Мадона хвърли в екстаз турците с 53-годишна гръд (18+)

Попзвездата показа, че не е забравила за провокациите
Обновена: 11 юни 2012 16:07 | 11 юни 2012 13:05,
132
Мадона хвърли в екстаз турците с 53-годишна гръд (18+)
Мадона пак напомни за себе си на концерта в Истанбул. Снимка: YouTube

Мадона си е Мадона, дори и прехвърлила 50-те.

Поп звездата доказа за пореден път, че никак не й е трудно да насочи погледите от цял свят към себе си. По време на концерта в Истанбул тя показа в каква форма се намират гърдите й, а най-близкостоящите фенове изпаднаха в екстаз от еротичната гледка. Просто защото са на Мадона, не че е нещо невиждано.

За разлика от родните фолкпевици и ексхибиционистките от световната сцена, Кралицата хич не се направи, че всичко е случайно, а директно свали чашката на сутиена си.

Все пак има късмет, че не го е направила в някоя от силно религиозните страни, където властите за подобно поведение като нищо ще я арестуват.

Но пък и трябва да признаем, че поне в следващата седмица Мадона ще бъде доста по-коментирана от Лейди Гага, която също е на световно турне.

Вижте провокиращото изпълнение на певицата, заснето от турски фен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
1
 
! Отговори
До Хари преди 11 години
Гага сега е на 26, но изглежда на 36. Нормално е на тази възраст да се въздържа от скалпела, но ей богу има нужда. Разчита на фотошоп. Тази програмка ще помогне на Гага да изкара още 5-6 годинки в ролята й на приятно грозна. Когато обаче минат тези 5-6 годинки докторите трябва да взимат спешни мерки, за да не сънуваме кошмари когато я видим в интернет. Като се замисля-тя и сега понякога изглежда кошмарно. Диетата, танците и йогата са специалитет на истинската звезда-MDNA, не на "copycat Gaga"
107
2
 
2
 
! Отговори
Хари преди 11 години
Що се касае до пластичната хирургия, това е персонален избор на всеки, но моето уважение към Гага е още по-голямо от това, че тя никога не е прибягвала до хирургична намеса и демонстрира уважение към това, което бог е направил. Разчита изключително на диети, танци, тренировки, йога. Един достоен пример за подражание. Също така дава етичен пример на феновете си, като публично изразява любов и възхищение към най-голямата си конкурентка Адел, която е със специфична физика.
106
2
 
8
 
! Отговори
M'Dolla преди 11 години
Колко лесно се провокират прости маси народ... А тя само това и чака! и на 63 г. пак няма да изглеждат и 1% българки така. За "онова нещо наречено Гага" не се ли питате дали не е творение на Мадона?
105
13
 
1
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
Абе не мен ми прилича, че Гага се опитва да копира и оная гнусна наркоманка Winehouse (слава богу, че последната се спомина, та да престане да ни тормози с живота си, "творчеството" си и въобще със съществуването си). На тази крава скоро ще й залезе славата, а Мадона винаги ще си я спомняме. Факт !!!!
104
3
 
6
 
! Отговори
do 118 преди 11 години
Alejandro by Lady Gaga= Vogue, Justify My Love, Erotica, Human Nature by Madonna + Rolling Stone Magazine 1991 Madonna Photoshoot by Steven Meisel. Мадона е следвала тренда с Гърл Гоун Уаилд и правила каквото прави всяка друга попзвезда- копирала е Мадона. А доколкото си мисля в онова копие на Express Youreslf- Born This Way, се пее против дискриминацията. Виж в Google кво е ageism. След като го направиш може да се самоубиеш както хлипащите фенове-*** на Гага правят доста често
103
2
 
4
 
! Отговори
Great Monster преди 11 години
До малкия монстър и всички останали фенове на Гага: Гледайте си изпълнителката с шапките, маските и палячовщината. Преди да говорите за копиране погледнете Грейс Джоунс, преди да говорите за Гагиния "Алехандро" вижте през коя година Мадона е правила фотосесия с мъже, които носят обувки на ток. И въобще хубаво е да се ограмотявате, гледайте и други изпълнители и клиповете им и музиката им. Гага провокира с облекло защото признайте, че е грозна. Да! Грозна е-това е истината. Промяна не е възможна
102
9
 
1
 
! Отговори
LittleMonster преди 11 години
Да за т'ва Girl Gone Wild е абслоютно изкопирано от видеото на Гага Alejandro за т'ва ли 117 и 116 :D ааа да Гага е травестит ,а пък Мадона с тия жили вече не ми прилича на човек ми на некаффф Динозавър хахахахах :D Иии предпочитам да гледам шоуто на Гага и нейните "овиснали цици" както казвате ,но поне си седят в сутиена ...а тази ги развява на ляво на дясно като някаква не издоена крава хахахах стига смешни сте ;D а и сме мого повече от вас. Това поакзва кой е по добър :D
101
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
114, всъщност Мадона не е сред големите почитатели на пластичната хирургия, а между нея и Гагата има едно 25-30 години разлика и няма как да ги сравняваме. Така че, ако мога да обобщя, неграмотния ти пост, в който се дзвериш на други потребители, е крайно излишен.
100
3
 
2
 
! Отговори
do 114 преди 11 години
Знаеш ли как още ви наричат фенбазата- little cunts. Да кажеш че професионалната ксерокс машината и любител-травестит Стефани изглежда по-добре от Мадона е просто смешно, ама все пак си фен на Гагме и страдаш от остра липса на мозък. Мадона го е направила първа и го е направила по добре ( вкл. и Express Yourself- оригиналният и по добър Born this waz)
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е видяла,от нашите абитуриентки:)))) yak komentar
98
10
 
2
 
! Отговори
Little Monsters преди 11 години
Хей ....кажи в кой град живееш утре точно в девет да се чакаме да те водя първо на очен лекар ....пък после и очилца мое да ти купя ако искаш ...че май имаш проблем :D а и Мадона не си е подлижила само п*****a на палстична операция докато Гага няма нито една операция и пак изглежда 1000000 пъти по - добре от Мадона :D
97
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не вярвах, че МАдона на толкова години, е още по-проста!
96
4
 
7
 
! Отговори
До Little Monsters преди 11 години
Литъл-Монстърчета, преди да продължите да храчите, само да ви напомня, че онзи *** Гага е само на 26 и има 3 пъти по-увиснали цици от на Мадона. Представям си как ще си ги загащва като стане на нейната възраст...
95
5
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 11 години
Възпитанието и културата на Мадона са точно толкова големи , колкото млечните й жлези.
94
8
 
18
 
! Отговори
дг преди 11 години
Грозно, пошло и малоумно. Ако майка ми отиде на дискотека да си разголи циците ще се откажа от нея чрез 'Държавен вестник'.
93
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
твърде виснала цица показа, добре че имаше държач и с тия грозни жилести ръце, тва ако е певица аз съм трамвай
92
2
 
3
 
! Отговори
LittleMonster преди 11 години
106 И АЗ ТАКА СМЯТАМ :) .....хем ,че не е точно за усмивка ама айде от мен да мине :D
91
3
 
20
 
! Отговори
още 1 плюс за: преди 11 години
"Аз не разбрах тази концерет ли изнася или стриптийз прави. Което от двете да беше - НЕ СТАВА. "с това би трябвало да се приключи темата
90
3
 
15
 
! Отговори
А.В.Торът преди 11 години
Както и друг път съм казвал, няма по-жалка гледка от знаме, което не се развява, и от жена, която не приема, че остарява...
89
1
 
9
 
! Отговори
LittleMonster преди 11 години
Да обаче "Гагата" никога не би направила подобно нещо ..........защото има някакво възпитание все пак е учила в едно от най - известните девически училища ,а Мадона е просто една евтина "***" в последно време . Докато не беше "възродила" музикалната си кариера преди година година и половина просто за мен тя беше артист от ранга на Елтън Джон ,но сега найстина се прави на евтина "***" това държание не и прилича на възрастта все пак деца има ..повече не мое да се изложи от това.

Спонсорирани публикации