Лондон бе обявен за най-добър град за мъжете

Критериите са вълнуващ нощен живот, спортни прояви, красиви жени
11 юни 2012 18:49, Елка Василева
59
Лондон бе обявен за най-добър град за мъжете
Фенове на Челси след победата над Байерн Мюнхен в пъб в Лондон. Снимка: Reuters

Лондон е най-добър град за мъжете според международна анкета на сайта на сп. AskMen.com, пише сайтът NEWSru.

Британската столица оглави класацията, съставена въз основа на такива критерии като вълнуващ нощен живот, разнообразие в програмите на баровете и клубовете, спортни
развлечения и разбира се запознанства с красиви жени.

Силните страни на Лондон тази година са провеждащата се това лято Олимпиада, храната и модните изяви. Класацията не отчита рязкото поскъпване на хотелите и на квартирите под наем във връзка със спортния празник, но това в никакъв случай не намалява атрактивността на мегаполиса край Темза.

Тези представители на силния пол, които държат да не се разорят, могат да се насочат към индийския град на приключенията Мумбай - втори в класацията. На трето място е поставен Рио де Жанейро, който очаква Световното по футбол през 2014 г. и Летните олимпийски игри през 2016.

За мъжкарите, фенове на голямата политика, е четвъртият класиран град в анкетата - Вашингтон. Шанхай заема пета позиция със своята екзотика и невероятен нощен живот, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
21
 
! Отговори
Видях ги с очите си преди 11 години
Английските жени ли са красиви? Ако има такива те задължително са чужденки. Англичанките носят белезите на кръвосмешенията извършвани с векове.
45
6
 
7
 
! Отговори
Лондон преди 11 години
Това е поредната опашата жена, на вманиачените англичани. Те си мислят, че света почва и свършва с тях. Внушават на простият си народ, че няма нещо голямо в света без в него да е замесен англичанин. А те просто са допринесли толкова, колкото и останалите Велики сили.
44
2
 
11
 
! Отговори
kapacitet преди 11 години
ot rodnata ni sofiq po golqm kenef nqma,te trygnali london da mi kritikuvat
43
6
 
19
 
! Отговори
фд преди 11 години
Лондон е уникален град..определено там можеш да срещеш много по-красиви и като качество и като брой жени от БГ, тъй като има хора от целия свят (без да обиждам безспорната красота на нашите момичета). Живота през ноща не спира и има за всеки по нещо. За мръсотията съм съгласен, но е нормално, като имаш впредвид, че е най-посещавания град от туристи и финансовата столица на света.. да не говорим за международния му статус..Уникален град!!
42
12
 
16
 
! Отговори
Г преди 11 години
Пълни глупости, като започнеш от храната, която е пулен *** и завършиш с английските "красавици" :)))
41
2
 
23
 
! Отговори
DS преди 11 години
ако критериите са ви англичанки жестоко се лъжете...в лондон е пълно с хора от цял свят и истинските англичанки са на изчезване..поради тази причина има мн разнообразни жени - жълти, черни, жълти..каквото ти е кеф това..в бг само едни и същи залухави кифли от селата..не благодаря!! Иначе за мръсотията и лудницата съм съгласен, все пак това е столицата на света! Какво очаквате да е тихо като в село Брусарции?? Я се стегнете малко..
40
5
 
6
 
! Отговори
London=SHIT преди 11 години
Tova sa palni Gluposti
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добър град за мъжете ако са милионери.
38
6
 
30
 
! Отговори
Гоце преди 11 години
Англичанките са красиви като извънземни. Като свинята Пиги от мъпет шоу - безцветно бели и дебели.
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
wahahahaaaaa na snimkata epulno s krasivi jeni...ei ot kude gi kradete tiq sopolivi statii
36
10
 
20
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Е ти щото си ходил в хубав клуб в Лондон а ;)) Кой знае в кое село си брал ягоди и си натискал полякините на 2 евтини водки, ама иначе си компетентен по въпросите.. Обикновен българин не може да си позволи да отиде в изискан клуб в Лондон, нито им имаш парите нито колите и с дънките от Димитровградския пазар и маратонки АдиБас никой няма да те пусне изобщо !
35
13
 
12
 
! Отговори
красивите лондончанк преди 11 години
верно това за красивите лондончанки е ба-ха-ха . Верно е че които е правил тая класа ция не е чувал каква хубост има по главаната в Бургас или Варна ама ако знаеше щеше да се засрами какви глупости говори.. ха-ха-ха!
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"На трето място е поставен Рио де Жанейро, който очаква Световното по футбол през 2014 г. и Летните олимпийски игри през 2016."
33
8
 
15
 
! Отговори
iceboy преди 11 години
само не разбрах къде ги видяхте тея красиви жени в лондон????или на розовите пияни прасенца вече им викат жени????кой каквото иска да ми говори от българките,полякините,чехкините и скандинавките по красиви няма.. а англичанките не съм сигурен даже дали спадат към графата "жени" нищо женско няма в тях
32
7
 
6
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Да, така е. Потвърждавам. Живял съм и съм работил в Лондон. Знам от лични наблюдения, че е така.
31
4
 
27
 
! Отговори
Един млад Българин преди 11 години
Живяй съм в Лондон и мога да потвърдя, че истиснки яките клубове почти няма българин, който да си ги позволи. А масовите барове и дискотеки не предлагат нищо повече, отколкото дискотеките в София. Има хубаво момичета това е факт, но и тях не ги е подминала "чалгаризацията" - къси поли, гримове, коли, пари. Нищо ново под слънцето не си мислете, че в Лондон ще откриете топлата вода!!
30
2
 
14
 
! Отговори
gft преди 11 години
хахах тук като гледам коментарите, май са "то това грозде е зелено" ;)
29
6
 
5
 
! Отговори
do35 преди 11 години
С отвращение ли ? :)
28
9
 
11
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
Не съм бил в Лондон, но едва ли бие Париж по количество ***... Колкото пъти съм бил там, все някой мършав гей ме заглежда...
27
5
 
20
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Човек наистина има много пакистанци, индийци и тъмнокожи. Аз за това се преместих в по-малко градче. Писна ми да гледам ***.

Спонсорирани публикации