбър.

Този път канадецът едва не ни докара сърдечна аритмия след като стана ясно, че е получил леко сътресение на мозъка след удар в стъкло. Явно замаян от любовта на изтрещели фенки в Париж, Бийбър се сблъскал челно във витрина зад кулисите на сцената. Но певецът е решил да не оставя без последствия случката и се закани в Туитър (къде другаде?): "Ще се видим пак, Стъкло! Ще ти го върна тъпкано!".

Завършваме с един слух, който искрено ни развесели. Всички знаем, че един от най-потентните мъже в държавата е Веско Маринов. Поне това разкри неговата екс половинка Цветанка (за съжаление така и не научихме фамилията й, да не се обижда, че я пишем като фолкпевица) в материали след раздялата.

Та според най-новата клюка, докато политическият бард бил семеен с Цветанка й изневерявал. И не с кого да е, ами със законодателката в попфолка Тони Дачева. Двамата си чуквали среща из страната, като си нареждали графиците така, че да пеят в един град или поне наблизо.

Е, още тук "новината" започва да куца, защото с Веско си е Цветан Цветанов. В крайна сметка и самата Тони Дачева се надсмя над този слух и заяви, че с Веско дори не са толкова близки и я се засекат веднъж годишно, я не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
7
 
! Отговори
Читател преди 11 години
С тоя съботен *** май искате да ни кажете нещо, ама ние ни разбираме подтекста! Българи, отдайте почит на героите, а не на днешните дрисльовци, които си бършат *** с американското знаме! /много добра идея, между другото/
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не моа разбера психясалата психика на афтора на матряла... И що се е пънАл да пише простотии ?
64
2
 
25
 
! Отговори
Стани юнак балкански преди 11 години
Стани, Ботев, да гръмнеш няколко ***!
63
0
 
9
 
! Отговори
Принц Алберт преди 11 години
До "софиянеца" 68 - Селянче неграмотно и компрексирано, написаното няма как да отговаря на истината, защото с такава заплата най-много да си палтиш 2 вечери в обикновено хотелче в Монако и да ядеш дюнер кебап, ама от другата страна на границата, във Франция. Научи българския език, научи дори елементарното правило, че `когото` се използва за хора, а не за хайвер, разврат и други сънувани от тебе неща и тогава пиши! И не мисли, че някой ти вярва, още по-малко разни кукли! Пикльо!
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do sofianec mamati gladna da *** piy si hapovete i liagay
61
1
 
10
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Момко, това дето си го написал , говори какъв комплексар си.Заплатата която си посочил не е дори на средно управленско ниво.Няма да ти стигне за добър хотел в Монако, да не говорим за нощен живот, скъпи гурме ресторанти и удоволствия.Наемът който си написал сигурно съществъва в мечтите ти, но само там...И да те светна, че Монако е леко западнал в сравнение с преди години, когато беше модерно да кажеш, че си бил там.Има много по-престижни дестинации, но ти няма как да ги знаеш.
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно с Уорлик заедно ще водят прайда! Току виж посланникът му организирал турне в щатите...
59
0
 
8
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Дори да е вярно (в което ме съмнява) искам да те питам: КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА НАС ТОВА. Като си такъв туз за какъвто се представяш, защо влизаш във форума да пишеш, ами не си живееш живота? Като се замисля може и сам да си отговоря: Имаш някакви комплекси и се опитваш да ги избиеш. Е тогава не можем да ти се сърдим. Лично според мен е по-добре да си избиваш комплексите във форума вместо да вървиш по улицата и да биеш хората (както правят някои). Поне не пречиш на никого и не нараняваш никого.
58
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най - *** сайт! Всяка Събота задължително се пише за *** и на индекса трябва да стои снимка на ***. Пожелавам на редактора децета да се омъжат/оженат за *** като толкова иска да се говори и пише само за ***.
57
0
 
8
 
! Отговори
до Софиянец преди 11 години
Ела при кака, да ти изпапка паричките
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ ДНЕС.БГ, КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПУБЛИКУВАТЕ ПОДОБНО ПОВРЪЩАНО. нЕ СИ ЛИ ЛИЧИ ОТ КОВЕНТАРИТЕ, ЧЕ ОСВЕН ПЛЮЕНЕ ДРУГО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ. И НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ КАТО ВЛИЗАМ ТУК ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА РЕКЛАМНИТЕ БАНЕРИ - ХИЧ НЕ МИ ПУКА.
55
0
 
10
 
! Отговори
уеле преди 11 години
ОТВРАТ
54
1
 
15
 
! Отговори
Ало 68 преди 11 години
Ало мъжки пий си хаповете бе ,човек какви са тия мечти, химери кой те знае какъв си *** селски ,живеещ в някой сУфийско предградие ,аре марш към аптеката
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте му рокличката и се сетете кой му плаща да прави тоя карнавал.
52
0
 
20
 
! Отговори
Хайнрих Химлер преди 11 години
Тоя *** с хамериканско знаме е пръв пациент за SPA процедурата" прочистване на дихателните пътища с газ" и след нея "солариум" в пещите на Заксенхаузен.
51
1
 
16
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Подкрепям ФАШИСТ, мисля че е време да ги вкараме "под душовете".
50
2
 
16
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
всички на куб и ги чакам в аушвиц
49
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Гъзис +хамериканското знаме. Няма по-добра комбинация.
48
0
 
15
 
! Отговори
Форест преди 11 години
Хора, не искам такива новини! Спрете се! Още повече подобни снимки...
47
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тия ****али бе!

Спонсорирани публикации