Челси ще се опита да вземе двама от Арсенал

"Сините" с офанзива за Тио Уолкът и Бакари Саня
Обновена: 4 юни 2012 14:57 | 4 юни 2012 12:25, Георги Пешев
7
Челси ще се опита да вземе двама от Арсенал
Саня и Уолкът са трансферна цел на Челси. Снимка: Ройтерс

Европейският клубен шампион Челси ще направи опит да отмъкне двама футболисти от редиците на градския съперник Арсенал.

Става дума за защитника Бакари Саня и острието Тио Уолкът, съобщава "Сетанта". В Челси търсят десен бек заради напускането на португалеца Жозе Босингва, който си тръгва като свободен агент.

"Сините" са изправени пред сериозно предизвикателство, тъй като мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер няма намерение да се разделя със Саня, който пропусна част от сезона заради контузия.

В същото време до края на договора на Уолкът на стадион "Емиратс" остават 12 месеца и от Челси ще се пробват да изкушат младока с примамлив контракт.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
с.до 5 преди 11 години
Ами за европейският клубен шампион освен гранд друго няма какво да се каже,льольо!Хайде тичкай да си облечеш илиенската менте блузка на Меси и чакай Абрамович да се откаже!:)
5
1
 
0
 
! Отговори
Бобсън преди 11 години
Теа пък печки за кво са им???!!!?
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв гранд е Чукотка бе ? Ако абрама се откаже , отиват там , където принадлежат . А именно да спорят със Фулъм за "гордоста на западен лондон" ...Гранд били ... мууахахаха
3
2
 
0
 
! Отговори
с.до хаха преди 11 години
Челси са били никакъв отбор само в очите на *** като тебе,които се интересуват от футбол от два дена и знаят три отбора!!Челси са печелили 2 пъти КНК и веднъж суперкупата на Европа доста преди Абрамович!Ясно ли ти е,***!?А през последните години трофеите и успехите са доста и Челси вече са със статута на гранд!Мед ми капе на душата като ви гледам как злобеете!А като оплющяхме каталунските *** направо жлъчките си плюхте!Аре..e On,CHELSEA!
2
2
 
0
 
! Отговори
с. преди 11 години
Ще се случи и още как!Челси освен,че са европейски клубен шампион и носител на купата на Англия са и супер богат клуб!Арсенал са без трофей вече 8 години!С какво ще спрат Саня и Уолкът!?С обещания за трофеи или по-високи заплати ли!?Ха-ха!Ще падна!
1
2
 
1
 
! Отговори
САмо Арсенал преди 11 години
Никога няма да се случи това.

Спонсорирани публикации